Aktiv seniorresa med News55 – november 2018

Häng med på en unik seniorresa till solen, vårt sporthotell Playitas Resort där du får träna och umgås med legendarer! Spela golf med TV4-profilen Peppe Eng, utmana sportjournalisten och programledaren tillika News55:s grundare Artur Ringart på musikquiz och vara med när vår före detta kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth visar sin favoritfilm? Då får du inte missa vår resa med News55:s, en aktiva seniorresa till det härliga träningshotellet Playitas på Fuerteventura.

På Playitas ryms alla – från dem som vill bli mer aktiva till vardagsmotionärer och mer regelbundna motionärer. Nu har du chansen att röra på dig, få träningstips och framför allt ha riktigt trevligt – på ett av Europas största och bästa sport- och träningshotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träningsglädje, gemensamma aktiviteter, samvaro, sol, skratt och bad.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett ålder och förmåga. För dig som reser ensam och vill ha det sociala utbytet är det här ett perfekt tillfälle att lära känna likasinnade. Är du intresserad av att dela rum med en annan resenär går det att ordna – vi parar ihop er med en annan resenär av samma kön.


Program

Vi arbetar just nu på ett skräddarsytt program för resan i november. Programmet kommer så snart det är klart publiceras här. För dig som är sugen på att träna ännu mer utöver programmet finns det naturligtvis möjlighet att delta i de klasser och instruktörsledda pass som hålls inom Playitas ordinarie träningsprogram vilket ger dig tillgång till ett tjugotal tränarledda pass om dagen att välja mellan. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

Pris från: 13 498:-

Datum: 18-25 nov samt 19-26 nov 2018

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur (inkl skatter) från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Delat boende i dubbelrum på Playitas Hotel
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt program från News55
  • Playitas ordinarie träningsutbud

Frågor om veckan? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Begränsat antal platser! Resan kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.

Boka resan


Vi följer med på resan

Artur Ringart

Artur Ringart

Har varit med och startat Radio Stockholm, TV4 Sporten och News55 men kanske mest känd som Lilla Sportspegelns programledare.

Peppe Eng

Peppe Eng

Omtyckt programledare på TV4 Sporten som nu är en populär föreläsare och passionerad golfspelare.

Lena Adelsohn Liljeroth

Lena Adelsohn Liljeroth

Riksdagsledamot från 2002 till 2014 samt Sveriges kultur- och idrottsminister från 2006 till 2014.