WÖRKOUT GOES GREECE!

Nu är det äntligen dags för WÖRKOUT att besöka de grekiska öarna och vi börjar med Rhodos och sporthotellet Levante. Med oss på resan har vi ProPud som kommer att fylla på er deltagare med energi och fina goodiebags speciellt skapade för denna resa.
Så förutom en noga skräddarsydd träningsresa kommer ni även att få ta del av finfina grejjer från våra samarbetspartners. I vanlig ordning leds resa av WÖRKOUTS superduo Pischa Strindstedt och Magnus Cedenblad.

”Vi är väldigt glada att ProPud får vara med som samarbetspartners på denna härliga resa, där vi bidrar med våra läckra proteinberikade mellanmål!” – säger Emelie Törn, Marketing Project Manager från ProPud 


Om veckan

Den här resan är för dig som kommit en bit i din träning men kanske kommit ur fas eller behöver lite nytänk och inspiration. Vi kommer att utmana deltagarna i styrkepass och svettiga wörkouts men även balansera det med mentala utmaningar på våra workshops. Den här veckan kommer att handla lika mycket om kroppen som om knoppen. Vi ska prata om att hitta den där eviga balansen, och hur man hittar den. Vi ser gärna att du är skadefri och redo för utmanande träning, vilket betyder att det är DU som utmanar dig till DITT yttersta och inte att vi sätter krav på deltagarna.

Resan är för alla åldrar så länge man känner sig frisk i kroppen. Vi hoppas kunna ge nya perspektiv och vinklar på hur man kan se på sin hälsa. Att du efter denna resa känner dig redo att skapa bättre förutsättningar för dig själv i din vardag och att träningen blir en naturlig del och inte ett måste. Vi vill skapa mer förståelse för varje individ på resan och lära sig att vara snäll med sig själv, både kroppsligt och mentalt. 


Vem kan delta?

Alla åldrar, skadefri, intermediate nivå (dvs för dig som tränar eller HAR tränat regelbundet)


Hur mycket tränar vi på resan?

2 pass om dagen - styrketräning, WÖRKOUTS, workshop och mobilitet jämnt fördelat över veckan.

Pris: 13 498: -

Datum: 7–14 maj 2023

Hotell: Levante – powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Det här ingår:

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer tur/retur till flygplatsen
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • 2 träningspass om dagen - styrketräning, WÖRKOUTS, workshop och mobilitet jämnt fördelat över veckan 

*Enkelrumstillägg 2500 sek
Enkelrummen är fullbokade!

Anmäl dig till resan

Begränsat antal platser.

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktörerna


Pischa Strindstedt
Pischa driver sitt gym WÖRKOUT i Stockholm där hon dagligen tränar alla typer av motionärer i alla åldrar och bakgrunder. Hon har skrivit två böcker (WÖRKOUT och MAMATASTIC) och syns även i rutan som en av coacherna i det populära programmet Biggest Loser. Pischa älskar att se människors utveckling och är lite extra intresserad av den mentala coaching biten som hon gärna applicerar på sina kunder. Förutom sina gym jobbar hon med sociala medier där hon dagligen postar inspirerande träning och möter upp kunder utanför Stockholm som onlinecoach. 

 

Magnus Cedenblad 
Magnus Cedenblad har över 20 års erfarenhet inom kost och träning. Han har tävlat som  MMA fighter i världens största organisation över 10 år. Han är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, mindfulnessinstruktör och har även en naprapatutbildning och 4 år av psykologistudier med inriktning idrott hälsa bakom sig. 

Magnus brinner för att tillsammans med sina klienter finna deras varför och arbeta gemensamt mot ett mål med ett helhetstänk kring välmående och hälsa.

 


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas