Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simläger med Vansbrosimningen

Följ med på en oförglömlig träningsresa med Vansbrosimningen till Hurghada, Egypten. Under ledning av Vansbrosimningens erfarna ledare kommer du peppas att ta nästa kliv i din utveckling. Lägret riktar sig till såväl nybörjare som vill lära sig simma crawl till den erfarne simmaren som vill slipa på tekniska deltajer i de olika simsätten och i öppet vatten.

Under veckan kommer det erbjudas simträning vid två tillfällen per dag. Träningen kommer bedrivas i en en uppvärmd olympisk 50-meterspool. Vid några tillfällen kommer bassängen bytas ut mot Röda Havets kristallklara vatten. Vid dessa tilfällen kommer du få tips och råd om öppetvattensimningen. Lägret startas upp med att samtliga deltagare får en individuell teknikanalys.

Förutom praktisk träning kommer även teoripass finnas på schemat. All träning är lustfylld, frivillig och anpassas efter deltagarnas förutsättningar. Vi kommer ha skoj!

Vem kan delta

Lägret riktar sig till alla som vill utveckla sin simträning. Träningen anpassas efter tre nivåer. Alla deltagare måste vara simkunniga och minst 15 år fyllda.

Nivå 1 - Nybörjare crawl – passar dig som idag kan simma bröstsim men vill utvecklas och lära dig crawl

Nivå 2 - Fortsättning – passar dig som i dag kan simma crawl i t.ex. någon av Vansbrosimningens lopp

Nivå 3 - Erfaren, passar dig som idag skulle kunna simma Vansbrosimningens 3 km lopp under 50 minuter.

Utrustning

Simutrustning så som badkläder, simglasögon, badmössor, simfenor. Dolme och paddlar kan också vara bra att ha med men är inte nödvändigt. Vill du simma i öppet vatten är det bra att ta med en våtdräkt och en safety bouy.

Detta ingår i simdelen

 • 11 bassängpass och 2 öppetvattenpass
 • Individuell teknikanalys av crawltekniken
 • Medföljande båt/kajak när vi simmar i Röda Havet
 • Energipaket från Enervit
 • Fri startavgift i ”Simma Vansbrosimningen i Egypten”

Veckans program

Se veckans program här

Pris från 11 498 kr/person

Datum: 1-8 apr 2020 Stängd

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg

Det här ingår:

 • Professionella simtränare/coacher från Vansbrosimningen
 • Daglig simträning - 12 bassängpass och 2 öppetvattenpass
 • Flyg tur och retur
 • Mat på flyget
 • Transfer
 • Visum (erhålls på plats)
 • Del i dubbelrum
 • All inclusive
 • All träning enligt program inkl bassängtid
 • Aqua Vistas ordinarie verksamhet erbjuds alltid

Se våra andra träningsresor!

Begränsat antal platser. 

                 

Presentation av ledarteamet

Vansbrosimningens utvalda ledare har en gedigen erfarenhet av simträning för vuxna och barn. Träningen som bedrivs ska vara lustfylld, varierad och utmanande och utgå från deltagarnas kapacitet.

Tillsammans bildar Gunnar och Tobias ett perfekt ledarteam som kommer utmana, sprida glädje och inspirera dig som lägerdeltagare.

Gunnar Kihlberg

Gunnar Kihlberg, arbetar som kemilärare på gymnasiet, är en mycket erfaren simtränare som har arbetat som med simträning under större delen av sitt liv. Gunnars entusiasm och passion för simträning märks i hans ledarroll. Han har byggt upp vuxenverksamheten i Falu Simsällskap och är en flitigt öppet vattensimmare.

Tobias Larsson

Tobias Larsson, arbetar som Trafikinspektör, är en fd tävlingssimmare som har en gedigen erfarenhet av vuxensimträning. Tobias har varit med att byggt upp vuxensimverksamheten i Falu Simsällskap och delar Gunnars entusiasm för simträning genom hela livet.

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt sporthotell  Aqua Vista - powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista

Utöver all simträning finns Aqua Vista - powered by Playitas stora utbud av sporter och aktiviteter från morgon till kväll. Prova på yoga, funktionell träning eller hyr en landsvägscykel för att hålla cykelbenen vid liv.