Motivations- och träningsboost - Move well, feel good!

Välkommen till en härlig träningsvecka fylld med glädje, energi och teamwork. Träningen kommer vara en blandning av olika träningspass där vi fokuserar  på rörelseförståelse och rörelseglädje. 

Träningspassen passar alla, såväl vältränade som nybörjare. 


Om träningen

Kettlebell workout - Ett pass med 100% renodlade kettlebellövningar. Vi kör en blandning av styrka, teknik och uthållighet för att uppnå en optimal kombination!

Functional workout - Styrketräning olika redskap ex. trx och kettlebells. Under varje pass tränas hela kroppen, belastningen varieras enkelt och gör träningsformen lämplig för alla, såväl vältränad som nybörjare.

Mobility Stability - Vi tränar kroppens rörlighet och mobilitet. Alla deltagare utgår från sin egen förmåga.  Målet är att vi ska öka vår kroppskännedom för att sedan kunna utveckla andra fysiska förmågor som styrka, snabbhet och uthållighet.

Team WOD - En träningsklass där vi utför dagens workout i team. I klassen ingår styrketräning, konditionsträning och samarbetsträning. Du behöver inte ha med dig en partner till klassen.

Spin / Indoor cycling - Ett härligt och utmanande konditionspass på cykel.


Veckans upplägg 

 Program 5-12 jan 2021

Samtliga pass är 50 - 60 min. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet. Ordinarie utbud på hotellen erbjuds alltid, utöver dessa gästpass.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning är kostnadsfri. Boka resa med oss till Aqua Vista.

Datum: 

5-12 jan 2021
Aqua Vista – powered by Playitas

Hotell: 
Aqua Vista, Hurghada
Det här ingår:

  • Kostnadsfria gästträningspass med professionell tränare
  • ​Rolig och effektiv träning
  • Motivation och träning i ett
  • Alla kan delta oavsett nivå
  • Bo på våra fina sporthotell Aqua Vista och La Pared 

Frågor? Mejla oss!

Boka Aqua Vista

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson har med sin treeåriga högskoleutbildning inom Beteeendevetenskap m. inriktning Idrott och Motion ett stort intresse att ta sina deltagares personliga utveckling till nästa nivå. Växa på det personliga planet men också inom träningen. Med ett stort intresse för människors inre och yttre hälsa vill Allis hjälpa dig att hitta kopplingen mellan dessa. Träningen kommer vara glädjefylld, utmanande och nytänkande där alla kan känna att de utvecklats tekniskt men även uppleva att tankebanor förändras vilket kommer ge deltagarna nya perspektiv på sin egen träning och träning i allmänhet. Med sina goda ledaregenskaper från tidigare instruktörsuppdrag hos bland annat Apollos sporthotell Cavo Spada på Kreta men även tidigare säsong på Gran Canaria kan du räkna med en träningsboost utöver det vanliga!

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista