Friskis & Svettis - träningslyx på Kreta

NYHET! Välkommen till en ny Friskis & Svettisresa. I oktober drar vi till vårt populära sporthotell Cavo Spada på soliga Kreta. På Cavo Spada finns gott om bra träningsytor, perfekta för roliga och utmanande Friskispass, de flesta utomhus. Vi tränar i crossfitboxen (utomhus), plattformen vid stranden och på den stora multicourten. De vackra omgivningarna inspirerar till terrängpass och strandcross specialdesignade för denna vecka. Allt i Friskis & Svettisanda, av och med Friskis & Svettisledare. Följ med på vår premiärresa till Kreta!


Träning för alla från morgon till kväll

Dagarna fyller du med träning efter lust och dagsform. Yoga, coreflex, skivstång, jympa, cirkelfys, HIT, power hour, Plaza, Modus och danspass av olika slag. På den här resan kan vi dessutom erbjuda tre spinningpass dagligen så du hinner testa många olika sorters spinning under veckan. Workshops och föreläsningar ger också möjlighet till variation och fördjupning.

Friskisledarna är laddade för att ge dig inspirerande och uppdaterad träning, men det finns också tid för häng och trevlig samvaro.

För dig som inte får nog med träning ute flyttar in och tränar ett stärkande pass på gymmet, spelar tennis, beachvolley, tar ett svalkande bad, SUP:ar eller hyr en landsvägscykel och tar en tur i bergen. Njut av den goda maten, den kretanska gästvänligheten, slappa i hotellets spa-avdelning och bara njut. Detta är lyx för alla som gillar att träning, återhämtning och en god veckas njutning!

Vem kan följa med på resan?
Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – gör det! Många av våra deltagare reser själva men behöver aldrig vara ensamma. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Träningsprogram

Vårt fullspäckade program finner du här. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

Veckans program

Frånpris: 12 998:-

Datum:
10-17 okt 2020

Hotell: Cavo Spada

Avreseorter: 
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här 

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet
  • Transfer till och från flygplatsen
  • All inclusive
  • Entré till spaavdelningen med bastu, ångbastu och inomhuspool.
  • All träning enligt separat program från Friskis & Svettis 

​​* Enkelrumstillägg 3000:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

    

Cavo Spada Deluxe & Spa

Om Cavo Spada

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester av lugn och balans. Här bor du med All Inclusive och serveras mat som, likt servicen på hotellet, brukar uppskattas stort av gästerna. Det finns också ett SPA att besöka samt mycket bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna. Med havet som närmsta granne blir träningen extra härlig. Börja dagen med morgonyoga och utsikt över vågorna eller avsluta kvällen med Moon Salutations i mörkret.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan.