Functional & Feelgood Week – La Pared

Denna vecka gästar vår populära instruktör Emelie Jonnarth vårt soliga mysiga La Pared – powered by Playitas.

Nu har du möjlighet köra riktigt svettiga Zumbapass, lugna sköna yogapass, ge dig själv fullt fokus för att hålla balansen och hitta de där inre musklerna du inte visste fanns. Och så lite allmän skön cirkelträning där vi bland annat kommer göra en del övningar i par. Häng med på en härlig vecka med mycket träningsglädje!


Klassbeskrivning och program

 • Morgonyoga - starta dagen med att mjuka upp kroppen och väcka den till liv genom mjuka flödande rörelser, vi sträcker ut, gör några solhälsningar och laddar energi för en ny dag. Alla är välkomna, övningarna anpassas efter förmåga.
 • Core/Stability - Här jobbar vi med hela kroppen men med fokus på bålen och de stabiliserande musklerna. Detta är ett ganska lugnt pass men tro mig, du kommer få träningsvärk lite här och där!
 • Cirkelträning - Vi mixar kondition och styrkeövningar i olika stationer. En del övningar kommer att göras två och två där man kan utmana och peppa varandra lite extra.
 • Zumba Fitness - Ett danspass grundat på latinorytmer som Salsa, Bachata, Merengue och Reggaeton, som idag har inslag av alla möjliga musikstilar. Det är lite av ett intervallpass då lugnare låtar varvas med högre tempo. Stegen är enkla att följa och musiken härligt medryckande. Vi glömmer bort att vi tränar för en stund och bara dansar och har kul! =)
 • Yinyoga - I yinyogan kommer vi ner i varv och håller varje position i 3-5 minuter med syfte att lugna sinnet och komma åt kroppens fascia/bindväv, istället för musklerna och släppa på både fysiska och emotionella spänningar. Fokus denna klass ligger på höfter och ländrygg. Yinyogan passar alla då du även här kan anpassa positionerna efter dina förutsättningar.

Se veckans program


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared – powered by Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning med Emelie är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 6-14 maj 2019

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Emelie Jonnarth

Emelie Jonnarth, utbildad friskvårdskonsulent, träningsinstruktör och har arbetat med träning och hälsa sedan 2013. I grunden är hon dansare, har arbetat som gruppträningsinstruktör för Apollo i bland annat Turkiet, Grekland och Spanien.

Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillomårde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.