Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Moveoo & Funfight på Levante, Rhodos 

Välkommen till en häftig träningsresa som vänder sig till dig som vill lite extra med din träning. Under veckan får du massor av varierad, utmanande och rolig träning samtidigt som du får med dig massor av insikter, kunskap och tips som du direkt kan använda dig av i din träning på hemmaplan.

Som deltagare på resan får du inte bara en effektiv och rolig träning. Du får även ta del av Jose och Nils kunskap, erfarenhet och framtidstankar i pass och föreläsningar samtidigt som du hänger vid pool och bar med likasinnade. Under denna vecka kommer vi lära ut allt inom stående kampsport och grunderna i Moveoometoden. Varje dag har ett nytt tema och syfte.  

Passen kommer vara fartfyllda och utmanande samtidigt som de är tillåtande och individuellt anpassningsbara. Du åker hem som en bättre fighter och har fullt med övningar som är anpassade efter dina behov. Följ med ”Tomten och hans Nisse” på en oförglömlig vecka på Rhodos!!!

Moveoo är en träningsmetod som utmanar de traditionella tankarna inom träning i syfte att väcka nyfikenhet och kreativitet i träningen. Moveoo är en utmanande fysträning där vi med olika redskap och miljöer skapar en träning som utvecklar individer på ett naturligt sätt. Moveoo grundar sin filosofi i det vi känner till om människans utveckling och hur människan stimuleras på ett naturligt utmanande sätt. På så sätt har vi skapat en utmanande träningsmetod som upplevs väldigt lustfylld. Moveoo kan följas på Instagram och Youtube. Vi sprider Moveoo genom nämnda kanaler samt utbildningar, event, resor, föreläsningar och träningspass. Med Moveoo vill vi bidra till ett samhälle där människor är aktivare, kreativare och mer lustfyllda. Ett samhälle där vi ser våra olikheter som en tillgång. Därför brinner vi för gruppträning där olika människor med mänskliga behov kan träna tillsammans.

Datum: 17-24 maj 2020

Pris: 11 998:-

Boka innan 29 februari och få en goodiebag som bland annat innehåller ett par handskar, boll och gummiband

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Mat ombord på flyget, flygskatt och transfer
  • Delat boende i dubbelrum på Levante Beach Resort
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt Moveoo - träningsprogram
  • Ordinarie Levanteprogram och aktiviteter

​​* Enkelrumstillägg 3998:-

Resan är inställd, hitta en annan träningsresa

Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07.

För vem passar resan?

Vi vänder oss till dig som vill vidareutvecklas som individ och även dig som vill vidareutveckla individer och grupper. Moveoometoden är en utmanande och samtidigt tillåtande metod som utmanar traditionella tankar och beteenden inom träning. Är du ute efter inspiration och vidareutveckling på ett roligare sätt är du på rätt resa.

Utrustning

Vi har allt på plats. Men vi vet av erfarenhet att väldigt mycket nytt presenteras. Därför kan det vara bra att ta med ett block för att föra anteckningar.


Veckans upplägg

Veckans upplägg erbjuder funktionell träning för såväl kondition, styrka som rörlighet och kontroll. Upplägget på passen gör att du som deltagare kan anpassa träningen efter din förutsättningar och mål. Alla kan vara med och träna, det kommer bara att se lite olika ut. Som deltagare får du träna med vikter, gummiband, käppar, fitnessbollar, handdukar och den egna kroppen. Vårt må är att du ska finna dina talanger och på så sätt finna vägar att vidareutveckla din träning oavsett redskap. Efter veckan har du inte bara med dig massor av nya övningar, skön träning och härliga minnen. Vårt mål är att ge dig viktiga nycklar som gör att du kan vidareutveckla din träning på ett mer lustfyllt sätt så att den passar dig och dina behov på ett bättre sätt.

Du erbjuds tre pass om dagen som är Moveoofierade och som ligger i vårt fokus. Men resan erbjuder mer om du vill. En skön 25 metersbassäng och Apollos träningsutbud kan dryga ut din träning och mot en extra kostnad kan du spela tennis, vindsurfa och hyra en cykel. 

Program

Här finner du träningsprogrammet för veckan. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Program för veckan


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym.


Om ledarna

Åk med oss och träna och umgås på Rhodos en vecka!

Nils Widlund är en av Sveriges mest framgångsrika kampsportare. Han har tränat i över 20 år och några av hans meriter är 10 SM Guld och vunnit World Cup i Kickboxning, två gånger. Som proffs har han fightas på de största arenorna i världen, både i Tokyo och i Las Vegas. Nu har han dragit ner på tävlandet själv och satsar nu på att få fram nästa generations fighters. Han tycker att träning ska vara tuff och krävande men lika viktigt är att den är rolig!

Jose Nunez är en av landets mest erfarna fystränare. I över 30 år har han jobbat med såväl elit, motionärer som barn. Under 20 år drev han olika gym och träningsanläggningar. Idag jobbar Jose med att utbilda tränare inom gym/fitness och inom idrotten. Han skapar resor, event och han föreläser runt om i landet. Jose anlitas som gästtränare och förändringskonsult när arbetsmiljöer och företagsevent ska lustifieras i syfte att öka kreativitet, glädje och välmående. Jose är grundare till Moveoofilosofin och dess tillhörande träningsmetod. 

Jose och Nils fann varandra på träningsgolvet när Jose hyrde in sig på Fightclubben där Nils är tränare. Det klickade och det dröjde inte länge innan Nils gick Moveooutbildningen och Jose deltog på fight-pass. Idag samverkar de på olika sätt kring en smartare träning som är effektiv, roligare och samtidigt individuellt anpassningsbar