Body Strength & Balance

Hanna

Letar du efter en träningsvecka med brett utbud av svettiga, kvalitativa klasser som verkligen får energin att lyfta till nya höjder? Följ med Hanna Fergany till sportparadiset Playitas Resort på Fuerteventura för en vecka fylld med välkända och älskade klasser.
Här väntar ett av Europas största träningshotell med ett brett utbud av träning och aktiviteter för hela familjen, och med vår erfarna tränare Hanna på plats så kommer du ha möjlighet till en träningsvecka utöver det vanliga.


Passbeskrivningar

BODYATTACK® kombinerar atletiska konditions- och styrkeövningar för snabbhet och uthållighet. En adrenalinfylld träningsupplevelse för alla nivåer, med möjlighet att anpassa övningarna efter dina behov.

BODYPUMP® är en utmanande styrketräningsklass som testar din uthållighet och styrka. Genom att använda skivstång och viktplattor tränar du hela kroppen. Passet är baserat på de senaste vetenskapliga rönen och är utformat för att leverera snabba resultat.

LES MILLS CORE™ stärker hållningsmusklerna i mage, rygg och säte. Det här är mer än bara ett corepass – det är en effektiv träning baserad på de senaste vetenskapliga rönen, skapad för att snabbt bygga funktionell styrka, stabilitet och uthållighet.

BODYBALANCE® är en harmonisk blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates som skapats för att främja balans och harmoni mellan sinne och kropp. Genomtänkt och vacker musik leder dig genom en resa av inre lugn och ökad kroppslig styrka.


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. ​


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:

10-17 sept 2024, Playitas Resort

Avresa från: Köpenhamn, Stockholm

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta är inkluderat:                       

  • Aktiviteter på hotellets ordinarie program 
  • Alla pass med gästinstruktören
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass
 
Kontakta oss: [email protected]

Om instruktören & hotellet

Hanna Fergany heter jag, är 34 år och kommer från Stockholm. Jag har varit gruppträningsinstruktör i 10år och instruerar i BODYPUMP, BODYBALANCE, BODYATTACK och LES MILLS CORE. Jag är även utbildad PT och jobbar tillvardags som gruppträningskoordinator för Nordic Wellness. De senaste tio åren har jag jobbat inom träningsbranschen och även varit sportguide utomlands. Förutom min träningskunskap så bidrar jag med härlig energi och vet vad som krävs för att skapa en magisk vecka för gästerna.

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort