Power week med Annelie Modée

Välkommen till en grym vecka med en massa härlig träning. Det kommer att bjudas på en skön mix av pass med fokus på crossfit och boxinspirerande pass, självklart anpassade så att alla kan delta. Helt enkelt en inspirerande, motiverande och utmanande vecka.


Klassbeskrivning

X-FIT: Med inspiration av Crossfit kombinerar vi styrke- och konditionsträning som bygger på funktionella övningar. Vi jobbar med fokus både på tekniken som på flåset, enskilt eller i team Vi arbetar med kroppsvikten, skivstänger, kettlebells, wallballs mm. En rejäl utmaning – om du vill!

BOX: Slag och sparkar i olika kombinationer. Vi bygger upp från grunden och sen ökar vi. Vi använder oss av handskar och mitzar. Garanterat kul att slå på något!

CHALLENGE: Ett pass med syfte att ge hela kroppen en rejäl genomkörare. Men det kallas Challenge främst av två anledningar, dels för att det ingår några ”surprisemoment” under passet dels för att jag vill ge dig som deltagare en chans att ”challenge yourself, ge det där lilla extra.

AQUAFUN: Rolig svalkande träning till härlig musik där du själv väljer ditt vattenmotstånd och hur mycket du vill sjunga med.

CORE: Stärk upp kroppen inifrån och ut, kärnan=de viktiga mag- ryggmusklerna, diagrammen och bäckenbotten.

FUNCTIONELL CIRCLE: Styrkepass där vi jobbar stationsvis. Fokus är att stärka och jämna till obalanser i kroppen.
 


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

22-29 mars 2022, Aqua Vista - powered by Playitas 
18-25 september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Allis Gustavsson  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Porto Myrina- powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om Annalie Modée

Annelie Modée är en fd elitfotbollspelare som haft svårt att lägga skorna på hyllan trots vissa ålderskrämpor. Kärleken till träning, hälsa och välmående fick Annelie att för 8 år sen sadla om och börja jobba som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Där hittade hon även kärleken till crossfit som är den träningform som numera passar bäst. Annelie har lett klasser som sportinstruktör för Apollo Sport under 2 säsonger och numera även för annan träningsresearrangör. Hennes främsta kort är att hålla crossfitinspirerade pass, boxning, core, bootcamp, cirkel, tabata, funktionell träning, hiit, löpning och vattengympa. Syftet med hennes pass är att få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra men även att känna glädje, lekfullhet och förståelse för hur fantastisk våran kropp är. Numera jobbar Annelie för en statlig myndighet men ser alltid fram emot att byta blåstället mot instruktörsoutfiten när tillfällen ges.


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas