Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simboost med coach Ludde

Häng med en simboost till Apollo Sports nya sporthotell Aqua Vista, Red Sea Hurghada med Coach Ludde. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att få professionell simträning på vårt nya sporthotell Aqua Vista med splitter ny 50-metersbassäng, nybyggt gym och flera andra faciliteter i semesterparadis.

Veckan är för dig som simmar regelbundet i bassäng och/eller i Open Water och vill göra en simboost, dvs. utveckla din simning. Under ledning av Coach Ludde erbjuds daglig simträning och massor med tid att spendera på Aqua Vistas övriga utbud och faciliteter.

Om veckans simning

Hela resan är paketerad i en smidig lösning där följande ingår; flyg, boende, mat, dryck, bassängtid och coachning/simträning. Målet med veckan är att ge dig som deltagare en fantastisk upplevelse och ny simkunskap. Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som simmare.

Se program

Info om simningen

Simpassen som genomförs under för- och eftermiddagar är crawl/frisimbaserad. Träningen passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom bassängsimning, Open Water, triathlon och SwimRun. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet, vilket gör din träning anpassad efter din förmåga. Du väljer mellan inriktning simteknik eller simträning.

Simteknikanalys

Du kan boka en simteknikanalys under veckan som tar ca 60min. Du filmas ovan & under vattnet från flera vinklar och sedan tittar vi tillsammans igenom filmerna & sätter upp tre fokusområden med drills som du sedan kan träna på i bassängen. Efter genomgången erhåller du filmerna och en dokumentation med dina fokusområden. Kostnad 995 kr, bokas via [email protected] innan avresa. Först till kvarn, högst 8 personer under veckan.

Open Water båtresa

Under veckan erbjuds du att åka med på vår populära OW-båtresa. Det är en heldag OW-simning i flera fantastiska miljöer utanför Hurghada. I båtresa ingår även coachning/simträning, lunch och dryck. 

Pris: 8 498:-

Datum: 8-15 jan 2020

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Om veckan:

Det här ingår:

 • Flyg (t/r) inkl bagage
 • Mat ombord på flyget, Transfer
 • Boende (del i dubbelrum)
 • All inclusive
 • 7 simpass i bassäng, 3 i OW och coachning
 • Professionella instruktörer 
 • Träning, sol och samvar

​​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Frågor? Mejla oss!

Resan är fullbokad. Hitta en annan träningsresa 

Begränsat antal platser! Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats. Max 20 simmare

Se alla träningsveckor och gästpass

Viktigt att ha med 

 • Våtdräkt
 • Extra badmössa (finns att köpa)
 • 2 par simglasögon
 • Simbrallor/baddräkt.
 • Du får 1 Coach Ludde badmössa.
 • Paddlar,simfenor (korta) och dolme.
 • Simsnorkel rekommenderas

Detta ingår

7 simpass i bassäng, 3 i Open Water och coachning på 2 Open Water/öppet vatten resa med båt (som tillval, tillkommer). 

Förkunskap

Du som deltagare ska klara av simträning med en pace på 2.30/100meter eller snabbare.

Du väljer mellan två nivåer:

 • Simteknik
 • Simträning

Kan ändras på plats efter behov och gruppsammansättning.


Om tränarna

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin

Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Ludde är licensierad junior/senior simtränare via Svenska Simförbundet, utbildad Idrottstränare på Malmö Högskola och har genomgått Idrottens elittränarutbildning på Bosön (Riksidrottsförbundet). Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.

David Ernstsson

David Ernstsson är före detta landslagssimmare som simmat både EM och VM. Under åren som aktiv simmare hann han simma in flertalet svenska mästerskapsmedaljer och simmade även fyra år på collage i USA. 


 

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista