Moveoo på Levante, Rhodos 

Välkommen till en häftig träningsresa som vänder sig till dig som vill lite extra med din träning. Under veckan får du massor av varierad, utmanande och rolig träning samtidigt som du får med dig massor av insikter, kunskap och tips som du direkt kan använda dig av i din träning på hemmaplan.


Veckans upplägg erbjuder funktionell träning för såväl kondition, styrka som rörlighet och kontroll. Upplägget på passen gör att du som deltagare kan anpassa träningen efter din förutsättningar och mål. Alla kan vara med och träna, det kommer bara att se lite olika ut. Som deltagare får du träna med vikter, gummiband, käppar, fitnessbollar, handdukar och den egna kroppen. Vårt må är att du ska finna dina talanger och på så sätt finna vägar att vidareutveckla din träning oavsett redskap. Efter veckan har du inte bara med dig massor av nya övningar, skön träning och härliga minnen. Vårt mål är att ge dig viktiga nycklar som gör att du kan vidareutveckla din träning på ett mer lustfyllt sätt så att den passar dig och dina behov på ett bättre sätt.


För vem passar resan?

Vi vänder oss till alla som vill leda sig själv, en individ eller grupper på ett nyfiket, roligt och effektivt sätt. Vi använder oss av Moveoometoden som grundar sig i ett nyfiket ledarskap där utmaning och ansträngning får deltagaren att utvecklas på ett lustfyllt sätt.

Utrustning

Eftersom vi vill fylla veckan med nya tankar, insikter och tips rekommenderar vi dig att ta med dig något att anteckna i.  Vi räknar med sol och härligt väder. Det kan vara bra att ha med något som skyddar huvudet mot solen.


Veckans upplägg

Dagarna startar med yoga eller med morgonjogg/power walk och avslutas med ett dynamiskt pass där vi jobbar med kroppen på ett insiktsfullt och kontrollerat sätt. Däremellan erbjuds du två varierade funktionella fyspass i Moveoo's anda. Utöver det har du tillgång till Apollos duktiga tränare och deras pass.

Program

Här finner du träningsprogrammet för veckan. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Ett program presenteras här inom kort.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym.

Datum: 17-24 maj 2020

Pris: 11 998:-

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Mat ombord på flyget, flygskatt och transfer
  • Delat boende i dubbelrum på Levante Beach Resort
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt Moveoo - träningsprogram
  • Ordinarie Levanteprogram och aktiviteter

​​* Enkelrumstillägg 3998:-

Boka resan

Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07.

 

 


Om ledarna

Fler ledare presenteras inom kort.

Jose Nunez är grundare av Moveoo. Han både utbildar, utvecklar, tränar och föreläser inom Moveoo som är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsform som lockar fram skratt.