Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simboost med coach Ludde

NYHET! Häng med en simboost till Apollo Sports nya sporthotell Aqua Vista, Red Sea Hurghada med Coach Ludde. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att få professionell simträning på vårt nya sporthotell Aqua Vista med splitter ny 50-metersbassäng, nybyggt gym och flera andra faciliteter i semesterparadis.

Veckan är för dig som simmar regelbundet i bassäng och/eller i Open Water och vill göra en simboost, dvs. utveckla din simning. Under ledning av Coach Ludde erbjuds daglig simträning och massor med tid att spendera på Aqua Vistas övriga utbud och faciliteter.

Om veckans simning

All simträning ingår i priset (exkl. OW-båtutflykt). Målet med veckan är att ge alla deltagare en fantastisk upplevelse poch ny simkunskap.  Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som simmare.

Se program

Info om simningen

Simpassen som genomförs under för- och eftermiddagar är crawl/frisimbaserad. Träningen passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom bassängsimning, Open Water, triathlon och SwimRun. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet, vilket gör din träning anpassad efter din förmåga.

Veckans träning delas in i tre block. Första blocket består av simteknik med individuell simteknikanalys. Andra blocket innehåller Open Water och en båtresa (mot tillägg). Tredje blocket inriktas mot simträning med serier.

DEN HÄR RESAN ÄR FULLBOKAD.

Pris: 8 498:-

Datum: 3-10 jan 2019

Obs! Notera att coachning med Coach Ludde sker mellan den 3-10 jan. Vilket innebär att du som reser från Köpenhamn missar en dag.

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Om veckan:

Det här ingår:

 • Flyg (t/r) inkl bagage
 • Mat ombord på flyget, Transfer
 • Boende (del i dubbelrum)
 • All inclusive
 • 9 simpass i bassäng, 2 i OW och coachning
 • Professionella instruktörer 
 • Träning, sol och samvar

Frågor? Mejla oss!

Boka en annan träningsresa

Begränsat antal platser! Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.  Max 20 simmare

Se alla träningsveckor och gästpass

Viktigt att ha med 

 • Våtdräkt
 • Extra badmössa (finns att köpa)
 • 2 par simglasögon
 • Simbrallor/baddräkt.
 • Du får 1 Coach Ludde badmössa.
 • Paddlar,simfenor (korta) och dolme.
 • Simsnorkel rekommenderas. 

Detta ingår

9 simpass i bassäng, 2 i OW och coachning på 1 OW resa med båt (som tillval). 

Förkunspaper

Vi delar upp deltagarna i 3 färdighetsnivåer:

 • Nivå 1: 10 x 100 frisim med start 1.45 min eller snabbare
 • Nivå 2: 10 x 100 frisim med start 1.45 min - 2:00 min
 • Nivå 3: 10 x 100 frisim med start 2:00 min - 2.30 min

Om tränarna

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin

Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Ludde är licensierad junior/senior simtränare via Svenska Simförbundet, utbildad Idrottstränare på Malmö Högskola och har genomgått Idrottens elittränarutbildning på Bosön (Riksidrottsförbundet). Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.

Daniela Vidakovic Lundin

Fd framgångsrik tränare i simning. Danielas styrka är simteknik, simträning och ledarskap. Är utbildad simtränare. Hon har suttit med i Stockholms Simkommité i flera år och projektgrupper för Svenska Simförbund. 


 

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista