Motivationsboost på Aqua Vista

Välkommen till en vecka med fokus på att ge ökad kunskap om motivation och målsättning kring träning. Temat kommer att speglas genom träningspass som kommer att ge deltagarna verktyg att ta med sig in i träningspassen på plats men även när du kommer hem.


Om träningen

Träningen innehåller en blandning av löpning (intervaller och distans), WOD (workout of the day) intervaller och även längre pass men med olika träningsrörelser. 


Veckans upplägg 

Program Okt 2019

Program Nov 2019

Program Dec 2019

Samtliga pass är 60 min (Löpning, Wod). Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning är kostnadsfri. Boka resa med oss till Aqua Vista och La Pared

Datum: 

8-15 okt, 2019, La Pared
20-27 nov, 2019, Aqua Vista 
2-9 dec, 2019, La Pared

Hotell: 
Aqua Vista, Hurghada

La Pared, Fuerteventura

Det här ingår:

  • Kostnadsfria gästträningspass med professionell tränare
  • ​Rolig och effektiv träning
  • Motivation och träning i ett
  • Alla kan delta oavsett nivå
  • Bo på våra fina sporthotell Aqua Vista och La Pared 

 

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson utbildad inom Beteeendevetenskap med inriktning Idrott och Motion. Träningen kommer vara glädjefylld, utmanande och nytänkande där alla kan känna att de utvecklats tekniskt men även uppleva att tankebanor förändras vilket kommer ge deltagarna nya perspektiv på sin egen träning och träning i allmänhet.

Räkna med en träningsboost utöver det vanliga med massor av glädje, energi och teamwork.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista

Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden. 

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillomårde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.