Ultralöpning med Sverige Springer

Följ med på en heldag med ultralöpning med start och avslut på Royal Park Hotel i Hagaparken. Upplev Stockholm och dess fantastiska miljö under en löptur på ca 50 km. Vi springer långsamt, upplever och äter lunch. Ultralöparna Daniel Karlsson, Johnny Hällneby och Ellen Westfelt leder, guidar och ger tips på en oförglömlig upplevelse.

Vem kan delta / nivå

Är du nyfiken på ultralöpning men har aldrig provat? Ser du fram emot en riktigt lång dag i löparspåret? Vi springer långt men med njutning och i lågt tempo. Viss förvana av löpning krävs, det är bra om du kan springa ca 15 km i lugnt tempo utan att stupa. Vid behov kan gruppen delas in i olika tempogrupper.

Dagsprogram

08:00 Samling och introduktion Royal Park

08:15 Löpning

11:00 Lunch

12:00 Löpning

15:00 Tillbaka vid Royal Park för kaffe/te och Haga Health Club för de som vill. Fika finns att köpa.

Efter löppasset kan de som vill, avnjuta tid på Haga Health Club där det finns tid för eftersnack med Daniel, Johnny och Ellen. Tiderna är ungefärliga. Vi anpassar tempot efter deltagarna.

Pris: 900 kr/ person

Begränsat antal platser: Min antal 15 personer, max 30.

Aktuellt datum och plats: 28 juni - Royal Park Stockholm, Hagaparken Stockholm

Parkering: Parkering mot avgift finns i såväl parkeringshus som utomhus.

Ta dig hit från Stockholm:

Buss: Buss 57 från Sofia mot Frösundavik. Kliv av vid ändhållplats Frösundavik. 
Pendeltåg: Pendeltågstation är Solna station. Ta buss 57 från Lilla Frösundavik eller promenera ca 15 till Frösundaviks Allé 15.

Boka

Pool på Haga Health Club

Avsluta dagen på Haga Health Club

Alla deltagare har även fri tillgång till fashionabla Haga Health Club efter avslutat pass. Läs mer om Haga Health Club här!

Komplettera din dag:

Boka gärna övernattning på Royal Park Stockholm till rabatterat pris, 795:- enkelrum inkl frukost och 895:- dubbelrum inkl frukost. Boka på radissonhotels.com och uppge kod SVSPR. Priserna gäller den 26-28 juni.

Detta ingår:

Ta med:


Om ledarna

Sverige Springer är Sveriges främsta inspirationskälla till träning. För alla. I alla lägen. På Sverigespringer.se läser du mer om oss och vad vi gör.

Daniel Karlsson, Sverige springer

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson är trollkarlen och författaren som avskydde löpning men som blev löpfrälst och numera springer varje dag. Med sin positiva energi får han vem som helst att orka lite till och vilja lite mer.

Ellen Westfelt, Sverige springer

Ellen Westfelt

Ellen Westfelt är ultralöpningscoachen som har sprungit varje dag sedan 2013 och har Sveriges längsta runstreak. Hon har utfört en mängd ultralopp och älskar all sorts backträning. Ellen har vunnit utmärkelsen Årets Eldsjäl 2019 och driver podcasten Pace on Earth tillsammans med maken Johnny.

Johnny Hallneby, Sverige Springer

Johnny Hällneby

Johnny Hällneby är svensk rekordhållare i 6-dagars löpning med distansen 88 mil. Han är ultralöpningscoachen som driver podcasten Pace on Earth och siktar på ett världsrekord.


 

Karta - här springer vi