Nylen & Hector Training Camp

NYHET! Här är träningsresan du inte får missa! Med kändisarnas favorittränare och tv-profilen Mårten Nylen ihop med Yogans egen superstjärna Johanna Hector åker vi till mysiga La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura 21–28 november 2022.


Om resan

En familjär träningsresa full av energi, motivation och rörelseglädje! Se till att boka din plats nu då det finns begränsat antal platser på denna resa.

Det kommer bli en härlig blandning av pass att delta i på denna resa och alla kan delta på dessa oavsett nivå och träningsvana. Dessutom kommer det hållas lärorika workshops som ger dig massor av smarta verktyg och råd som du kan ta med dig hem för att skapa hälsa och förbättra vanor och livsstil.

Se nedan vad denna resa innehåller:

 • Yoga med Johanna
 • Smart träning Med Mårten
 • Löpskola
 • Vattenaerobics
 • Spännande föreläsningar och workshops
 • Sol och bad
 • Skönt häng med gruppen, perfekt att lära känna nya vänner!

Det kan inte bli så mycket bättre!


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Program

Kommer inom kort

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mejl ca 2 veckor före avresa.

Pris: 13 998: -

Datum: 21–28 nov 2022 - Fullbokad!

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn. 

I priset ingår:

 • Flyg tur/retur inkl. bagage
 • Mat ombord på flyget och transfer
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension
 • All träning och föreläsningar enligt program.

​​​​​​*Enkelrumstillägg 2500: - per vecka

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9–16


Om ledarna


 

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert i Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. 

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Läs mer om Mårten här eller följ honom på instagram här @martennylen

Johanna Hector är en pionjär och konceptutvecklare inom den globala wellness- och utbildningsindustrin.

Johanna Hector är livsnjutare, trebarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Från att ha varit en högpresterande tonåring med depression och ätstörningar, låter hon sig idag vägledas av lekfullhet och lust genom livet. Mycket tack vare yogan som är den praktik hon ständigt kommer hem till. Hon har jobbat heltid som yogalärare, konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001

Johanna är grundare av Global Yoga, Mojo Yoga, Hot Mojo samt Soul Work Club och en av våra absolut främsta yogaexperter 


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas