Dance & Movement with Teresia Björkqvist

Under några specifika veckor gästar solstrålen Teresia Björkqvist oss på våra Playitas hotell. Teresias största passion i livet är dans och gruppträning i alla dess olika former. När Teresia gästar oss så får du ta del av massor med dans - ösiga dansklasser i träningsformat och danslektioner i olika stilar på nybörjarnivå. Men det kan även hända att andra gruppträningspass dyker upp i schemat. 

Teresias pass är för ALLA, alla kan delta oavsett tidigare träning/dansbakgrund. Välkommen att dela dansgläde, rörelseglädje och energi med Teresia! 


Klassbeskrivning

Danspass – 80-tals Dansaerobic, AfHo (Afro/House), LES MILLS BODYJAM (en mer utmanande dansklass till häftig musik), BoyBand/GirlBand (dansa orginalrörelserna till throwback låtar såsom ex Backstreet Boys och Spice Girls). 

Danslektioner – Hiphop (lär dig dansa Old School Hiphop), Broadway Jazz (lär dig dansa ShowJazz till musikalklassiker), Barndans.

Funktionella pass – Core (Mage, rygg, säte/höfter), Cirkelfys (stationsbaserad intervallträning där hela kroppen får tränas), Funktionell träning (träning som berör alla förmågor - kondition, styrka, explosivitet, rörlighet och där vi får röra oss i alla olika rörelseplan), LES MILLS CORE (intensivt corepass till musik). 

Högintensiva pass – HIIT (högintensiv intervallträning), LES MILLS BODYATTACK (högintenstiv träning till musik inspirerat av tre dimensioner - Aerobic, Sport, Styrka), Cardio Step (cardioträning på stepbräda). 

Lugnare pass – LES MILLS BODYBALANCE (en mix av Thai Chi, Pilates och mycket Yoga)


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:
28 okt – 4 nov 2022, Playitas Resort
24 feb - 3 mars 2023, Playitas Resort
28 maj - 4 juni 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Teresia Björkqvist
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Teresia Björkqvist

Teresia 26 år, en tjej med mycket energi som är född och uppvuxen på Gotland men bor för närvarande i Stockholm där hon idag instruerar pass på Nordic Wellness. Teresia har en bakgrund som dansare där hon bl.a representerat Sverige på världsmästerskapen i Hiphop och utbildat sig på Broadway Dance Center i New York. Teresia har genomgått flertalet utbildningar inom träning, bland annat från Aerobicweekends, The Academy och Les Mills. Teresia har även jobbat som gruppträningsansvarig över flertalet gym i Stockholm. Idag jobbar hon bl.a som tränare på Nordic Wellness vilket innebär att hon utbildar nya gruppträningsinstruktörer. År 2020 och 2022 blev Teresia nominerad till ”Årets Gruppträningsinstruktör” i Fitnessfestivalens tävling guldhjärtat. Vi är så glada att Teresia kommer gästa oss, du vill inte missa att ta del av Teresias glädje, energi och passion som hon sprider på sina pass!


Om hotellen

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas