Upptäck äkta Grekland

Grekland kryllar av lokala, charmiga orter där livet är enkelt, havet blåaste blått, oliverna nyplockade och stränderna ljuvligt långa (och ibland folktomma!). Oavsett om du vill uppleva något nytt eller återvända till något tryggt har vi massor av härliga resmål som ger den där känslan av äkta Grekland. För att hjälpa dig på vägen har vi samlat några av våra absoluta favoriter när längtan är som starkast. 

Upplev Epirus

I nordvästra Grekland ligger det kontrastrika Epirus-området. Välj bland romantiska orter med klättrande, färgglada hus, charmiga bergsbyar och sagolik natur som bäddat för adrenalinfyllda upplevelser.

Läs mer och boka

För dig som verkligen älskar Grekland

Om du är ute efter det genuina Grekland ska du resa till Lesvos! Regionen är känt för sin ouzo och olivolja, men också för sin skiftande natur med fina sandstränder, pinjeskogar och olivlundar. 

Läs mer och boka

En oupptäckt pärla

Ta chansen att uppleva ett av våra nya resmål, Peloponnesos! En småskalig halvö med känsla av det riktiga Grekland. Här kan du njuta av olivlundar, vackra stränder längs kusten och vinodlingar.

Läs mer och boka

Autentiska byar där hela familjen trivs

Från pittoreska små städer som erbjuder kultur och traditioner till trendiga städer och långsträckta stränder - Kreta har verkligen något för alla. Här har vi samlat några orter som är både barnvänliga och genuina.

Läs mer och boka


Tips & inspiration till äkta Grekland

Hitta din hotellpärla i Grekland

Här har vi samlat några av våra mest genuina hotell i sommar.

Läs mer och boka

 

Semester till havs

Lockar ett annorlunda äventyr? Öluffa i den grekiska övärlden, en fantastisk upplevelse!

Läs mer och boka

Markiz Tainton upptäcker Sitia

Följ med bloggaren Makiz Tainton med familj till lilla staden Sitia på Kreta. 

Läs blogginlägg