Family Fitness – med Malena Kindgren

Häng med på en härlig skollovsvecka med träningspass som passar alla, stora som små!  Roliga familjepass blandas med olika dansklasser med vår populära gästtränare Malena Kindgren.

Under veckan erbjuder vår gästinstruktör Malena Kindgren energifyllda och roliga träningspass som passar hela familjen. Träningen är anpassad så att alla kan delta utefter egen förmåga med fokus på rörelseglädje och gemenskap.

Veckans program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Aqua Vista tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program

Klassbeskrivningar

AfroDance
Ett glädjefyllt pass utan prestationskrav och svåra danssteg. Effektiv träning med stora och enkla rörelser till trummande rytmer.

Team Circuit
Vi utmanar styrka, kondition och balans i olika intervaller och stationer. Med teamwork och träningspepp kan alla delta efter sin egen förmåga.

DanZy 
Ett pulshöjande och roligt träningspass till härliga hits och enkla koreografier.

Fun Class
Ett roligt pass med en mix av olika träningsstilar. Enkla danssteg varvas med roliga och utmanande styrke- och konditionsmoment. Alla kan vara med stora som små!

Aqua Classes
Vattengympa i poolen med härlig musik och mycket glädje. Alla kan delta!

Info om veckan

Pris: All träning är kostnadsfri. Boka bara en resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 28 feb – 6 mar 2020

Hotell: Aqua Vista – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer – alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro 
  • All övrig träning på Aqua Vista ingår

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Aqua Vista. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Vem kan delta? För vem passar Aqua Vista?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Om Malena Kindgren

Malena Kindgren är utbildad friskvårdskonsulent och fystränare från Bosön. Hon har en mångårig erfarenhet som projektledare, träningsinstruktör och internationell ambassadör för Apollo Sports. I Sverige driver Malena hälsoföretaget Coach MK Fitness med fokus på friskvård och att inspirera andra till rörelseglädje och hälsa.