Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Aktiv seniorresa med News55 – november 2018

Häng med på en unik seniorresa till solen, vårt träningshotell Playitas Resort där du får träna och umgås med legendarer!

Spela golf med TV4-profilen Peppe Eng, utmana sportjournalisten och programledaren tillika News55:s grundare Artur Ringart på musikquiz och träffa nya vänner i en härligt aktiv miljö på Fuerteventura! Som tränare har vi populära Sara Eriksson, Jonatan Hugemark och Niklas Leonardsson, alla med många års erfarenhet av träning. Missa inte vår resa med News55, en aktiv seniorresa till träningshotellet Playitas på Fuerteventura med massor av träning, roliga aktiviteter, tips och tricks i vardagen. 

Playitas kan du börja morgonen med yoga för att sedan njuta av frukostbuffén. Under dagen finns en hel del aktiviteter att välja mellan. Testa seniorstyrka eller vattenträning och ge dig in i kampen om äran i Peppe-Open, veckans golftävling som passar alla, ledd av sportprofilen Peppe Eng. Avsluta dagen med ett stretch- och relaxpass innan det är dags att byta om till finkläderna och avnjuta en god middagsbuffé tillsammans med sällskapet, kanske får du Peppe Eng eller Artur Ringart till bords!  Under tre kvällar utmanas du i Arturs musikquiz. Där Artur dammar av sina gamla dj kunskaper och ställer kluriga musikfrågor medan du kan njuta av några av musikhistoriens största hits, och en del mindre kända pärlor. Du kan också vänta dig en svängig kväll med Peppe Eng, där han lär ut några av sina vinnande danssteg. 
Vill du bara njuta av en dag i solen, går det självklart också bra. Alla aktiviteter är frivilliga och du har möjlighet att njuta av allt det Fuertaventura och Playitas resort har att erbjuda. 

På Playitas ryms alla – från dem som vill bli mer aktiva till vardagsmotionärer och mer regelbundna motionärer. Nu har du chansen att röra på dig, få träningstips och framför allt ha riktigt trevligt – på ett av Europas största och bästa sport- och träningshotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träningsglädje, gemensamma aktiviteter, samvaro, sol, skratt och bad.


Det här bör du ha med dig

Ta med dig ett gott humör tillsammans med badkläder, solskydd, finkläder till middagen. Vill du vara med under träningspassen bör du ha med dig träningskläder och skor. Men till golfen behövs inga klubbor, det finns att låna.
 

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett ålder och förmåga. För dig som reser ensam och vill ha det sociala utbytet är det här ett perfekt tillfälle att lära känna likasinnade. Är du intresserad av att dela rum med en annan resenär går det att ordna – vi parar ihop er med en annan resenär av samma kön.


Program

Programmet är skräddarsytt och all träning är planerad och anpassad tillsammans med News55. Programmet kan komma att justeras beroende på gruppens behov. Vi är flexibla och våra ledare erfarna och du kommer få ut maximalt av veckan. Vi blandar träning med glädje, och för dig som är sugen på att träna ännu mer utöver programmet finns det naturligtvis möjlighet att delta i de klasser och instruktörsledda pass som hålls inom Playitas ordinarie träningsprogram vilket ger dig tillgång till ytterligare ett tjugotal tränarledda pass om dagen att välja mellan. 

Så här kan en dag på Playitas med News55 se ut
8.15-8.50 Morgonpromenad/morgonyoga
7.00-10.30 Frukostbuffén står serverad
10.00-10.50 Senior styrka
10.00-13.00 Peppe-open / alternativa träningspass
12.00-14.30 Lunch
15.15-15.45 Vattenträning
16.00-16.50 Cirkelträning/senior Cardio
17.00-17.45 Stretch och Relax
19.00 Middag som avslutas med Arturs musikquiz/ dans med Peppe Eng
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.

Se träningsprogrammet här Klassbeskrivningar

Pris från: 13 498:- 

Den här resan är fullbokad

Datum: 18-25 nov samt 19-26 nov 2018

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur (inkl skatter) från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Delat boende i dubbelrum på Playitas Hotel
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt program från News55
  • Playitas ordinarie träningsutbud

Frågor om veckan? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Boka senast 5 november! Begränsat antal platser. 

Boka en annan träningsresa


Vi följer med på resan

Peppe Eng

Peppe Eng

Omtyckt programledare på TV4 Sporten som nu är en populär föreläsare och passionerad golfspelare.

Artur Ringart

Artur Ringart

Har varit med och startat Radio Stockholm, TV4 Sporten och News55 men kanske mest känd som Lilla Sportspegelns programledare.

Niklas Leonardsson -  Glatt energiknippe från Västkusten. Utbildad personlig tränare och träningsinstruktör. Min personliga syn på träning är att se det som en daglig medicin och att vara så flexibel som möjligt i de flesta träningsformer, vilket i sin tur resulterar i att vi kan vara mer fysiskt flexibla i vår vardag. Som instruktör gör jag allt med glimten i ögat och min drivkraft är att sprida träningsglädje!

 

Sara Eriksson - utbildad gruppträningsinstruktör och yogalärare med en kandidatexamen i idrottsvetenskap. Att känna glädje när man rör på sig är en av mina drivkrafter och att vara snäll med sig själv. Jag har erfarenhet av personlig träning och träningsgrupper med seniorer. Ser fram emot en härlig vecka tillsammans på Playitas!

Jonatan Hugemark - Arbetar heltid med träning både i Sverige och utomlands. Studerar idrottspsykologi och har bakgrund som handbollsspelare på elitnivå. Utbildad Personlig tränare, Kostrådgivare, löpcoach och gruppträningsinstruktör inom en rad olika träningsformer.