Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla kommande resor här.

Träningsresa till Thailand med Lofsangruppen & Styrkebyrån

Följ med Lofsangruppen och Styrkebyrån på en exklusiv träningsresa till Thailand för att jacka upp din träning till nästa nivå. Träningsresan går till byn Chalong i södra Phuket med möjlighet till minst fyra träningspass per dag. Vi tränar två pass kampsport på Chokchai, tränar styrka och rörlighet inklusive yoga varje morgon på gymmet Titan Fitness och springer upp till Big Buddha en morgon. Det blir en vecka full av träning, utmaningar och gemenskap.

Två Beach workout plus fri tillgång till Titan Fitness inomhusgym ingår. Eftersom vi är tre huvudcoacher, Clara Fröberg, Johanna Barvelid och Lovisa Sandström, kan vi nivåindela alla träningspass på plats, vårt enda förkunskapskrav är att du ska vara smärtfri i vardag och träning. Vi har endast 32 platser i gruppen.

 

Pris från: 22 998 :-

Den här resan är fullbokad 

  • 17-26 mar 2018
  • Flyg tur och retur
  • Transfer och mat på flyget
  • Del i dubbelrum inkl. frukost
  • Lunch på Titan Fitness
  • Ledarledd träning enligt program

Maila oss vid frågor!


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Om programmet

Våra coacher under veckan är Lovisa ”Lofsan” Sandström, Johanna Barvelid och Clara Fröberg som leder två träningspass per dag. Vi erbjuder dessutom ytterligare två-tre pass per dag med coacher från Titan Fitness och lokala thaiboxningsklubbar i Chalong. Under veckan planerar vi för en båtutflykt där du kan snorkla, sola, bada och bara återhämta dig. Denna utflykt ingår inte i priset. Transporter till och från stranden tillkommer.

Vem kan delta?

Den här resan vänder sig till dig som vill ha tuff träning och flera hårda pass per dag med bred inriktning. Du bör inte ha smärta i vardagen. Eftersom vi kommer att hålla träningen på en högre nivå på den här resan jämfört med tidigare resor med Lofsangruppen har vi satt förkunskapskrav på deltagarna. Dessa är till för att minska skaderisken och höja kvaliteten på instruktionerna.

Förkunskaper:

  • Provat att träna med skivstång; knäböj, marklyft, militärpress och bänkpress
  • Provat på kampsportsträning i någon form tidigare

Ledare

All träning leds av professionella och populära ledare från Lofsangruppen och Styrkebyrån.

Lovisa "Lofsan" Sandström

Lovisa "Lofsan" Sandström

Lovisa Sandström är en av Sveriges mest kända träningsprofiler. Lofsan är även känd för sina böcker, Träningspodden, träningsresor, PT Online-koncept Lofsangruppen och Mized.

Clara Fröberg, Johanna Barvelid

Clara Fröberg och Johanna Barvelid

Clara Fröberg och Johanna Barvelid driver podden Styrkebyrån som inspirerar kvinnor att ta plats på gymmet och våga lyfta tyngt. Med fokus på teknik och rörelse tar de din styrketräning till nya nivåer. De är specialiserade på träning mot specifika mål såväl prestationsinriktade som att vara stark i vardagen. 


Om boendet

Vi bor i byn Chalong på fyrstjärniga Chalong Lakeview Miracle i 6-bäddsvillor. Varje villa har tre sovrum med ett badrum till varje sovrum. Det finns ett stort kök och ett vardagsrum samt en egen pool till varje villa. Alla deltagare delar sovrum med en annan deltagare. Ange namn vid bokningstillfället om du reser tillsammans med någon. Vi äter frukost på hotellet och lunch på Titan Fitness där vi också tränar de flesta av våra träningspass. Dessa måltider ingår. Middagarna äter vi ute på byn, dessa betalar du själv. 

Chalong Miracle Lakeview