Simboost med coach Ludde

Häng med en simboost till Apollo Sports sporthotell Aqua Vista - powered by Playitas, med Coach Ludde. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att få professionell simträning på vårt sporthotell Aqua Vista med 50-metersbassäng, nybyggt gym och flera andra faciliteter i semesterparadiset.

Veckan är för dig som simmar regelbundet i bassäng och/eller i öppet vatten och vill göra en simboost, dvs. utveckla din simning. Under ledning av Coach Ludde erbjuds daglig simträning och massor med tid att spendera på Aqua Vistas övriga utbud och faciliteter.


Om veckans simning

Hela resan är paketerad i en smidig lösning där följande ingår; flyg, boende, mat, dryck, bassängtid och coachning/simträning. Målet med veckan är att ge dig som deltagare en fantastisk upplevelse och ny simkunskap. Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som simmare.


Info om simningen

Simpassen som genomförs under för- och eftermiddagar är crawl/frisimbaserad. Träningen passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom bassängsimning, Open Water, triathlon och SwimRun. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet, vilket gör din träning anpassad efter din förmåga. Du väljer mellan inriktning simteknik och simträning.
Coacherna anländer med Arlandaflyget.


Simteknikanalys

Du kan boka en simteknikanalys under veckan som tar ca 60min. Du filmas ovan & under vattnet från flera vinklar och sedan tittar vi tillsammans igenom filmerna & sätter upp tre fokusområden med drills som du sedan kan träna på i bassängen. Efter genomgången erhåller du filmerna och en dokumentation med dina fokusområden. Kostnad 695 kr, bokas via [email protected] innan avresa. Först till kvarn, högst 8 personer under veckan.


Viktigt att ha med 

 • Våtdräkt
 • Extra badmössa (finns att köpa)
 • 2 par simglasögon
 • Simbrallor/baddräkt.
 • Du får 1 Coach Ludde badmössa.
 • Paddlar, simfenor (korta) och dolme.
 • Simsnorkel rekommenderas

Detta ingår

10 simpass i bassäng och 2 i öppet vatten. 


Förkunskap

Du som deltagare ska klara av simträning med en pace på 2.30/100meter eller snabbare.

Du väljer mellan två nivåer:

 • Simteknik
 • Simträning

Kan ändras på plats efter behov och gruppsammansättning.

 


Tillval av utflykter

För dig som vill med på en utflykt under veckan så arrangerar vi flera olika utflykter, som genomförs tillsammans med reseledare eller samarbetspartners i Hurghada. 
Utflykterna kan du läsa mer om samt boka här
 

 

 

 

Pris: 13 298:-

Datum & avreseort: 

5-12 januari 2024 

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

 • Flyg (t/r) inkl bagage
 • Mat ombord på flyget, Transfer
 • Boende (del i dubbelrum)
 • All inclusive
 • Träning i bassäng och open water inklusive coaching
 • Professionella instruktörer 
 • Träning, sol och samvar

​​​​* Enkelrumstillägg 4200:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka resan här!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

Se alla träningsveckor och gästpass

 


Om tränarna


 

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin

Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Ludde är licensierad junior/senior simtränare via Svenska Simförbundet, utbildad Idrottstränare på Malmö Högskola och har genomgått Idrottens elittränarutbildning på Bosön (Riksidrottsförbundet). Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas