Motivationsboost på Aqua Vista

Välkommen till en vecka med fokus på att ge ökad kunskap om motivation och målsättning kring träning. Temat kommer att speglas genom föreläsningar och träningspass som kommer att ge deltagarna verktyg att ta med sig in i träningspassen på plats men även när du kommer hem.


Veckan inleds med en föreläsning kring målsättning och fördelarna med att jobba med målsättning i sin träning. Deltagarna får en uppgift att sätta mål inför kommande träningspass. Exempelvis kommer vi gå igenom målsättningstekniker likt SMART.


Om träningen
Träningen innehåller en blandning av löpning (intervaller och distans), WOD (workout of the day) intervaller och även längre pass men med olika träningsrörelser. Vi erbjuder också föreläsningar där deltagarna reflekterar kring sin träning utifrån motivation/ målsättningsteorier.

På föreläsningen fokuserar vi på hur man sätter mål och varför. Deltagarna kommer få med sig material till kommande träningspass (valfritt att använda sig av). På föreläsning nr 2/3 fokuserar vi på motivation och skillnaden mellan inre och yttre. Sista föreläsningen 3/3 sammanfattar vi veckan, det öppnas upp för frågor och hur arbetet och överföringen ska ske till träningen på hemmaplan.
 


Veckans upplägg 

Datum 10-17 jan 2019 & 14-21 feb 2019

Se veckoprogram

Samtliga pass är 60 min (Löpning, Wod, Föreläsning). Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 10-17 jan 2019 & 14-21 feb 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • Gratis gästpass med professionell tränare
  • ​Rolig och effektiv träning
  • Motivation och träning i ett
  • Alla kan delta oavsett nivå
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista 

 

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson utbildad inom Beteeendevetenskap med inriktning Idrott och Motion. Träningen kommer vara glädjefylld, utmanande och nytänkande där alla kan känna att de utvecklats tekniskt men även uppleva att tankebanor förändras vilket kommer ge deltagarna nya perspektiv på sin egen träning och träning i allmänhet.

Räkna med en träningsboost utöver det vanliga med massor av glädje, energi och teamwork.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista