VÄLKOMMEN TILL PISCHAS ALGARVE!

Som jag längtat efter att få presentera den här resan. En resa där det blir gott om träning, poolhäng, utflykt och framför allt ge er chansen att uppleva magiska Portugal och ”the Algarve.”  Den här resan passar dig som vill utmanas i träningen och har bakgrund med styrketräning eller liknande. Du ska ha goda baskunskaper och vara skadefri. Passen kommer att bestå av styrketräning, svettiga hiit både med vikter och egna kroppsvikten och det kan förekomma en del inslag av löpning. Och förutom det så kommer ni att få testa på boxning med kanske några inslag av sparkar på Algarve Fight Aacademy. Här tränar världselitens boxare och ni kommer att tränas av deras tränare. Här behövs inga tidigare kunskaper, bara en positiv vilja att lära sig något nytt. 


Om veckan

Men allt handlar om balansen eller hur? Och därför kommer du även att få ta del av workshops kring hälsa och välmående, mornar med soluppgång där vi väcker kroppen till liv med sköna rörlighetspass. Allt för att du ska få den bästa kombinationen på din semester. Och komma hem både utvilad men med en träningsvärk som du sent kommer att glömma. 

Quinta do Lago är lite som Algarves Beverly Hills och vi kommer att bo i vackra områden som är omslutna av gröna golfbanor, vackra hus och såklart med närhet till milslång strand. Tar dig runt gör du lättast med cykel som du har tillgång till under hela resan. Det är också så vi kommer att ta oss till vår träningsanläggning THE CAMPUS. 

THE CAMPUS vår träningsanläggning för resan. Detta kan vara en av de finaste anläggningarna jag varit på. Välutrustade gym, fräscht, stort och modernt. Förutom våra gemensamma pass så har du full tillgång till anläggningen under hela veckan. Varför inte stanna kvar efter något av våra pass och njuta av det fantastiska spat. Det går även bra att hyra padelbana eller njuta av en afterworkout shake på anläggningens cafe. 

Och som om det inte vore nog för ögonen att landa på så får vi ju absolut inte missa Algarves vackra kust, och det finns inget bättre sätt att se den på än från vattnet. Veckans utflykt blir en kajaktur längs med kusten där vi besöker The Secret caves. 

Det här är verkligen en resa med det lilla EXTRA. Jag är otroligt stolt över att få presentera denna resa och du som följer med kommer inte att bli besviken, det är säkert! 


Vem kan delta?

Resan passar dig som älskar att träna mycket! Du ska ha goda baskunskaper inom styrketräning, vara skadefri och älskar resor med mycket aktivitet.


Veckans program

Presenteras här inom kort.


Om flygresan

Flyg tur/retur med SAS från Stockholm, Arlanda till Faro. Se flygtiderna nedan.
Notera att flygtidern är preliminära och kan komma att ändras.

SK2943          16APR           ARN-FAO       13.40-17.10  
SK2944          23APR           FAO-ARN       18.10-23.30  

Info om veckan

Pris från: 16 998:-

Datum: 16-23 april 2022

Hotell: Magnolia Hotel 

Avreseort: Stockholm

Det här ingår:

  • Flyg tur/retur inkl bagage från Stockholm
  • Transfer tur/retur till flygplatsen samt till Algarve Fight Academy
  • Del i dubbelrum på Magnolia Hotel        
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Minst 2 träningspass om dagen (förutom utflyktsdagen) enligt program på The Campus & Algarve Fight Acadamy
  • 3 workshops och förläsningar under veckan
  • 1 utflykt enligt program.
  • Cykelhyra under veckan.

*Enkelrumstillägg 3500:-
*Då denna resa är paketerad med reguljärflyg så gäller andra vilkor, dessa specificeras på din bokningsbekräftelse.

Bokningen är stängd!

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:

Mejl: [email protected]

 


Om instruktörerna


Pischa Strindstedt
Pischa driver sitt gym WÖRKOUT i Stockholm där hon dagligen tränar alla typer av motionärer i alla åldrar och bakgrunder. Hon har skrivit två böcker (WÖRKOUT och MAMATASTIC) och syns även i rutan som en av coacherna i det populära programmet Biggest Loser. Pischa älskar att se människors utveckling och är lite extra intresserad av den mentala coaching biten som hon gärna applicerar på sina kunder. Förutom sina gym jobbar hon med sociala medier där hon dagligen postar inspirerande träning och möter upp kunder utanför Stockholm som onlinecoach. 

Lär känna Pischa ännu lite mer och läs om hennes besök hos oss på Playitas resort här!

Magnus Cedenblad 
Magnus Cedenblad har över 20 års erfarenhet inom kost och träning. Han har tävlat som  MMA fighter i världens största organisation över 10 år. Han är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, mindfulnessinstruktör och har även en naprapatutbildning och 4 år av psykologistudier med inriktning idrott hälsa bakom sig. 

Magnus brinner för att tillsammans med sina klienter finna deras varför och arbeta gemensamt mot ett mål med ett helhetstänk kring välmående och hälsa.

 


Om hotellet


Boende på Boutique hotellet Magnolia Hotel i Quinta Do Lago med halvpension (frukost & middag)