Styrka, kondition och rörlighet – Strength, cardio & mobility Week!

Välkommen till en vecka med extra fokus på styrka, kondition och rörlighet på vårt fina på Playitas. Vår gästtränare Andreas Schultz erbjuder en stor variation av kvalitativa träningspass som utmanar både styrka, kondition och rörlighet. Genom tydlig coaching kommer du få dom bästa förutsättningar för att inspireras och utvecklas inom träningen och många verktyg att ta med dig hem. Samtliga träningsformer anpassas efter gruppen där både nybörjaren och den erfarne utmanas.

Utöver Andreas träning erbjuds massor av aktiviteter på Playitas. Lär dig surfa, delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen, cyklar eller spela en tennismatch.

 


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Playitas tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 

 • Yoga: Vi arbetar med klassiska yogapositioner utförda i dynamisk följd för att stärka kroppen, öka rörligheten och förbättra kroppskännedomen. Passet är ett bra komplement för den som vill träna skadeförebyggande och varierat.
 • Circle Vi arbetar med styrka, kondition och koordination för att ge kroppen en helsidigt pass. Passet kommer ge dig en svettig avslutning på semesterdagen.
 • Tabata Vi arbetar aktivt i 20 sekunder följt av 10 sekunders vila, med enkla övningar där både styrka och kondition utmanas. Träningen passar bra för dig som vill rivstarta dagen.
 • Core Vi arbetar långsamt och effektivt med kärnmuskelaturen för att stärka hållningen. Passet utmanar deltagaren både fysiskt och mentalt och är lika givande som det är tufft.
 • Morning run Passet kombinerar löpskolning med den traditionella morgonjoggen. Vi använder La Pareds fantastiska landskap för att gemensamt börja dagen springandes.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar Playitas?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 2-9 juli 2019

Hotell: Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Andreas Schultz

Vid sidan om ingenjörsstudier har Andreas instruerat och utbildat inom olika former av gruppträning sedan 2012. Andreas tror starkt på träningsglädje som den största motivationskällan, vilket han aktivt försöker förmedla under alla sina pass. Andreas är en mycket omtyckt tränare som arbetat på flera av våra Apollo Sports hotell tidigare. 26-å, bosatt i Eskilstuna.