Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Aktiv seniorresa med News55 – april 2019

Häng med på en unik seniorresa till solen, vårt träningshotell Playitas Resort där vi fokuserar på träning, hälsa och spännande vinupplevelser.

Harald Treutiger står för underhållningen på kvällarna och vår vinexpert Johan Franco bjuder på vinprovning och lär dig allt du behöver veta för att på riktigt kunna njuta av ett glas vin. Samtidigt som du får uppleva en härligt aktiv miljö på Fuerteventura! Missa inte vår resa med News55, en aktiv seniorresa till träningshotellet Playitas på Fuerteventura med massor av träning, roliga aktiviteter, tips och tricks i vardagen. 

Playitas kan du börja morgonen med yoga för att sedan njuta av frukostbuffén. Under dagen finns en hel del aktiviteter att välja mellan. Testa seniorstyrka eller vattenträning, lär dig mer om hälsa för äldre eller lär dig mer om vin från Johan Franco. Avsluta dagen med ett stretch- och relaxpass innan det är dags att byta om till finkläderna och avnjuta en god middagsbuffé tillsammans med sällskapet!  Under flera kvällar bjuder Harald Treutiger på underhållning och föreläsningar.   
Vill du bara njuta av en dag i solen, går det självklart också bra. Alla aktiviteter är frivilliga och du har möjlighet att njuta av allt det Fuertaventura och Playitas resort har att erbjuda. 

På Playitas ryms alla – från dem som vill bli mer aktiva till vardagsmotionärer och mer regelbundna motionärer. Nu har du chansen att röra på dig, få träningstips och framför allt ha riktigt trevligt – på ett av Europas största och bästa sport- och träningshotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träningsglädje, gemensamma aktiviteter, samvaro, sol, skratt och bad.


Det här bör du ha med dig

Ta med dig ett gott humör tillsammans med badkläder, solskydd, finkläder till middagen. Vill du vara med under träningspassen bör du ha med dig träningskläder och skor. Men till golfen behövs inga klubbor, det finns att låna.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett ålder och förmåga. För dig som reser ensam och vill ha det sociala utbytet är det här ett perfekt tillfälle att lära känna likasinnade. Är du intresserad av att dela rum med en annan resenär går det att ordna – vi parar ihop er med en annan resenär av samma kön.


Program

Programmet är skräddarsytt och all träning är planerad och anpassad tillsammans med News55. Programmet kan komma att justeras beroende på gruppens behov. Vi är flexibla och våra ledare erfarna och du kommer få ut maximalt av veckan. Vi blandar träning med glädje, och för dig som är sugen på att träna ännu mer utöver programmet finns det naturligtvis möjlighet att delta i de klasser och instruktörsledda pass som hålls inom Playitas ordinarie träningsprogram vilket ger dig tillgång till ytterligare ett tjugotal tränarledda pass om dagen att välja mellan. 

Se träningsprogrammet här Klassbeskrivningar

Så här kan en dag på Playitas med News55 se ut:

8.15-8.50 Morgonpromenad/morgonyoga
7.00-10.30 Frukostbuffén står serverad
10.00-10.50 Senior styrka
10.00-13.00 alternativa träningspass
12.00-14.30 Lunch
15.15-15.45 Vattenträning
16.00-16.50 Cirkelträning/senior Cardio
17.00-17.45 Vinprovning/Stretch och Relax
19.00 Middag som avslutas med underhållning och föreläsning av Harald Treutiger
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.

Pris från: 9 998:- 

Datum: 1-8 april 2019

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur (inkl skatter) från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Boende i delad enrumslägenhet på Playitas aparthotel.
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt program från News55
  • Playitas ordinarie träningsutbud

Frågor om veckan? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.Inställd. Boka en annan träningsresa.


Vi följer med på resan

Johan Franco Cereceda

Johan Franco Cereceda är chefredaktör för Vinliv.se och har arbetat som vinskribent i snart 30 år. Han är en flitig vinprovare och resenär som älskar att dela med sig av sina kunskaper om vin, något han bland annat gjort som författare till boken Vino! - älskade spanska viner. Under resan kommer han att leda vinprovning och lära er konsten att hitta rätt kombination mellan vi och mat. Utan att krångla till det!

Harald Treutiger

Harald Treutiger är en mångårig journalist och programledare. Kanske mest känd som programledare för Bingolotto, Expedition: Robinson och 24 karat. Han har också en skepparexamen och älskar segling. Under resan kommer han bjuda på spännande underhållning och intressanta föreläsningar.

Michaela Sperring

Michaela, hälsokonsult, cert. kost- och träningskonsult med inriktning mental hälsa. Är uppvuxen på fotbollsplanen både som elitsatsande och tränare. Koordinator på flera av Apollo Sports resor och på hemmaplan driver hon sitt egna företag med fokus att inspirera och utveckla människors hälsa. Med skratt, energi och professionalism inspirerar hon och berör deltagarna under veckan.

Jonatan Hugemark

Jonatan arbetar på heltid med träning som Personlig tränare, Kostrådgivare, Träningsinstruktör och Löpcoach och har senaste tiden i synnerhet arbetat med träningsresor och på Apollo Sports träningshotell. Han har tjänstgjort i svenska försvarsmakten och därför specialiserat sig på Bootcamp och Militärinspirerad träning. Tidigare handbollsspelare på elitnivå och aktiv inom tyngdlyftning och crossfit, tävlar just nu på elitnivå inom triathlon.


Om hotellet

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende