Fotbollscamp med Svenska Fotbollsakademin på Playitas

NY RESA! Skills and Play by SvFA – Häng med på Fotbollsläger med Svenska FotbollsakademinPlayitas Resort, ett av Europas största sporthotell 8-15 juli 2018. En unik utbildande vecka för barn och ungdomar mellan 8 och 16 år. Här får de ledning av professionella instruktörer från SvFA i en fantastisk miljö med optimala förutsättningar för fotbollsträning under veckan. Tillsammans med SvFa erbjuder Apollo Sports en möjlighet att få det bästa sommarlovet ever!


Om veckans upplägg

Lägret är ett individuellt breddläger för dig i åldern 8-16 år och som bor på Playitas Resort mellan 8-15 juli 2018.

Upplägget under veckan bygger på individens utveckling så din nivå är inte avgörande för att medverka däremot behöver du ha ett stort intresse av att utvecklas och vilja bli bättre. Du som deltagare kan förvänta dig att få verktyg som kommer att göra dig bättre och även träna vidare med på hemmaplan. Dessutom kommer du få en oförglömligt rolig vecka med andra barn och ungdomar från flera olika klubbar i landet.

Vi delar upp deltagarna i olika åldersgrupper. Veckan är också perfekt då vi bjuder in lokala barn och ungdomar att delta i vissa träningspass.
I slutet av veckan spelar vi matcher med lokala lag som Las Playitas, Gran Tarajal, Tuineje med flera.

Veckan innehåller 2 dagliga träningspass (för- och eftermiddag på 1-1,5 h per pass). På helgen spelar vi match med och mot lokala spanska lag.

Dessutom arrangeras Kids Sports Academy under veckan med fullspäckat schema hela veckan och massor av andra sporter och aktiviteter för barnen att prova och testa.

Instruktörer från Svenska Fotbollsakademin (SvFA)
Det blir Instruktörerna Emil Stenqvist och Kalle Sandberg som åker vecka 28. Dessa är två av Sveriges skickligaste instruktörer i färdighetsträning och med lång erfarenhet att träna barn, ungdomar och proffs. Båda är anställda av SvFA och håller mellan 10-15 pass varje vecka.


Vem kan delta

 • Du är mellan 8-16 år och har en bokning på Playitas Resort med dina föräldrar eller annan medföljande målsman.
 • Du bör ha spelat fotboll en tid och ha ett stort intresse för sporten och en vilja att utvecklas.
 • Din nivå är inte avgörande då inriktningen är på individuella färdigheter men med träning i grupp.
 • Du bör vara i god fysisk form då vi tränar många pass.

 


Pris och Anmälan

 • Anmälan och deltagande i campet är 500 kr per barn förutsatt du har en bokning på Playitas Resort med Apollo. Antalet platser är begränsat till max 14 platser per grupp.
 • Anmälan är individuell och öppen för dig som bor på Playitas Resort.
 • Upplägget är inte ett kolloupplägg utan deltagande barn reser med sina föräldrar som bor och tränar på Playitas Resort.
 • Ingen föräldranärvaro under träningen är nödvändig 

Utrustning

 • Flera par shorts, t-shirts och strumpor då du behöver byta flera gånger under veckan.
 • Ett par fotbollsskor, gymnastikskor samt benskydd.
 • Keps och solskydd

Om programmet

 • Träning i 4 åldersgrupper mellan 8-16 år. (8-10 år, 11-12 år, 13-14 år, 15-16 år)
  Åldersgrupperna kan komma att justeras beroende på intresse.
 • 2 träningstillfällen per dag måndag – fredag 
 • Matcher tillsammans med lokala klubbar lördag 
 • Vi kommer fylla på med aktiviteter runt omkring kopplat till Kids Sports Academy programmet. För de föräldrar gäller Playitas stora utbud i ordinarie sportprogram med stort brett utbud av sporter och aktiviteter.

Se veckans program här


Om Svenska Fotbollsakademin

Svenska Fotbollsakademin erbjuder spelar- och ledarutbildning på alla nivåer. Flickor och pojkar, knatte, barn, ungdom och senior på såväl gräsrot, bredd, ungdomselit som proffsnivå. Vi vill genom vår utbildning påverka svensk fotbolls utveckling. Vårt koncept för spelarutbildning ”Skills by SvFA” och vårt specifika fokus inom det komplexa lagspelet fotboll utgår från individen och dess färdigheter. Vi försöker att ständig bevaka omvärlden utan att vara trendkänsliga. Framgångsrik spelarutbildning handlar om individen och kollektivet, om skicklighet i utföranden och att ta de rätta besluten, om att utveckla rätt attityd och en hög fysisk kapacitet. Individens färdigheter och spelintelligens står inte i motsats till varandra. Tvärtom. Vi tror inte på det ena eller det andra, vi tror på både och. SvFA tränar regelbundet flera landslagsspelare.


Bo bra på sportparadiset Playitas Resort

För att ditt barn skall få delta bokar du in dig och din familj på ett av Playitas boenden.Välj mellan lägenhet på Playitas Aparthotel (bra för familjer) eller dubbelrum  på Playitas Hotel. Vill du ha egen pool finns Playitas Villas. Anmäl sedan din 8-16 åring.

Läs mer om Playitas här

Se även: Fotbollscamp med Svenska Fotbollsakademin på Thanyapura, Phuket

Pris: 500:-

Datum: 8-15 juli 2018

För dig mellan 8 och 16 år

Detta ingår:

 • Ledarledd träning med Svenska Fotbollsakademin enligt program
 • Bara 500:- för att delta
  2,5 h fotbollsträning per dag
 • Föranmälan är ett krav
 • I mån av plats kan vi komma att ta emot anmälningar på plats


Frågor om Fotbollscampet? Maila oss!