Padelresa med Femme Open

Välkommen till en härlig padelresa med extra allt tillsammans med Femme Open. Vi åker till härliga Sivota Retreat - powered by Playitas där vi njuter av härlig gemenskap, god hälsosam mat, mängder av padel och ett överflöd av träningsklasser av alla dess slag.


Om veckans innehåll

Under en hel vecka kommer vi fokusera på hälsa och välmående i en underbar miljö. Vi har valt högklassiga Sivota Retreat - powered by Playitas som har hög kvalitet på sina padelbanor och ger oss de bästa förutsättningarna till att utveckla ditt padelspel.
Här bor vi i natursköna omgivningar i Epirusregionen på fastlandet, på en sluttning med hänförande utsikt över kristallklart vatten.

Vi kommer att spela 2 timmar padel per dag, under ledning av våra duktiga padeltränare, med fokus på att utveckla vår teknik och vårt spel på banan.
Sedan avslutar vi vår vecka tillsammans genom att plocka fram tävlingsmänniskorna inom oss i en turnering á la Femme Open.

Fina vinster från bland annat Clarins utlovas! Alla nivåer är välkomna och vi uppmuntrar även er som precis börjat sin padelresa att vara med.
Utöver padelspel finns det utrymme till sol, bad och andra roliga aktiviteter som bland annat crossfit, gruppträning och yoga.


Vem kan följa med?

Alla som älskar padel! 
Oavsett om du är en erfaren padelspelare eller precis tagit dina första kliv in i en padelhall är du varmt välkommen att följa med på denna resa. 
Våra tränare kommer lägga upp träningarna så att både erfarna padelspelare och nybörjare kommer att kunna utveckla sitt spel. 


Utrustning – detta bör du ta med dig..

 • Träningskläder, flera ombyten.
 • Bekväma skor för padelspel, morgonpromenader och gruppträning.
 • Padelracket
 • Badkläder  

Hur bokar jag och vad kostar det?

Anmäl dig till resan genom att klicka på den blå bokningsknappen och fyll i formuläret. 

Pris från 14 998:-

Datum: 13-20 maj 2024

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas,

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum                               
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program 
 • Härligt välkomstkit från Femme Open

BOKA

Begränsat antal platser. 

*Enkelrumstillägg 4000:-

Kontakta oss: [email protected]


Mari Andersson

Coach på resan är Mari Andersson, förbundskapten för damernas padellandslag. Hon har över tio års erfarenhet från padeln, med bl.a. meriter som landslagsspelare, utbildningsansvarig för tränarutbildningar och ett SM-guld som tränare. Mari är utbildad genom M3 Academy tränarutbildning i Spaniden där spelare som Ale Galan och Juan Lebron spelar. Mari har varit tränare åt olika nivåer, allt från nybörjare till amatör till elitspelare, och brinner för att utveckla varje spelares padelnivå oavsett spelstyrka eller tidigare bakgrund. 


Om hotellen

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas