Dance Party

Under tre lördagar förvandlas Golden Wellness träningsanläggning till ett grymt dansgolv med skönt gung och med gästinstruktörer som proffsdansaren Kristjan Lootus och Sara Ullman, som Studio 54 fast bättre, roligare och hälsosammare. Häng med oss till Golden Wellness träningsanläggning på Johnssons Gård, på landet strax söder om Varberg för Dance Party.

Missa inte när utomhusträningsytan "multicourten" och "ladan" (inomhusyta) förvandlas till det hetaste dansgolvet under en dag! Olika dansstilar och instruktörer blandas under dagen — som en enda lång förfest! Vad sägs om Samba, Bachata, Salsa, Disco, Paso doble eller Jive med Kristjan Lootus, Danzy, ChairDance, DanceAerobic, Bollywood eller Afro med Sara Ullman, Zumba med Maria och Step med Petra Alm Johansson. Lägg därtill läckra danssteg som sätter hela kroppen i rörelse. 

Vem kan delta / Nivå

Rörelserna är enkla att följa och det ska vara kul, enkelt och svettigt. Alla kan delta oavsett nivå, kvinna som man. Det är snarare som en (för)fest än ett träningspass. Du får träningen på köpet för det är så kul att du glömmer att du tränar hela dagen!

Program

från 08.30 Registrering 
09.00 Dance Fitness -Petra
10.00 Zumba -Maria 
11.00 Energipåfyllning
11.30 Show dance -Sara Ullman 
12.45 Lunch -verandan 
13.45 Salsa Kristjan Lotus
15.00 Chair Dance-Sara Ullman
16.00 Energipåfyllning 
16.15 Jive -Kristjan Lotus 
Slut ca 17.30. 

Alla klasser är i Multicourten. 

Observerat programmen är preliminära och kan komma att ändras.

Pris: 1500:-

Aktuellt datum:
4 juni 2022
3 september 2022

Begränsat antal platser: max 40 pers
(minimiantal 25 pers)
Åldersgräns: För vuxna men ungdomar kan delta i målsmans sällskap
Reslängd: Dagsevent (Day camp). 
Plats: Golden Wellness träningsanläggning, Johnssons Gård, Varberg

I priset ingår

  • 6 träningspass/dansklasser
  • Vatten och frukt under hela dagen, 1 energi påfyllning samt 1 lunch

Boka

Detta ingår i priset

  • 6 träningspass/dansklasser
  • 1 energipåfyllning med kylda drycker, frukt & energibars.
  • 1 lunch
  • Vatten och frukt under hela dagen

 

Ingår ej/tillkommer

  • Transport till Golden Wellness träningsanläggning på Johnssons Gård.
  • Dryck & Energi (utöver det som ingår)
  • Danseventet inkluderar inte boende, men vill du boka till det så kan du boka in dig på Varbergs Kusthotell här. 

 


Presentation av ledare

Kristjan Lotus

Kristjan Lotus som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Kristjan har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forumen som har med dans att göra.

Sara Ullman

Sara Ullman är i grunden utbildad dansare och har mångårig erfarenhet som internationell presentatör inom gruppträning. Utöver det egna instruerandet så utbildar hon gruppträningsinstruktörer i olika träningsformer, bla i AfroDance och DanceAerobic. Sara brinner för dansen och hon instruerar alltid med hela sitt hjärta. Hennes signum är rörelseglädje, full fart och en massa energi.

Petra Alm Johansson

Energin från Petra får vilket tak som helst att lyfta. Dans Step är ett svängigt pass som bygger på att lära sig en koreografi (som aerobics,). Detta byggs upp med olika steg och  karaktärer. Att ha kul & få med alla i ett halleluja moment  är mer viktigt än att stegen är perfekta. När vi nött & övat laddar vi för FINALEN. Då sätter vi ihop alla ”Block” vi byggt ihop och kör så det ryker. Petra är inte blyg med att bjuda på sig själv och du kommer garanterat att lyftas med i detta galet roliga pass.

Maria Beijerstam

Häng med Maria i ett kul & coolt Zumba pass. Maria är grym på att få med hela gruppen och det är svårt att inte ryckas med i hennes närvaro. Hon älskar de latinamerikanska rytmerna & den glädjen smittar. Vi skakar höfter till  bl.a, salsa, cumbia, Merengue, och reggaeton. Vi tränar kondition och koordination med enkla koreografier. Koreografin är lätt att följa, efter en låt är det dags att börja med en ny – med en helt annan koreografi. Träningen får du på köpet. Det är så kul att du glömmer av att du tränar.


Om Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp ärmarna, åka hem med ett leende på läpparna och ”Göra Göret”. Det ska vara ”kul, enkelt och svettigt”. Träningen är till för alla oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet att träna såväl elitidrottare som vanliga motionärer. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år samt träningsevent i Sverige!
Läs mer om Golden Wellness på Johnssons Gård här