Denna resa är fullbokad. Men det kommer fler spännande träningsresor, se alla våra kommande träningsresor här!

Hälsoboosten med NJIE på Kreta

Kickstarta sommaren med en maxad inspirations- och träningsvecka på Kreta tillsammans med NJIE´s träningsexperter!

Träningsveckan tar plats på sporthotellet Cavo Spada och passar dig som älskar att aktivera dig fysiskt och vill ha en resa med inriktning på träning och hälsa. Det spelar ingen roll om du är hobbymotionär eller en erfaren träningstok – oavsett så kommer du finna stor glädje i den här veckan. Öka din energi, kunskap och motivation och låt träningsveckan bli starten på ett piggare, mer aktivt och roligare liv!


Veckans schema

Träningsveckan leds av ett erfaret coachteam med sammanlagt över 60 års coach- och träningserfarenhet. Här får du uppleva intensiva och inspirerande träningspass från morgon till kväll. Du kan välja mellan 5-6 olika pass/dag kl 07.00–18.00 varje dag. Dagarna börjar oftast med ett lättare cardiopass tidigt på morgonen och fortsätter sedan med styrketräning på gym, funktionell träning på olika nivåer och gruppträningspass som; cirkel-fys, HIIT, bootcamp, Booty, Shape, power- och yin yoga, dansklasser, ABS och core, löpning, simning samt stretch & relax som ett avslutande pass.

Förutom träningen kommer du få ta del av kunskapsspäckade föreläsningar samt flera ”fråga experterna-stunder”.

Se det fullspäckade programmet här>>

En eftermiddag under veckan erbjuder vi även möjligheten att hänga med på en utflykt utanför anläggningen (ingår ej). Mer detaljer om vårt utflyktsmål kommer inom kort!


Vem kan delta?

Alla som älskar att röra på sig, träffa nya människor och ha roligt tillsammans är välkomna att delta på NJIEs träningsvecka. Inga förkunskaper eller specifika fysiska krav ställs på dig, utan alla tränar efter sin egen förmåga och du väljer klasser efter ditt eget intresse och smak. Det du inte kan, lär vi dig!

Pris från: 13 998:-

DEN HÄR RESAN ÄR FULLBOKAD!

25 maj–1 juni / 26 maj–2 juni 2018

Sista bokningsdatum: 11 maj 

Det här får du:

  • Flyg + boende el i dubbelrum
  • Femstjärnigt hotell i toppskick
  • Transfer och mat på flyget
  • All inclusive
  • All träning enligt program
  • 5-6 olika pass/dag
  • Professionella tränare
  • Alla kan delta!
  • Möjlighet till utflykt

Boka en annan träningsresa

Hotellskatt tillkommer i Grekland

Observera att resan tar max 80 deltagare så säkra din plats redan idag!

 

Frågor? Mejla oss!


Vi följer med som ledare!

Helene "Ice" Ahlson – Känd som gladiatorn ”Ice” från tv-programmet Gladiatorerna och över 15 års erfarenhet som personlig tränare, kostrådgivare, hälso-/livsstilscoach, skribent, föreläsare inom kost, träning, fitness och hälsa. Helene är en framgångsrik coach och tävlar själv inom bodyfitness med höga placeringar från flera olika tävlingar världen över. Mångårig erfarenhet som uppskattad tränare på bland annat våra resor till Playitas och Fitnessveckan samt träningsresor med olika inriktningar.

Gyula ”CoachGyula” Bercsenyi – Gyula har över 25 års erfarenhet som personlig tränare, hälsocoach, livsstilsinspiratör och massör. Hans inriktning är funktionell träning, tyngdlyftning och med huvudfokus på crossfit . Gyula tävlar inom crossfit, mens Physique, tyngdlyftning och triathlon. Mångårig erfarenhet som uppskattad tränare på våra tidigare träningsresor till bl.a Playitas, och Fitnessveckan.

Assan Njie, grundare och ägare av NJIE Foods AB som på kort tid har byggt upp ett starkt varumärke inom functional foods som uppskattas av både träningsatleter och hälsointresserade personer. Assan är tidigare även känd som MMA-mästare och rankad som topp-10 i Europa. Under veckan kommer du att få möljlighet att delta på Assans egna träningspass men även lyssna på hans föreläsning där han berättar mer om sin spännande resa inom MMA och som driven entreprenör.


Femstjärnigt boende på Cavo Spada!

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester. Här bor du med All Inclusive, nära hotellets spa som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns mycket bra sportfaciliteter med både gym utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna.