Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här.

Nyhet: Amelia och Tara träningsresa till La Pared

Amelia och Tara träningsresa - La Pared 12-20 november 2017

Missa inte chansen att följa amelia & Tara på en magisk träningsresa till soliga Fuerteventura den 13-20 november. Träna på stranden, inspireras av våra föreläsare och kom hem fylld av ny energi. Vi kommer att bo på hotellet La Pared som är ett riktigt paradis för den aktiva. Runt om hotellet finns perfekta förhållanden för vandring, cykling eller varför inte prova surfa då hotellet ligger precis vid en av öns populäraste surfstränder. Här du får uppleva en härlig vecka med ett fullspäckat träningsschema framtaget just för dig! 

Vässa på löptekniken med träningsprofilen och populära bloggaren Terese Alvén, som har massor av erfarenhet av maratonlöpning i bagaget. Med Terese får du även lekfulla tränings- och aerobicspass.

Träningsprofilen Olga Rönnberg, som blev känd som tuff tränare i tv-programmet ”Biggest Loser”. Olga är PT med egna företaget MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka ”core”, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla.

Med Tanja Fylking testar vi nya och trendiga träningsformer så som hennes nya koncept Fab40+.

Som extra krydda på resan har vi även en fantastisk kostexpert med oss, ingen mindre än Ulrika Davidsson. Hon kommer hjälpa oss att navigera i kostdjungeln och ge oss tips på hur vi kan äta gott och hälsosamt

Du kommer få många inspirerande föreläsningar, träningspass och workshops av våra fantastiska instruktörer och profiler som kommer att följa med på resan. Det kommer bli en resa du kan leva på länge!

Upplägget är enkelt - passar för alla

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Tillsammans gör vi allt för att din vecka med oss ska inspirera, motivera och ge dig träningsglädje att fylla resväskan med på hemresan.

Träningsprogrammet

Här kan du se ett preliminärt exempelprogram. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka!
Träningsprogram

Pris från 12 998:-

  • När: 12-19 nov eller 13-20 nov 2017

  • Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
    Alla avresor är nu fullbokade. 

  • Var: La Pared - Fuerteventura

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum  
  • Helpension
  • Skräddarsytt träningsprogram för Tara & amelia's läsare

Den här resan är nu fullbokad. 


Om ledarna

Maria Sogenfors

Maria Sogenfors

Maria är chefredaktör för amelia och älskar det mesta som har med sport och träning att göra. Hon spelar golf med AIK:s seniordamlag (hon har ett imponerande 5,2 i hcp) och har nyligen börjat med styrketräning på sitt lokala gym hemma i Vallentuna, norr om Stockholm. Dessutom är hon en hängiven fotbolls- och hockeymorsa till sönerna Arvid, 7, och Ebbe, 5. Marias träningsintresse präglas av nyfikenhet och hon testar gärna nya, svettiga pass – gärna på stranden, förstås! Hon har fört in mer hälsa och träning i amelia och älskar att hänga med tidningens läsare på de populära träningsresorna. Men även om hon är fast besluten att äntligen försöka lära crawla i höst, är hon också bra på att slappa vid poolen. Så hittar du henne inte på något av resans pass, leta under närmaste parasoll!

 Olga Rönnberg

Olga Rönnberg

Träningsprofilen Olga Rönnberg blev känd som den tuffa tränaren i tv-programmet ”Biggest Loser”. Olga är även PT och driver sitt egna företag MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka ”core”, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla!

Terese Alvén

Terese Alvén

Vi har även med träningsprofilen och populära bloggaren Terese Alvén, som har massor av erfarenhet av maratonlöpning och lekfull träning i bagaget efter att ha arbetat med träning i 20 år. Terese började blogga redan 2007, och numera hittar ni bloggen på Amelia där Terese inspirerar till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten. Förutom att skriva på nätet har Terese även skrivit ett flertal böcker inspirerat av hennes eget liv och erfarenheter.

Tanja Fylking

Tanja Fylking

Tanja Fylking:  Entreprenör/egenföretagare, utbildad personlig tränare och grundare till träningsforumet Fabulous40+  Där 40 är det nya 20 ”

Tanja brinner för träning & hälsa och beslutade sig i 40 års ålder att låta det stora intresset få ta än mer utrymme. I sitt nya Forum ”Fabulous40+” som lanseras i höst kommer det att bjudas på Tips & råd för bra och rolig träning, allt i en skönt kryddad blandning för den aktiva kvinnan.

Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson: föreläsare om kost, hälsa och matlagning.

Kostrådgivaren och bästsäljande kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Sedan starten 2006 har Ulrika gett ut 26 kokböcker med hälsosamma recept som sålts i över en miljon exemplar. Ulrika driver idag viktminskningskurser online för ett hälsosammare liv, föreläser om hälsa och kostplaner för lågkolhydratkost, vego, detox, rawfood, periodisk fasta samt att äta rätt för sin blodgrupp.Ulrika finns med oss hela veckan och kommer att hålla flera föredrag om kost, hälsa, matlagning och dela med sig av hennes egen hälsoresa på ett personligt sätt.