Power week med Siri Jona Gold Nordén

Välkommen till våra sporthotell med gästtränare Siri Jona Gold Nordén. Veckor kryddade med och en vecka med både lugnare träningspass som pilates och stratch, liksom pass där du får chans att utmana dig som HIIT, Booty m.m. Utöver ordinarie program erbjuder vi denna extrainsatta träningspass med gruppinstruktör Siri Jona Gold Nordén.

Ta chansen att inspireras av rolig och hållbar träning till en uthållig och frisk kropp med pass som HIIT, dansklasser, funktioneöö träning, powerstep, bodypump och mycket mer. Passen kommer innehålla allt från hög puls till att sänka den genom aktiv återhämtning. Både för den som vill förbättra sina resultat och för den som vill hitta glädjen och träna för att må bra.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på vårt hotel! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan på respektive hotel. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Vem kan delta? För vem passar detta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider presenterade på ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

11-18 dec 2020 Aqua-Vista – powered by Playitas

Info om veckan

Pris: All träning är gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum & hotell:  

11-18 dec 2020 Aqua-Vista – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Se alla träningsveckor och gästpass

Klasser

Om Siri Jona Gold Nordén

Siri älskar all form av träning, där energi och musik står i centrum och därför lär hon ut allt från dans och step till pump och HIT. På hennes pass finns det en garanti för stora leenden och en härlig stämning. Hennes pass ger alla helt enkelt en fantastisk upplevelse, oavsett ålder, form och motorik.