Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Get Active Week - Phuket

En tropisk träningsresa med Ako Rahim och My Martens. Nu har du möjlighet att följa med träningsprofilerna Ako Rahim och My Martens till Thailands största Sporthotell, Thanyapura, Sydostasiens största träningshotell, för att varva svettig träning med skön återhämtning i solstolen på hotellets underbara pool eller på en av Phukets sköna stränder.

Vi erbjuder varierad träning med fokus på teknik, hälsa, pepp och motivation där vi förser dig med nya erfarenheter och möjlighet att utvecklas utifrån ditt personliga utgångsläge. Ett helhetstänk med hälsosam mat och funktionell styrketräning i olika former, i en fantastisk miljö med härligt klimat.

Vi fokuserar på att ge dig så mycket som möjligt och du kommer hem med träningsvärk fullmatad med energi, nya kunskaper och erfarenheter att fortsätta jobba med hemma. Givetvis med en fin solbränna. Mellan passen finns det gott om tid att koppla av på hotellets härliga poolområde eller på en solstol vid havet.

Om träningen

Under veckan kör vi fyspass som HIIT, Cirkelpass, Crossfit, kampsportsfys m.m. Vi går igenom teknikträning för alla basövningar inom styrketräning. Vi tränar minst 2-3 pass om dagen. Vissa dagar har vi även extra pass för återhämtning som mobilitet och rörlighet. Även lättare promenader bland ananasodlingar, gummiträd och i djungel.

Program för veckan

Utflykter och strandhäng

Thanyapura Sport & Health Resort har ett avskilt läge i utkanten av djungeln, där det ligger inbäddat i rofyllda, grönskande omgivningar med gummi-, ananas- och bananodlingar.  Att hotellet inte ligger direkt vid stranden är lite av charmen – här finns inget som distraherar utan du kan fokusera på träning. Närmaste paradisstrand ligger bara en kvart med taxi eller tuk-tuk från hotellet, och du tar dig snabbt till Nai Thon och Nai Yang, som är några av Phukets vackraste stränder.

Under veckan kommer det finnas gott om tid för att utforska Phuket och Thailand. Vi kommer ha utflykter, snorkla, besöka stränder och äta god mat. Vi kommer även att göra en heldagsutflykt till havs med gott om tid för snorkling, sol och bad. Vi gör även ett besök på Big Buddha för de som vill.

Vem kan delta?

Denna resan passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Är du redan erfaren och vill ta din träning till en ny nivå? Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor och är individanpassad vilket innebär att du kan komma som du är (vi lär dig alla basövningar, och individanpassar träningen utifrån din nivå)

Pris från: 18 498:-

Datum: 8-18 november 2019

Avreseorter: Stockholm och Köpenhamn

Det här får du:

  • Flyg tur och retur
  • Boende på Thanyapura, del i dubbelrum
  • Träningshotell i världsklass
  • Transfer till och från hotellet
  • Mat på flyget
  • Halvpension
  • Träning enligt program
  • Professionella tränare

​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

 

Fullbokad. Hitta en annan träningsresa.

Boka senast 17 aug eller så långt lagret räcker! Begränsat antal platser (min 10 – max 20).  

Frågor? Mejla oss!


Om tränarna

Ako Rahim

Ako Rahim, även känd som gladiatorn Toro i känt TV-program. Jobbat som tränare i över 15 år. Tävlat i kampsport, fitness, Crossfit. Jobbat med träningsresor sedan 2013.

My Martens

My Martens

My Martens, känd från TV3 och som en av Sveriges största livstilsbloggare. Hon är en hälsoinspiratör som omvandlade sin hobby till professionellt yrke, efter övervikt och utmattningsdepression, och brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Du hittar henne som krönikör i olika hälsomagasin och hon är även utbildad personlig tränare, coach och har jobbat med träningsresor och event sedan 2014.


Boende i toppklass på Thanyapura!

Thanyapura i Phuket, Thailand, är Sydostasiens största sporthotell. Här finns olympisk pool och andra sportfaciliteter i världsklass. Dessutom finns ett stort utbud av pilates, zumba och cardiotennis samt ett hälsocenter. Hotellet vänder sig till såväl elitaktiva som motionärer och familjer som vill ha en sund och aktiv semester. 

Läs mer om hotellet och träningen här.