Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa till Thailand med Lofsangruppen

Följ med Lofsangruppen och coacherna Lovisa Sandström och Sara Wiss på en exklusiv träningsresa till Thailand för att utvecklas i din träning, hänga med andra träningsintresserade och njuta av sol, bad och värme!

Träningsresan går till Chalong och Titan Fitness i södra Phuket med möjlighet till minst fyra träningspass per dag. Vi tränar framför allt styrketräning och konditionsträning med inspiration från crossfit, styrkelyft och gymnastik med möjlighet att lägga en egen inriktning på styrkeutveckling eller minskad fettvikt. Varje morgon startar vi med lugn yoga för att komma igång med kroppen, sedan tränar hela gruppen två timmar tillsammans innan du väljer mellan att äta brunch och åka till stranden eller träna ytterligare pass i Titan Fitness regi. Tidig kväll tränar vi ytterligare styrka, kampsport eller löpning. En morgon springer eller går vi upp till Big Buddha. Det blir en vecka full av träning, utmaningar och gemenskap med andra ord!

Den här resan kan vem som helst följa med på, både kvinnor och män. Vi har inga förkunskapskrav utöver att du ska tycka om att träna! Vi tar hänsyn till smärta och skador och har god möjlighet att nivåindela gruppen utifrån erfarenhet, träningsvana och kunskap.

Pris från: 22 498 :- 

Datum:

  • 16-25 mars 2019

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (Thai Airways)
  • Transfer och mat på flyget
  • Del i flerbäddsvilla inkl. frukost
  • Lunch på Titan Fitness
  • Ledarledd träning enligt program

Maila oss vid frågor!


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Om programmet

Våra coacher under veckan är Lovisa ”Lofsan” Sandström och Sara Wiss som coachar 3-5 timmar varje dag, i en liten grupp där alla får uppmärksamhet, fokus och känner sig sedda. Vi erbjuder dessutom ytterligare 2-3 pass per dag med coacher från Titan Fitness och lokala thaiboxningsklubbar i Chalong. Under veckan planerar vi för en båtutflykt med den svenskägda båten La Moët där du kan snorkla, sola, bada och bara återhämta dig. Denna utflykt ingår inte i priset. Transporter till och från stranden tillkommer.


Vem kan delta?

Den här resan vänder sig till dig som tycker om att träna och vill lära dig nya saker. Vi erbjuder tuff men säker träning med kroppsvikt, skivstång och kettlebells/hantlar. Dessutom yoga, löpcoachning inriktad mot både sprint/snabbhet och längre distanser. Vi ger dig möjlighet att själv välja inriktning:

1. Du vill fokusera på att utveckla styrka, t ex du vill bli bättre på crossfit eller i styrkelyfts-fokuserade övningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Vi hjälper dig att bygga programmeringar för detta och coachar dig tekniskt i både olympiska lyft och andra övningar med skivstång och kroppsvikt.

2. Du vill fokusera på att minska din fettvikt, men med en tydlig grund i träning, hemma eller på gym. De flesta träningspass kommer att baseras på styrka men vi coachar dig i större utsträckning kring träning för ökad förbränning än prestationsinriktad skivstångsträning.

Den här resan passar dig som:

• Tycker om att träna, själv eller i grupp

• Vill lära dig nya övningar och utvecklas styrkemässigt och tekniskt i din befintliga träning

• Vill kombinera en träningsresa med häng på stranden, sociala stunder med dina nya kompisar vid poolvillan och njutning av sol och värme

I god tid innan resan bjuder vi in dig till vår facebookgrupp där alla deltagare kan lära känna varandra, dela packlistor och prata erfarenheter, det kommer att göra så att det känns som att du känner gänget redan när vi möts på Arlanda. Vi är vana vid att deltagare reser ensamma, utan kompis, det är snarare regel än undantag så var inte rädd för att boka på egen hand. Du kommer att få träningskompisar för livet kan vi lova.


Ledare

All träning leds av professionella och populära ledare från Lofsangruppen.

Lovisa "Lofsan" Sandström

Lovisa "Lofsan" Sandström

Lovisa Sandström är en av Sveriges mest kända träningsprofiler. Lofsan är även känd för sina böcker, Träningspodden, träningsresor, PT Online-konceptet Lofsangruppen och träningsappen Mized. Lovisa tycker om att jobba med långsiktig motivation, synliga resultat och att skapa framgångsrika träningsprogram både för prestation, hälsa och viktnedgång. Följ Lovisa på Instagram @lofsans och Facebook.com/lofsans

Sara Wiss

Sara Wiss är en träningscoach med stor bredd, som både jobbar prestationsinriktat och med hälsa, live och online hos Lofsangruppen. Hon har själv tävlat i gymnastik, friidrott och på senare år även i crossfit. Sara älskar mångsidighet och plockar med sig det bästa från alla delar att förmedla vidare och inspirera andra med. Hennes pedagogik är toppklass och passionen stor! Följ Sara på Instagram @sara.wiss och wisswellness.com


Om boendet

Vi bor i byn Chalong mitt på Phuket på fyrstjärniga Chalong Miracle Lakeview i stora, lyxiga 6-bäddsvillor. Varje villa har tre stora, härliga sovrum med walk in closets och ett badrum till varje sovrum. Det finns ett stort kök och ett vardagsrum samt en egen pool till varje villa. Alla deltagare delar sovrum med en annan deltagare av samma kön, vi kan inte erbjuda enkelrum på denna resa. Ange din kompis namn vid bokningstillfället om du reser tillsammans med någon som du vill bo med. Vi äter tidig frukost på hotellet och ”brunch” på Titan Fitness där vi också tränar de flesta av våra träningspass. Dessa måltider ingår. Middagarna äter vi ute på byn, dessa betalar du själv men vi bokar alltid dessa restauranger åt hela gruppen.

Chalong Miracle Lakeview