Styrka, kondition och rörlighet – Strength, cardio & mobility Week!

Välkommen till en vecka med extra fokus på styrka, kondition och rörlighet på vårt fina på La Pared – powered by Playitas. Vår gästtränare Andreas Schultz erbjuder en stor variation av kvalitativa träningspass som utmanar både styrka, kondition och rörlighet. Genom tydlig coaching kommer du få dom bästa förutsättningar för att inspireras och utvecklas inom träningen och många verktyg att ta med dig hem. Samtliga träningsformer anpassas efter gruppen där både nybörjaren och den erfarne utmanas.

Utöver Andreas träning erbjuds massor av aktiviteter på La Pared. Lär dig surfa, delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen, cyklar eller spela en tennismatch.

 


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på La Pared tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 

 • Yoga: Vi arbetar med klassiska yogapositioner utförda i dynamisk följd för att stärka kroppen, öka rörligheten och förbättra kroppskännedomen. Passet är ett bra komplement för den som vill träna skadeförebyggande och varierat.
 • Circle Vi arbetar med styrka, kondition och koordination för att ge kroppen en helsidigt pass. Passet kommer ge dig en svettig avslutning på semesterdagen.
 • Tabata Vi arbetar aktivt i 20 sekunder följt av 10 sekunders vila, med enkla övningar där både styrka och kondition utmanas. Träningen passar bra för dig som vill rivstarta dagen.
 • Core Vi arbetar långsamt och effektivt med kärnmuskelaturen för att stärka hållningen. Passet utmanar deltagaren både fysiskt och mentalt och är lika givande som det är tufft.
 • Morning run Passet kombinerar löpskolning med den traditionella morgonjoggen. Vi använder La Pareds fantastiska landskap för att gemensamt börja dagen springandes.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared – powered by Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 2-9 juli 2019

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Andreas Schultz

Vid sidan om ingenjörsstudier har Andreas instruerat och utbildat inom olika former av gruppträning sedan 2012. Andreas tror starkt på träningsglädje som den största motivationskällan, vilket han aktivt försöker förmedla under alla sina pass. Andreas är en mycket omtyckt tränare som arbetat på flera av våra Apollo Sports hotell tidigare. 26-å, bosatt i Eskilstuna.


Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.