Träningsresa med Pischa Strindstedt & Magnus Cedenblad

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Nu är det dags för en träningsresa utöver det vanliga med Pischa Strindstedt och Magnus Cedenblad på det idylliska Levante, Grekland igen!  
Vad sägs om en vecka fylld med sol, skratt och stärkande träning? Träning som skapar leenden och ömma muskler! Pischa och Magnus kommer att guida dig genom inspirerande pass med fokus på styrketräning, boxning och kondition i form av roliga workouts. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du att utmanas och inspireras att nå nya höjder. Skratt och måbra känslor är garanterade! 


Om resan

Pischa och Magnus är kända för sin energi och förmåga att skapa en atmosfär där skrattet flödar fritt. Glöm vardagens stress och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut! De ser på sina resor som gemenskap genom rörelse. Du kommer att träffa likasinnade människor och skapa starka band genom rörelse. Vårt program är utformat för att främja gemenskap och dela glädje över varje framsteg.

Förutom all träning och aktivitet så kommer du att få utmana det mentala med inspirerande workshops! Pischa och Magnus är inte bara experter på fysisk träning, de är också mästare på att utmana det mentala. Delta i våra givande workshops där vi utforskar vägar till personlig utveckling och styrka i sinnet. Upplev det bästa av Grekland! Utöver träning och workshops kommer du att få utforska allt det vackra omkring Levante. Njut av solnedgångar över Egeiska havet, smaka på läcker grekisk mat och skapa minnen för livet. Det blir även några utflykter till vackra platser.

Boka din plats nu och gör dig redo för en träningsresa som kommer att lyfta ditt välmående till nya höjder! Pischa Strindstedt och Magnus Cedenblad väntar på att välkomna dig till en vecka fylld av glädje, gemenskap, inspiration och härlig träning i det underbara Grekland.
Det här är en riktig MÅ-BRA-RESA! 


Veckans program

Program för veckan presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Alla åldrar, skadefri, intermediate nivå (dvs för dig som tränar eller HAR tränat regelbundet)

Pris från 14 998:-

Datum: 12-19 maj 2024

Hotell: Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                                         

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Levante
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 28 april 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt är en framstående coach med en imponerande uppsättning färdigheter och egenskaper som gör henne till en effektiv och inspirerande ledare. Hennes coachingstil kännetecknas av professionalism, empati och en stark förmåga att guida och stödja sina klienter i deras personliga och professionella utveckling. Som coach är Pischa mycket skicklig på att skapa en trygg och tillitsfull miljö för sina klienter.

Genom att hjälpa klienter att reflektera över sina tankar och handlingar kan hon bidra till ökad självinsikt och medvetenhet. Hon hjälper sina klienter att identifiera sina styrkor och svagheter, och utvecklar strategier för att hantera hinder och nå framgång. Idag jobbar Pischa mestadels online med att coacha människor från alla delar i Sverige när hon inte spenderar tid på träningsresor, träningsevent eller syns i rutan. Hon har även skrivit två böcker inom hälsa, WÖRKOUTBOKEN och MAMATASTIC. Hon inspirerar människor dagligen på sin instagram @pischas med tusentals följare.


 

 

Magnus Cedenblad 

Magnus har över 20 års erfarenhet inom kost och träning. Han har tävlat som MMA fighter i världens största organisation över 10 år. Han är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, mindfulnessinstruktör och har även en naprapatutbildning och 4 år av psykologistudier med inriktning idrott hälsa bakom sig. Magnus brinner för att tillsammans med sina klienter finna deras varför och arbeta gemensamt mot ett mål med ett helhetstänk kring välmående och hälsa.

 


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas