Löparresa med Sverige Springer

Löpning, Yoga, Styrka på Playitas Resort.

Åk med på en stjärnspäckad  löparresa tillsammans med Anna & Emil Jönsson Haag, Andreas Odén, Bianca Salming och Bea Sjöberg Magnusson till Playitas Resort för en härlig träningsvecka med löpning i fokus.

Träningsveckan med Sverige Springer erbjuder något för alla, men löpningen är central. Vi jobbar bland annat på att förbättra ditt löpsteg, få inspirerande pass som du själv kan ta med dig hem, förbättra din löpstyrka och bygga upp hela din kropp med ”yoga för löpare”.


En allsidig träningsresa

Tillsammans med Sverige Springers profiler bjuder vi in till en allsidig träningsvecka med löpning och yoga i Centrum. Anna och Emil Jönsson Haag delar med sig av stimulerande löppass. Bland annat med inspiration från ett drygt decenium i längdlandslaget i bagaget. Intervallpass, distanspass, stavgångspass som stärker alla din löpmuskler.

Sveriges just nu bästa sjukampare, Bianca Salming erbjuder löpskolning och omväxlande styrketräning, och yogainstruktören Beatrice Sjöberg Magnusson välkomnar till yogapass anpassade för löpare, men också pass som alla kan ta del av.

Spännande föreläsningar, organiserad morgonjogg, gemensamma middagar och härlig gemenskap. Utöver sex specialdesignade träningspass per dag står hela Playitas gedigna utbud till ditt förfogande med simning, gruppträning, tennis, volleyboll och mycket, mycket mer.

Veckans program


Vem kan delta?

Träninsresan med Sveriger Springer vänder sig till dig som vill få utmanande träning i överflöd, men passar lika bra för dig som vill resa med ett prestigelöst gäng där välkomnande atmosfär och inkluderande gemenskap är centralt.


Dokumentering av Sverige Springer-resan

Ett av Sverige Springers filmteam är på plats under hela veckan. Träningen och gemenskapen dokumenteras och när deltagarna kommer hem väntar en härlig sammanfattning av veckan i en inspirerande film som alla deltagare får.

Vill du inte synas på bild eller film är det inget problem. Ingen behöver medverka som inte vill, men alla får filmen i efterhand.

Som alltid med Sverige Springer är lust och glädje nyckelord, så ta chansen och haka på Sverige Springer till Playitas!


Utrustning

 • Löparskor för bana och terräng
 • Träningskläder för löpning och övrig träning.
 • Simkläder för de som önskar sträcka ut i poolen.

Stavar, yogamattor, styrketräningsutrustning mm finns på plats.

Pris från 13 998:- 

Datum & avreseort:
15-22 november 2020, Köpenhamn
16-23 november 2020, Stockholm & Göteborg

Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

 • Flyg tur retur från Stockholm eller Göteborg
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelrum med halvpension
 • 5-6 tränarledda löp-, styrke- och yoga-pass per dag.
 • Föreläsningar med samtliga profiler.
 • Samtliga resenärer får en film från veckan.
 • Ett ovärderligt minne från resan att minnas tillbaka med och visa för nära och kära som vill inspireras till nästa resa med Sverige Springer.
 • ​Träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Vi följer med på resan

Sverige Springer är Sveriges främsta inspirationskälla till träning. För alla. I alla lägen. På sajten Sverigespringer.se läser du mer om oss och vad vi gör.

Andreas Odén

Sverige Springers programledare och ansvarige utgivare är reseledare och ansvarig för att alla känner sig inkluderade och välkomna. I 6 säsonger har han inspirerat svenska folket till träning och i synnerhet löpning i TV-programmet Sverige Springer.

Anna & Emil Jönsson Haag

Efter drygt 10 år tillsammans i svenska längdlandslaget, med OS-, VM- och SM-medaljer i dröjsar lade paret Jönsson Haag skidorna på hyllan 2018. Kärleken till träningen har dock inte svalnat. De tränar fortfarande varje dag, men numera för det mesta bara ett pass…

Löpning har alltid varit en central del i träningen, och nu tar de med sig alla erfarenheter från elittiden till Playitas för att bjuda på kvalitativa pass där glädjen och lusten till träningen är långt mycket viktigare än prestationen.

Bianca Salming

Hon är Sveriges bästa sjukampare och sin allsidiga träning delar hon med sig av med oförtrytlig energi. Kraftpaketet Salming ÄLSKAR styrketräning, och exposivitet är friidrottsstjärnans adelsmärke. Löpskolning och styrketräning anpassad för löpare är Biancas huvuduppgifter under veckan. Det går inte att inte ge allt när Bianca manar på!

Beatrice Sjöberg Magnusson

Bea är fd fotomodellen och kläddesignern som skolat om sig till yogainstruktör. Yoga flow, Yinyoga, Vinyasa Flow, Yoga för atleter, Ashtangayoga. Bea behärskar de flesta inriktningar och gör med sitt avslappnande lugn yogan tillgänglig för alla. Börja dagen med morgonyoga med Bea och sedan är du redo att kasta dig över det enorma träningsutbudet resten av dagen.


 

Playitas – träningshotellet med extra allt

Under veckan bor vi på populära Playitas på Fuerteventura – ett av Europas största sporthotell – som passar lika bra för vardagsmotionären som för elitidrottaren. För dig som är sugen på att träna mer utöver simningen kan du delta i de gruppträningspass och andra klasser som finns på Playitas ordinarie träningsprogram och använda anläggningens övriga träningsfaciliteter.