Moveoo & Funfight på Levante, Rhodos 

Välkommen till en häftig träningsresa som vänder sig till dig som vill lite extra med din träning. Under veckan får du massor av varierad, utmanande och rolig träning samtidigt som du får med dig massor av insikter, kunskap och tips som du direkt kan använda dig av i din träning på hemmaplan.


Veckans upplägg erbjuder funktionell träning för såväl kondition, styrka som rörlighet och kontroll. Upplägget på passen gör att du som deltagare kan anpassa träningen efter din förutsättningar och mål. Alla kan vara med och träna, det kommer bara att se lite olika ut. Som deltagare får du träna med vikter, gummiband, käppar, fitnessbollar, handdukar och den egna kroppen. Vårt må är att du ska finna dina talanger och på så sätt finna vägar att vidareutveckla din träning oavsett redskap. Efter veckan har du inte bara med dig massor av nya övningar, skön träning och härliga minnen. Vårt mål är att ge dig viktiga nycklar som gör att du kan vidareutveckla din träning på ett mer lustfyllt sätt så att den passar dig och dina behov på ett bättre sätt.


För vem passar resan?

Vi vänder oss till dig som vill vidareutvecklas som individ och även dig som vill vidareutveckla individer och grupper. Moveoometoden är en utmanande och samtidigt tillåtande metod som utmanar traditionella tankar och beteenden inom träning. Är du ute efter inspiration och vidareutveckling på ett roligare sätt är du på rätt resa.

Utrustning

Vi har allt på plats. Men vi vet av erfarenhet att väldigt mycket nytt presenteras. Därför kan det vara bra att ta med ett block för att föra anteckningar.


Veckans upplägg

Du erbjuds tre pass om dagen som är Moveoofierade och som ligger i vårt fokus. Men resan erbjuder mer om du vill. En skön 25 metersbassäng och Apollos träningsutbud kan dryga ut din träning och mot en extra kostnad kan du spela tennis, vindsurfa och hyra en cykel. 

Program

Här finner du träningsprogrammet för veckan. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Ett program presenteras här inom kort.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym.

Datum: 17-24 maj 2020

Pris: 11 998:-

Boka innan 29 februari och få en goodiebag som bland annat innehåller ett par handskar, boll och gummiband

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Mat ombord på flyget, flygskatt och transfer
  • Delat boende i dubbelrum på Levante Beach Resort
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt Moveoo - träningsprogram
  • Ordinarie Levanteprogram och aktiviteter

​​* Enkelrumstillägg 3998:-

Boka resan

Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07.


Om ledarna

Resan leds av Jose Nunez och Nils Widlund. Med sina drygt 30 år som tränare är Jose en av landets mest meriterade och uppskattade inom sitt område. Han är grundaren av träningsmetoden Moveoo som är en vidareutveckling på den funktionella träningen. När han inte utbildar ledare åker han runt i landet och föreläser samt håller workshops under temat- "framtidens träning & en sundare livsstil"

"Nisse" är en landslagsmeriterad fighter med hjärtat på rätt ställe. Han har precis avslutat sin aktiva karriär för att nu kliva in som tränare och inspiratör på heltid. Han är redan nu väldigt uppskattad och pedagogisk som ledare. 

Båda har gemensamt att de brinner för att utveckla människor oavsett nivå. På resan delar de generöst med sig av sin kunskap och erfarenhet.