Resor till Kappadokien

Längtar du efter att få uppleva något helt annat? Res till Kappadokien i Turkiet! När de färgglada varmluftsballongerna sakta stiger i gryningen, med det makalösa landskapet i bakgrunden, är det lätt att tappa andan. I Kappadokien kan du vara aktiv i otroliga miljöer och uppleva en historisk del av Turkiet som skiljer sig från de klassiska sol- och badorterna. Boka flyg och hotell till magiska Kappadokien med Apollo.

Yogaweekends i Kappadokien

Njut av en yogaweekend med fokus på kropp och själ. Välj mellan Hatha Yoga, Mindful Hatha Yoga och Vinyasa Flow med Jannie i september, Hatha Yoga, Ashtanga Yoga och Vinyasa yoga med Isabelle i oktober eller Hatha- och Yin yoga med Sara i oktober.

MTB i Kappadokien - Single Track Kappadokien

Följ med oss på våra MTB-weekends till Kappadokien! Här kör vi stigcykling på singel tracks utöver det vanliga och äter mat i världsklass. Flera avresedatum i höst.

Läs mer och boka MTB-resa till Kappadokien

Vandring i Kappadokien

Vandra i Kappadokiens fascinerande miljöer bland grottor kallade ”Fairy chimneys” och hemliga dalar. Följ med på en av våra vandringsresor (weekends ons-sön) till Kappadokien i höst. 

Läs mer och boka vandringsresa till Kappadokien

Fakta om Kappadokien

Tidsskillnad

Svensk tid +1 timme.

Valuta

Turkiska nya lira (TRY).

Transfer

Kappadokienområdet har två flygplatser. Nevşehir - (ca 40 minuter till Uçhisar, Ürgüp och Göreme) och Kayseri (ca 1 h till Uçhisar, Ürgüp och Göreme).

Flygbuss går från flygplatsen liksom taxi.

Mer fakta

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell