Den här resan är tyvärr fullbokad men kika gärna in våra andra kommande träningsresor här!

Simcoachen – Simläger för fart och distans

Välkommen till Simcoachens populära simläger, nu på Levante Beach Resort på vackra Rhodos. Simcoachen älskar simning och brinner för att lära ut hållbar, smart och snabb simning för alla nivåer. Med en bred kompetens inom det senaste gällande teknik och metodik guidar vi dig individanpassat och högteknologiskt och garanterar en bättre simning vare sig du vill simma snabbare, längre eller med mer komfort.

På Levante erbjuder Simcoachen tre olika upplägg; Race, Masters och Fastlane. Det finns 10 platser i vardera grupp. Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så tid finns även att träna annat. Dessutom kommer vi simma tre open water-pass samt löpträning för de som vill.


Simcoachen – ingen vanlig crawlkurs

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, triathlet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform.Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Resan sker i samarbete med Simcoachen som står för coacher och träningsprogram. Levantes ordinarie utbud inklusive sportprogram finns som vanligt tillgängligt för alla gäster.

Läs mer om Simcoachen Anna-Karin Lundin här

 

Pris från 13 498:- FULLBOKAT

När: 23-30 september 2018

Var: Levante Beach Resort, Rhodos

Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Priset inkluderar:

  • Flyg tur & retur, transfer, mat ombord
  • Del i dubbelrum
  • Simträning och banhyra
  • Halvpension

Hitta en annan träningsresa

 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 


Lägrets olika inriktningar

Race

Race-upplägget kommer göra din simning snabbare, och vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race kommer vi fokusera på att hitta rätt kombination teknik och frekvens. Du lär dig vilket tempo som ger dig den bästa tekniken med hjälp av en så kallad Tempo Trainer. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå!

Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Race är ett Swim Smooth-inspirerat upplägg där vi bland annat jobbar på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

För vem passar Race?

För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim.

Förkunskaper

Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.

Masters

För dig som kört Race med oss och är sugen på att vidareutveckla din simning. Du har kört med TempoTrainer innan och känner till våra basic drills. Här fokuserar vi på längre distanser och öppet vatten-simning. Målet är bra teknik utifrån vem du är i vattnet och att din swim fitness blir likt en dieselmotor: du kan hålla samma fart under en lång distans.

Varje pass har ett tekniktema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå.

För vem passar Masters?

Mastersnivå är vidareutveckling för dig som redan är bekant med Race. 

Fastlane

FASTLANE är Simcoachens snabbaste grupp och den har funnits i Göteborg i några år. Där har många simmare, triathleter och swimrunners framgångsrikt förbättrat sina resultat och fortsätter göra vecka efter vecka. Nu kan DU testa detta framgångsrika koncept på Rhodos! För vem? Simmar du 400 m på 6 minuter eller under är du välkommen att anmäla dig till FASTLANE. Tillsammans med nio andra förbättrar vi tekniken och jobbar på för att förbättra din tröskelnivå. Vi kör med Tempotrainer, fokuserar på längre distanser och du kommer utveckla vad du gör under vattnet. Här kommer det gå undan!


Levante Beach Resort – fantastiskt träningshotell på Rhodos

Levante Beach Resort finns det mängder av sportaktiviteter att välja på. Stort tenniscenter med sex tennisbanor och en multicourt. Gratis tennis, bordtennis, fotboll, vattenpolo, fullt utrustat gym (från 16 år, annars i vuxet sällskap) och gruppträningspass, vissa med utbildad, skandinavisktalande Apollo Sports-personal. 

På resorten finns en 25-meters pool med startpallar och linor. Perfekt för motionssimmaren som tränar inför en tävling eller som bara gillar att simma i bassäng. Det finns också ett poolområde med två stora pooler och en separat barnpool samt ytterligare en pool vid stranden.