Move your body with Billy Magg

Välkommen till en vecka fylld med glädje och energi!

Visst låter det härligt? Följ med till Aqua Vista & Playitas Resort och njut av sol, bad och träning som får dig ladda batterierna och livskvaliteten. Les Mills Nordic Trainer Billy Magg gästar under veckan och bjuder på träning och rörelseglädje för alla. Tillsammans kommer vi träna allt från kondition till dans och styrka.


Klassbeskrivning

LES MILLS SH’BAM - Klassen för dig som vill dansa, svettas och släppa loss till grym musik och enkla steg. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)

LES MILLS BODYATTACK - Sportigt och energifyllt. Genom snabba dynamiska rörelser jobbar vår kondition och uthållighet till drivande musik. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (55 min)

LES MILLS BODYJAM - Dansklassen utan gränser! Under klassens gång bygger vi ihop stegkombinationer för att på slutet dansa en full koreografi. Passar för dig som har deltagit på gruppträningsklasser innan. (55 min)

LES MILLS CORE - Styrka för hela din core. Med hjälp av gummiband och/eller vikter jobbar vi igenom stora muskelgrupper som stärker vår core under en effektiv klass. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)

STYRKA/KONDITION - Enkel styrke & konditionsträning som passar alla! Med hjälp av kroppsvikt och valbara vikter jobbar vi i intervallformat för att effektivt få med större muskelgrupper och hjärtat. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

*Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program

Datum & hotell: 
23-30 mars 2023, Aqua Vista - powered by Playitas
26 september - 3 oktober 2023, Playitas Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Billy Magg.   
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Sarah Krarup

Billy Magg

Jag heter Billy Magg och bor i Stockholm, Sverige. Jag har jobbat med gruppträning i över 8 år och jag älskar känslan av att var ett med musik och rörelse tillsammans med en grupp människor. Jag jobbar som master trainer för Les Mills Nordic och utbildar nya och befintliga instruktörer samt presenterar på olika konvent och evenemang.

Efter en klass med mig kan jag garantera att du lämnar svettig med ett leende på läpparna. Så häng med och upplev glädjen, du kommer inte ångra dig! 

 


Om hotellen


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort