Padelresa med Femme Open – Nordens största kvinnliga nätverk inom sport

Välkommen till en härlig padelresa med extra allt tillsammans med Femme Open. Vi åker till utvalda Apollo Sports hotell där vi njuter av härlig gemenskap, god hälsosam mat, mängder av padel, yoga och ett överflöd av träningsklasser av alla dess slag.


Om veckans innehåll

Under en hel vecka kommer vi fokusera på hälsa och välmående i en underbar miljö. Vi har valt högklassiga powered by playitas-hotell som har hög kvalitet på sina padelbanor och ger oss de bästa förutsättningarna till att utveckla ditt padelspel.

Vi kommer att spela 2 timmar padel per dag, under ledning av våra duktiga padeltränare, med fokus på att utveckla vår teknik och vårt spel på banan.
Vi kommer sedan avsluta vår vecka tillsammans genom att plocka fram tävlingsmänniskorna inom oss i en turnering á la Femme Open.

Fina vinster från bland annat Clarins utlovas! Alla nivåer är välkomna och vi uppmuntrar även er som precis börjat sin padelresa att vara med.
Utöver padelspel finns det utrymme till sol, bad och andra roliga aktiviteter som bland annat crossfit, yoga och meditation.


Vem kan följa med?

Alla som älskar padel! 
Oavsett om du är en erfaren padelspelare eller precis tagit dina första kliv in i en padelhall är du varmt välkommen att följa med på denna resa. 
Våra tränare kommer lägga upp träningarna så att både erfarna padelspelare och nybörjare kommer att kunna utveckla sitt spel. 


Utrustning – detta bör du ta med dig..

 • Träningskläder, flera ombyten.
 • Bekväma skor för padelspel, morgonpromenader och gruppträning.
 • Padelracket
 • Badkläder  

Hur bokar jag och vad kostar det?

Anmäl dig till resan genom att klicka på den blå bokningsknappen och fyll i formuläret. 

Info om resorna

Datum & hotell:

3 – 10 september 2023, Porto Myrina - powered by Playitas, pris från: 15 498:-
Enkelrumstillägg 3000:-

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:                

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum                               
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program 
 • Härligt välkomstkit från Femme Open

Begränsat antal platser. Max 24

Boka Porto Myrina

Kontakta oss: [email protected]


Femme Open Padel - Om instruktörerna

Coach på resan är Femme Opens padeltränare, Max Björkman. 
Han har tre års erfarenhet som padeltränare och har utbildningar av både PDL och spanjoren Fran Cepero, som har erfarenhet från sitt eget spel på World Padel Tour men är framförallt en väldigt erfaren coach som tränat tourspelare och några av världens bästa juniorer. 
Max är utbildad genom M3 Academy där bland annat världsspelarna Ale Galan och Juan Lebron spelar, och har ca 1500 timmars erfarenhet på banan. 

Utöver detta är Max en väldigt duktig spelare som tävlat upp mot topp 50 i Sverige, och är bland de bästa i landet i sin ålder. 
Han har också spelat tennis på hög nivå som ung med sin far, Jonas Björkman, som nu också är förbundskapten för Svenska Padel Landslaget. 
Max vänder sig till dig som vill utveckla din padel oavsett spelstyrka eller tidigare bakgrund. 

Med på resan finns även fler representanter från Femme Open. 


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas