Fit & Bike med Tina Hyldahl

Den här veckan står mängder av träning för kropp och själ på programmet. Gästinstruktör Tina erbjuder träning i natursköna omgivningar på vårt nya sporthotell Sivota Retreat - powered by Playitas. Det är gratis att vara med!

 

Om träningsveckan med Tina

Denna träningsvecka består av styrka, puls samt roliga och effektiva övningar på land och i vatten. Träningen passar alla som vill aktivera sig på semestern. Tina har lagt stor vikt vid att skapa ett program som passar alla. Du är med så mycket du själv önskar, men satsar du fullt ut så lovar Tina en vecka med resultat där du känner dig stark och motiverad. Under veckan kan du delta i allt från indoor biking till funktionell träning och träning i vatten. Det ges också möjlighet till stavgång i de vacka omgivningarna. 


Vem kan delta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. Passen med Tina är från 15 år.

Program

Her ser du veckans program. Observera att programmet är preliminärt.

Program   

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 16-23 augusti 2021

Hotel: Sivota Retreat - Powered by Playitas

Det her indgår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Tina
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

 

Boka

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Klassbeskrivningar

Indoor biking: Gruppträning på stationär cykel inomhus, vanligtvis 45-60  minuter. Du ska vara pigg i benen. 

Funktionell träning: Här görs olika kroppsbelastande övningar kombinerat med konditionsträning.

Vattenaerobic: Träning i pool

Nordic Walking: Stavgang som passer alla (ej barn) som kan gå en rask promenad.

Om instruktören och hotellet


Om Tina Hyldahl

Jag heter Tina och är 45 år. Jag har instruerat på ett gym i 14 år och är certifierad i inddor biking, pump, step, attack med mera. Jag är utbildad pedagog och har se senaste 15 åren arbetat med personer med funktionsvariation på en dagligverksamhet. Jag har en dotter som är 17 år och en son som är 15. Som person är jag glad och lätt att ha att göra med. Glädjer mig tills vi ses i vecka 33!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas