Fotbollscamp med Svenska Fotbollsakademin

NYHET! Skills and Play by SvFA – Häng med på Fotbollsläger med Svenska FotbollsakademinPlayitas Resort, ett av Europas största sporthotell 26 mars – 2 april 2018. En unik utbildande vecka för 8-16-åringar med optimala förutsättningar, i en fantastisk miljö, under ledning av professionella instruktörer från SvFA. Tillsammans med SvFa erbjuder vi en möjlighet att få den bästa starten inför säsongen 2018.


Om veckans upplägg

Lägret är ett individuellt kostnadsfritt breddläger för dig i åldern 8-16 år och som bor på Playitas Resort mellan 26 mars – 2 april 2018.

Upplägget under veckan bygger på individens utveckling så din nivå är inte avgörande för att medverka däremot behöver du ha ett stort intresse av att utvecklas och vilja bli bättre. Du som deltagare kan förvänta dig att få verktyg som kommer att göra dig bättre och även träna vidare med på hemmaplan. Dessutom kommer du få en oförglömligt rolig vecka.

Ledare från Svenska Fotbollsakademin (SvFA)
Instruktörerna är Anton Gustavsson och Daniel Carlsson, två av Sveriges skickligaste instruktörer i färdighetsträning och med lång erfarenhet att träna barn, ungdomar och proffs. Båda är anställda av SvFA och håller mellan 10-15 pass varje vecka. Båda är dessutom utbildade pedagoger och har lärarbehörighet.


Vem kan delta

 • Du är mellan 8-16 år och har en bokning på Playitas Resort med dina föräldrar eller annan medföljande målsman.
 • Du bör ha spelat fotboll en tid och ha ett stort intresse för sporten och en vilja att utvecklas.
 • Din nivå är inte avgörande då inriktningen är på individuella färdigheter men med träning i grupp.
 • Du bör vara i god fysisk form då vi tränar många pass.

Pris och Anmälan

Anmälan och deltagande är gratis förutsatt du har en bokning på Playitas Resort. Begränsat antal platser. Först till kvarn. Max 14 platser per grupp. Anmälan är individuell och öppen för dig som bor på Playitas Resort. Upplägget är inte ett kolloupplägg utan deltagande barn reser med sina föräldrar som bor och tränar på Playitas Resort. Ingen föräldranärvaro under träningen. 


Utrustning

 • Flera par shorts, t-shirts och strumpor då du behöver byta flera gånger under veckan.
 • Ett par fotbollsskor, gymnastikskor samt benskydd.

Om programmet

 • Träning i 4 åldersgrupper mellan 8-16 år. (8-10 år, 11-12 år, 13-14 år, 15-16 år)
 • 2 träningstillfällen per dag tisdag – fredag 
 • Matcher tillsammans med lokala klubbar lördag + söndag
 • Vi kommer fylla på med aktiviteter runt omkring kopplat till Kids Sports Academy programmet.
 • För de äldre gäller ordinarie program med stort brett utbud av sporter och aktiviteter.

Se veckans program här


Om Svenska Fotbolls Akademin

Svenska Fotbollsakademin erbjuder spelar- och ledarutbildning på alla nivåer. Flickor och pojkar, knatte, barn, ungdom och senior på såväl gräsrot, bredd, ungdomselit som proffsnivå. Vi vill genom vår utbildning påverka svensk fotbolls utveckling. Vårt koncept för spelarutbildning ”Skills by SvFA” och vårt specifika fokus inom det komplexa lagspelet fotboll utgår från individen och dess färdigheter. Vi försöker att ständig bevaka omvärlden utan att vara trendkänsliga. Framgångsrik spelarutbildning handlar om individen och kollektivet, om skicklighet i utföranden och att ta de rätta besluten, om att utveckla rätt attityd och en hög fysisk kapacitet. Individens färdigheter och spelintelligens står inte i motsats till varandra. Tvärtom. Vi tror inte på det ena eller det andra, vi tror på både och. SvFA tränar regelbundet flera landslagsspelare.


Bo bra på sportparadiset Playitas Resort

För att ditt barn skall få delta bokar du in dig och din familj på ett av Playitas boenden.Välj mellan lägenhet på Playitas Aparthotel (bra för familjer) eller dubbelrum  på Playitas Hotel. Vill du ha egen pool finns Playitas Villas. Anmäl sedan din 8-16 åring.

Läs mer om Playitas här

Pris: Gratis!

Datum: 26 mars–2 april 2018

För dig mellan 8 och 16 år

Detta ingår:

 • Ledarledd träning med Svenska Fotbollsakademin enligt program
 • Kostnadsfritt att delta!
 • Föranmälan är ett krav
 • Eventuellt tar vi emot anmälan på plats i mån av plats


Frågor om Fotbollscampet? Maila oss!