1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Radisson Blu Resort Fujairah

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Ugo,
København

+
værelset
-
varmere pools

Bekräftad gäst: 2019-02-17


8 av 10

Jeppe,
Allerød, Danmark

+
-
Flere opvarmede pools - synd at der kun var 1 ud af 4 pools der kunne bruges pga koldt vand i de andre (der var ikke en eneste gæst i de tre andre)

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

Malin,
Eskilstuna

+
Fint rum, välstädat, servicevänlig personal.
-
Ljudisolerande dörrar mellan rum och korridor. Sänka priser på ex vatten. Sjuka priser.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


9 av 10

Karin,
Stockholm

+
Maten, personalen, utbudet av aktiviteter.
-
Synliggöra Apollo mer

Bekräftad gäst: 2019-02-12


7 av 10

Erik,
Strängnäs

+
Härligt läge vid stranden.
-
Lite långsam service när man beställde saker. Syntes att det var lite nedgågnet på hotellet. Man såg hur pooler var spruckna och det läckte vatten ur dem gjorde intrycket sämre.

Bekräftad gäst: 2019-02-11


8 av 10

Johan,
Eskilstuna

+
Den uppvärmda poolen och maten
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

Aysha,
Åkersberga

+
Läget vid havet. Möjligheterna till träning. Anna som höll träningspassen var toppen!
-
Skriv ut allergiinfo till maten. Har en nötallergiker i familjen och fick fråga vid varje måltid om det fanns nötter i maten. Hade varit toppen med lite mer hälsosamma alternativ på lunchen nere vid poolerna. Gärna en till uppvärmd pool. Personalen vid serveringen var stressade, lite rörigt.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Agnes,
Uppsala

+
Otroligt trevlig personal! De få försäljare som fanns på stranden var inte pushiga utan kunde ta ett nej. Jättesköna sängar med duntäcke och två stora hotellkuddar. Fantastisk frukostbuffé. Väldigt seriösa och noggranna badvakter vid varje pool och vid stranden. Om barn badade i en djupare pool släpptes de inte med blicken för en sekund och ibland dubbelkollades deras armpuffar. Fantastiskt!
-
Tyvärr fruktansvärt lyhört ut i korridoren och där har hotellet musik som spelas mellan typ kl 7 och 23.. Har man inte valt all inklusive så är all mat svindyr. I huvudrestaurangen kostar en middag med VATTEN till, 400 kr per person. Men det har nog mer med destinationen än hotellet att göra. Huvudrestaurangen var även väldigt omysig och vid middagen var det som en skolmatsal. Fruktansvärt högljutt. Inget vettigt kösystem fanns heller. Tallrikarna var i mitten av rummet istället för i början där man kommer in, så det blev kaos under rusningstid. Jag rekommenderar restaurangen Grand Bleu. Otroligt mysig nere på stranden och fantastisk personal!

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Anna,
Älmhult

+
Otroligt god mat! Närheten till stranden. Trevlig personal. Havsutsikten
-
Barnpoolen med vatenspridarna utanför hus 3 borde vara uppvärmd så barn kan bada. Gärna en av poolerna bredvid också. Denna delen av området var otroligt fin o mysig men gick inte att vara där pga för kallt vatten.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


10 av 10

Ali,
Karlstad

+
Servicen och utsikten
-
Nej

Bekräftad gäst: 2019-02-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

2031 omdömen
Utmärkt
 
915
Väldigt bra
 
629
Bra
 
284
Mindre bra
 
104
Underkänt
 
99

5 senaste omdömen

2019-02-02

Inlägg av Swedishmaffia

Swedish maffia

Underbart hotell med massor av god mat, bra service och privat strand. Personalen är mycket serviceinriktad. Hotellet erbjuder många bra träningspass och Apollo erbjuder lika många, vilket ger möjlighet till ca 10 pass om dagen

 
2019-01-30

Inlägg av maziara2016 Stockholm, Sverige

Underbar vecka!

Bra läge vid stranden, otrolig hjälpsamma och vänliga personal som gjorde att man kände sig välkommen. Standarden på rummet var bra och alltid välstädat. Det finns inget negativt att säga om hotellet egentligen. Vi kommer säkert tillbaka!

 
2019-01-21

Inlägg av hannahbjelke

Helt fantastiskt!

En vecka i paradiset! Helt fantastisk personal på hela hotellet, otrolig service och väldigt vänliga. Maten i Breeze restaurang är i toppklass, och de serverar jättegoda alkoholfria drinkar. Jag kan varmt rekommendera att boka in massage och andra behandlingar som spaavdelningen erbjuder, så duktiga och professionella. Rummet är även det helt perfekt, behagligt att krypa ner i en skön säng i ett svalt rum efter en dag på stranden, och att kunna vakna på morgonen och se havet det första man gör. Kan verkligen varmt rekommendera detta resmål, och enligt mig var all inclusive det bästa alternativet.

 
2019-01-21

Inlägg av 77connyp

Skitbra

Väldigt trevlig o serviceinriktad personal, maten är fantastisk, ac på rummen, gymet funkar lite dåligt med fria vikter o ingen tillgång till musik annars helt ok, 30 meter till stranden, jag rekommenderar en resa hit på alla sätt ❤️

 
2019-01-20

Inlägg av 420pa

Jättebra

Vi var väldigt nöjda med vår semester. Som vissa har skrivit så var det lite stökigt i restaurangen med dryckesbeställningen och även ljudnivån, men eftersom vi var förberedda på det var det inte något problem. Det hade varit roligt med någon typ av vattenrutchkana också. I övrigt finns det inget att klaga på. Maten var i värsta fall okej, men det fanns alltid något gott att äta. Stort efterrättsbord. Trevlig personal, bl.a Nash, som välkomnade oss till restaurangen och trevlig köksmästare som var ute i restaurangen och kollade läget. Trevlig, professionell och lösningsorienterad personal i receptionen, bl.a Kunsulu, Garab och Kelum Suresha som såg till att skicka upp rätt personal till rummet när det var något vi behövde hjälp med. Bra städning, förutom möjligtvis under sängen. Vackert beläget hotell mellan bergen och stranden. Vacker strand och underbart hav. Bra med barnklubb, både från researrangören, men också en engelskspråkig från hotellet.