Kokkari, Samos i Grekland

Favoriter i Grekland

Grekland har något för alla - stora som små. Oavsett om du vill uppleva något nytt eller upprepa något tryggt, så har vi resmålen för dig.

Vi har gjort det enkelt att hitta ditt favoritresmål i Grekland i sommar. Här hittar du en blandning av våra klassiska resmål samt nya och spännande resmål som bara väntar på att bli utforskade!


Upptäck nya och välbekanta pärlor

Limnos

På Limnos väntar inga stora turiststråk, här upplever du grekernas vardag bland mysiga familjedrivna tavernor, små butiker, mysiga hamnpromenader och gästvänliga invånare. 

Läs mer och boka

Zakynthos

På Zakynthos får du allt du behöver för din semester! Här hittar du flera fantastiska sandstränder och badvikar, ett trevligt klimat och en mycket frodig natur.

Läs mer och boka

Lesvos

Om du letar efter det riktiga Grekland, gå till Lesvos! Ön är känd för sin ouzo och olivolja men också fina sandstränder och olivlundar.

Läs mer och boka

Parga

I nordvästra Grekland ligger kontrasterande Parga. Parga är vackert beläget som en amfiteater som vetter mot hamnen med färgglada hus och fantastisk natur.

Läs mer och boka

Rhodos

Det är inte så svårt att förstå varför Rhodos är bland våra mest populära resmål. Med sitt sydligaste läge i Egeiska havet har Rhodos de flesta soltimmar i hela Grekland.

Läs mer och boka

Kreta

Från pittoreska små städer som erbjuder kultur och traditioner till trendiga städer och långsträckta stränder - Kreta har verkligen något för alla. Här har vi samlat några orter som är både barnvänliga och genuina.

Läs mer och boka

Apollo Mondo Local

Nöjda gäster, bra hotell och fokus på det lokala. Det här är Apollo Mondo Local-hotell i ett nötskal. Här tar våra lokala partners extra hand om sina gäster.
 
apollo mondo local
Almyrida Resort
Härlig takterrass med pool

Almyrida Resort

apollo mondo local
Bacoli

Bacoli

apollo mondo local
Stellina Village Resort
Fräsch resort för hela familjen

Stellina Village Resort


Äkta Grekland


Tips & inspiration

Läs våra bästa restips inför semestern, testa på båtluff i Grekland och låt dig inspireras.
 

Restips till Grekland

Här har vi samlat våra bästa restips för din Greklandsresa. 

Läs mer och boka

Semester till havs

Lockar ett annorlunda äventyr? Öluffa i den grekiska övärlden, en fantastisk upplevelse!

Läs mer och boka

Nå Greklands gömda skatter

Strosa runt i avlägsna bergsbyar, besök en vingård eller utforska grottor längst den dramatiska kusten. Att hyra egen bil är ett härligt och spännande sätt att upptäcka nya platser i Grekland

Läs mer!

Sök och boka din resa till Grekland