Rom hotell

Hotell i Rom

Letar du efter boende i Rom till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell i Rom - alla med minst 3 stjärnor. Här presenterar vi några av de hotell som är populärast bland våra kunder.

Vilket område i Rom passar dig?

Kring järnvägsstationen Roma Termini ligger många hotell. Med gångavstånd till stadens historiska centrum och alla dess fantastiska sevärdheter är det ett populärt område för många resenärer. Det ligger även nära stadsdelen San Lorenzo. Området kring Pantheon är fullt av restauranger, barer och butiker och är ett utmärkt val om du vill ha nära till sightseeing, shopping och nattliv. Här bor du nära sevärdheter som Piazza Navona och Fontana di Trevi. Vill du bo nära Colosseum och Forum Romanum rekommenderar vi att välja ett hotell i trendiga stadsdelen Monti. Även här finns det gott om utmärkta restauranger och barer.

hotell_i_rom

9Hotel Cesari ★★★

Familjevänliga 9Hotel Cesari i Rom ligger runt knuten från Fontana di Trevi och Spanska trappan. Njut av en drink på hotellets takterrass.  

Läs mer och boka
hotell_i_rom

Hotel Madrid ★★★

Trehundra meter från Spanska trappan ligger Hotel Madrid, i enkla men bekväma rum. Bo nära shopping och kända sevärdheter.

Läs mer och boka
hotell i Rom

Al Viminale Hill Inn & Hotel ★★★

Al Viminale Hill Inn & Hotel är ett litet hotell ett stenkast från Teatro dell'Opera di Roma och Colosseum. Varje rum är unikt inrett. 

Läs mer och boka