Denna resa är tyvärr inställd. Men kika gärna in alla våra andra kommande träningsresor här!

Träningsresa med Amelia till La Pared!

Välkommen till vår egen påsk-ö – Fuerteventura. I mars flyr vi regnrusket hemma och drar till underbara La Pared  igen för att träna och fira påsk ihop. Hotellet och dess omgivningar som inbjuder till aktivitet och äventyr  från morgon till kväll men som även inbjuder till lugn, ro och återhämtning.

Vårt träningsprogram är fullspäckat med aktiviteter. Träna med våra inspirerande ledare på stranden, på La Pareds centrala träningsytor, på öns karga lavalandskap och inspireras av våra föreläsare från tidig morgon till sen kväll. Vi lovar att du kommer komma hem fylld av ny energi, redo att möta våren och ett nytt tillskott av endorfiner, d-vitmin, kunskap och inspiration.

La Pared kör vi roliga och stärkande träningspass under ledning av Olga Rönnberg. Olga föreläser om kost och träning. Terese Alvén föreläser om hälsa och träningsglädje, varvat med roliga träningspass som aerobics och löpträning.  Du kommer få inspirerande föreläsningar, träningspass och workshops av våra fantastiska instruktörer och profiler som kommer att följa med på resan. Det kommer bli en resa du kan leva på länge! Fler ledare presenteras inom kort.


Ändlösa möjligheter till fysisk aktivitet

För dig som är sugen finns många fler möjligheter till fysiskt aktivitet. Här kan du cykla mountainbike och landsvägcykel. Hotellet ligger precis vid en av öns populäraste surfstränder så varför inte prova på att lära dig vågsurfa. På La Pared finns vårt egna surfcenter med erfarna surfinstruktörer redo att lära dig ta dina första paddeltag. Cykel och surfaktiviteter bokas direkt på plats (mot avgift).


Boende på La Pared

Vi bor på hotellet La Pared - ett riktigt paradis för den som söker aktivitet, lugn och unikitet. Runt om hotellet finns perfekta förhållanden för vandring, terränglöpning och äventyr som coasteering. Här du får uppleva en härlig vecka med ett fullspäckat träningsschema framtaget just för dig och en träningsbas redo att utforskas.


Upplägget är enkelt - passar för alla

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Tillsammans gör vi allt för att din vecka med oss ska inspirera, motivera och ge dig träningsglädje att fylla resväskan med på hemresan.


Träningsprogrammet

Här kan du se ett preliminärt exempelprogram. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka!

Pris från 12 998:-

Var: La Pared – Fuerteventura
När: Påsken 2018!

Datum: 26 mars – 2 april
Vad ingår: Flyg, transfer, mat ombord, boende samt helpension. Såklart även alla ledarledda träningspass och föreläsningar.

Flyg från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum  
  • Helpension (frukost, lunch, middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för amelia's läsare

 


Om ledarna

Olga Rönnberg Träningsprofilen Olga Rönnberg blev känd som den tuffa tränaren i tv-programmet ”Biggest Loser”. Olga är även PT och driver sitt egna företag MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka ”core”, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla!

Terese Alvén har arbetar med träning i 20 år och är även skribent och skrivit böcker om både träning och hennes personliga resa med matmissbruk. Hon driver även en av Sveriges största träningsbloggar som genom åren fått många fina utmärkelser, här finner du både inspiration och smarta tips.