Denna resa är fullbokad, men det kommer fler spännande resor! Se alla våra träningsresor här.

Nyhet: Hälsoliv träningsresa till La Pared

Träningsresa till La Pared i november 2017

Missa inte chansen att följa med Expressens hälsosajt Hälsoliv på en magisk träningsresa till soliga Fuerteventura med avresa 19 och 20 november. Träna på stranden, inspireras av våra föreläsare och kom hem fylld av ny energi. Vi bor på Superstarshotellet La Pared som är ett riktigt paradis för den aktiva. Runt om hotellet finns perfekta förhållanden för vandring, löpning och cykling. På hotellet finns ett surfcenter så varför inte prova vågsurfa då hotellet ligger precis vid en av öns populäraste surfstränder för nybörjare.

Här får du uppleva en härlig vecka med ett fullspäckat träningsschema. På resan kommer Erika Kits Gölevik att hålla i yoga, soma move, rör dig som du vill känna dig samt bjuda på sin föreläsning Stark för livet – i livet! Vi kör core, funktionell träning och andra utmanande träningspass med Kitty Lingmerth. Rolig modern dans, koreografi och rörelse med Simon Lingmerth. Swimrun och cykel med Sofie Lantto. Löpning, föreläsningar och workshop med Kristina Andersson. Gruppträning i överflöd från morgon till kväll. Många inspirerande föreläsningar, träningspass och workshops av våra fantastiska instruktörer och profiler som följer med på resan. En resa du kan leva på länge!

Upplägget är enkelt - passar för alla

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Tillsammans gör vi allt för att din vecka med oss ska inspirera, motivera och ge dig träningsglädje att fylla resväskan med på hemresan.


Träningsprogrammet

Här kan du se vårt träningsprogram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka!


Om Hälsoliv

Hälsoliv är Sveriges största hälsosajt med artiklar och tv-inslag om nyheter inom hälsa för inspiration till ett hälsosammare liv.

Pris från: 11 998:-

  • När: 19-26 nov eller 20-27 nov 2017 Den här resan är fullbokad

  • Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

  • Var: La Pared - Fuerteventura

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum  
  • Helpension
  • Skräddarsytt träningsprogram för Expressens läsare

Om ledarna

Erika Kits Gölevik

Erika är personlig tränare och yogalärare med helhet som fokus. ”Rör dig som du vill känna dig” är hennes favorituttryck och även namnet på en av hennes klasser. Träning kan SÅ mycket mer än att forma kroppen – låt den! Slå när du behöver kraft, dansa för ny energi, spring dig urstark och yoga dig lugn.

Kitty Lingmerth 

Kitty är utbildad PT och hon tycker extra mycket om funktionell träning, där man utmanar kroppen utan vikter genom balans och core-styrka. Dansen har följt henne genom livet och hon blandar gärna in koreografi som ett kul moment i träningen.

Simon Lingmerth

Simon har alltid dansat och har rytmen i kroppen sedan barnsben. På senare år har han synts (och hörts!) bakom flera av Sveriges artistelit i bl.a. Melodifestivalen. Han har undervisat barn, ungdomar och vuxna i streetdance, alltid med fokus på att våga släppa loss och testa sina gränser! Det blir funky, det blir rytmiskt och framförallt KUL när Simon bjuder in till dansklass!

Sofie Lantto

Det har gått sju år sedan Sofie fick ett infall och anmälde sig till en crawlkurs för vuxna, träffade några triathleter och började fundera på hur svårt det egentligen kunde vara att simma, cykla och springa en hel dag. Idag har hon 13 stycken Ironman-medaljer hemma i förortsvillan och är en av sportens livligaste ambassadörer. Sofie älskar att leda grupper, hon är utbildad personlig tränare med inriktning på konditionsidrott, instruktör i poweryoga och flåsiga Crossfit Endurance. Hon föreläser om sin väg från löphatare till njutlöpare, från småbarnsmorsa till Ironman – och avslöjar hur hon hittar all den där TIDEN till träning, tävling och roliga äventyr.

Kristina Andersson

Näringsfysiolog, föreläsare, författare och inspiratör! Kristina drivs av fascinationen över hur vi, genom vår livsstil, kan påverka vår kropps funktion (frisk – sjuk, stark – svag, stel – rörlig, pigg – trött, glad – deppig). Att bry sig om vad man äter handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen de byggstenar den behöver för att fungera optimalt. Kristinas filosofi är en enkel. Det handlar om balans, kvalité och smarta val. Det finns inga måsten och förbud – du bestämmer! Frågorna du ska ställa dig är: Hur vill DU må? Hur vill DU känna?