Get active week

En träningsresa med Ako Rahim och My Martens.

Häng med profilerna Ako Rahim och My Martens till Afrikas största Sporthotell Aqua Visa - powered by Playitas, Hurghada, Egypten. Vi erbjuder varierad träning med fokus på teknik, hälsa, pepp och motivation där vi förser dig med nya erfarenheter och möjlighet att utvecklas utifrån ditt personliga utångsläge. Ett helhetstänk med hälsosam mat och funktionell styrketräning i olika former, i en fantastisk miljö med härligt klimat.

Vi fokuserar  på att ge dig så mycket som möjligt och du kommer hem med träningsvärk fullmatad med energi, nya kunskaper och erfarenheter att fortsätta jobba med hemma. Givetvis med en fin solbränna. Mellan passen finns det gott om tid att koppla av på hotellets härliga poolområde eller på en solstol vid havet.


Om träningen

Under veckan kör vi fyspass som HIIT, Cirkelpass, Crossfit, kampsportsfys m.m. Vi går igenom teknikträning för alla basövningar inom styrketräning. Vi tränar minst 2-3 pass om dagen. Vissa dagar har vi även extra pass för återhämtning som mobilitet och rörlighet. Även lättare promenader.

Program för veckan


Vem kan delta?

Denna resan passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Är du redan erfaren och vill ta din träning till en ny nivå? Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor och är individanpassad vilket innebär att du kan komma som du är (vi lär dig alla basövningar, och individanpassar träningen utifrån din nivå)
 

Pris från: 12 998:-

Aktuellt resedatum:

  • 25 mar - 1 apr 2020

Hotell: Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada

Det här ingår i priset: 

  • Flyg (t/r) inkl bagage
  • Mat ombord på flyget, Transfer
  • Visum
  • Boende (del i dubbelrum)
  • All inclusive
  • Träning enligt program
  • Professionella instruktörer 
  • Träning, sol och samvaro
  • Aqua Vistas ordinarie program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Vid frågor, mejla oss

Begränsat antal platser. Boka senast två veckor före avresa.

Boka


Våra coacher

Gyula Bercsenyi

Ako Rahim

Ako Rahim, även känd som gladiatorn Toro i känt TV-program. Jobbat som tränare i över 15 år. Tävlat i kampsport, fitness, Crossfit. Jobbat med träningsresor sedan 2013.

My Martens

My Martens

My Martens, känd från TV3 och som en av Sveriges största livstilsbloggare. Hon är en hälsoinspiratör som omvandlade sin hobby till professionellt yrke, efter övervikt och utmattningsdepression, och brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Du hittar henne som krönikör i olika hälsomagasin och hon är även utbildad personlig tränare, coach och har jobbat med träningsresor och event sedan 2014.