Löparvecka med Ingmarie Nilsson - Playitas Resort

Varmt välkommen till Löparveckan på Playitas Resort, fokus kommer vara på att springa olika typer av pass, men det kommer även bli en del teknikövningar, styrkepass samt stretch/avslappning. Självklart kommer Ingmarie dela med sig av de tips och råd hon lärt sig genom åren och målet är att du åker hem med ökad kunskap, många bra träningspass i kroppen, mycket (löpar)glädje och kanske en hel del träningsvärk. 


Om veckan

lla utgår från sin egen nivå och passen anpassas efter din fart. Du bör kunna springa i en timme. Ett av passen kommer vara längre men det går att korta av. 

Vi kommer att träna 1-3 pass per dag med olika intensitet. Ankomst och avresedagar är “fria”.

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att justeras.
 


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum: 

  • 8-15 november 2021
  • 22-29 november 2021

Hotell: Playitas Resort

Avreseorter: Göteborg, Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ingmarie Nilsson

  •  Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om instruktören


Ingmarie Nilsson

Ingmarie Nilsson har över 30 års erfarenhet av löpning på alla nivåer och har tävlat på elitnivå i cirka 10 år under 1990-talet. Hon har vunnit bl.a Stockholm marathon, Finnkampen, Tjejmilen och har 30 individuella SM-medaljer. Hon har även sprungit VM, Världscuper, Europacuper och kommit topp 10 i Wien, London, Chicago och Twin Cities marathon.

I dag tränar och tävlar hon fortfarande men på en annan nivå. Hennes mål är att visa att löpning kan vara både varierande, utmanande, lätt, tufft, socialt och framförallt roligt.

Hon är även utbildad inom yoga och arbetar som specialistsjuksköterska.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort