1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Radisson Blu Resort Fujairah

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

M,

+
Strandläget. All inklusive var över förväntan för vår del då vi fått uppfattningen om att det skulle vara dåligt utbud.
-
Mer ordning bland servitörer i restaurangen. Vid några tillfällen han vi avsluta måltiden innan drycken serverades.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

Emir,
Örebro

+
Rummet
-
Snacks vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Michaela,
Stockholm

+
Bra service, varierad mat
-
Försöka dämpa ljudvolymen under frukostserveringen.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

Maria,
DJURA

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

David,
Sundbyberg

+
Nära till pool och hav. Hög nivå på allt
-
Tyvärr långa köer till frukost vid vissa tidpunkter. Extremt höga priser på vatten och andra drycker.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Pelle,
Heberg

+
Maten och vänlig personal
-
Ofta lång väntetid på dryck i samband med maten.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

Anders,
Stockholm

+
Superbra mat. Fin strand Bra pooler
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Ronny,
Nye

+
Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

,

+
Trevlig personal som alltid hade ett gott bemötande.
-
Bättre organisering av personalen i restaurangen vid frukost. Kaffet var ibland färgat vatten, men som de fixade så fort man sa till. Viss personal i restaurangen utomhus hade bristande språkkunskaper vilket skapade en del missförstånd vid beställning.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

,

+
-
Väldigt dyrt! Man måste ta all inklusive. Hotellet är mitt ute i ingenstans. För att ta sig till närmaste centrum måste man ta taxi och åka minst 10-15 min bil. Tar man halvpension och ska man dricka en kaffe så kostar en kaffe ca 24 dirham. Motsvarar ca 65kr vilket är orimligt! Hotellet är för långt från Dubai. Hotellet i sig var helt underbart men jag kommer personligen aldrig välja det mer då det är mitt ute i ingenstans och för långt från Dubai.

Bekräftad gäst: 2019-04-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

2099 omdömen
Utmärkt
 
949
Väldigt bra
 
648
Bra
 
287
Mindre bra
 
113
Underkänt
 
104

5 senaste omdömen

2019-03-30

Inlägg av Linda L

Trevligt hotell med bra service!

Stort och fint rum med sköna sängar. Mycket god mat,stort urval av rätter och jättefin service. Fick fantastisk hjälp med min sons behov av specialkost. Bra gym och bra utbud av aktiviteter. Fin strand!

 
2019-03-28

Inlägg av P_Karls Haninge, Sverige

Havsutsikt från alla rum

Detta hotell är bra för barnfamiljer som gillar sol och bad och inte har lust att göra annat. Rummen är enkla men ganska fina. Alla rum har balkong med havsutsikt. Det är långa korridorer till och från rummet där barnen verkar älska att pröva sina röstresurser så man ska inte lägga sig för tidigt. Matsalen som serverar frukost, lunch och middag är i minsta laget för det antal gäster som äter där. Till frukost kan det vara kö. Särskilt kring klockan 9 så en tidig eller väldigt sen frukost rekommenderas särskilt som ljudnivån verkar öka exponentiellt med antalet gäster. Det är alltså mycket hög ljudnivå i matsalen. Den blir inte bättre av att det spelas musik på hög ljudnivå. Jag undrar hur många som gillar modern jazz på hög ljudnivå klockan halv 8. Inte jag. På tal om musik så dunkade olika musikstilar ut från högtalarna vid strandbarerna. Jag låg till så att jag samtidigt kunde höra 3 olika låtar strömma ut från högtalarn på olika ställen. Har man fyllt 40 så orkar man inte lyssna på sån kakafoni. Stranden var i övrigt fin och har badvakt till kl 18. Efter en blåsig dag sattes det upp skyltar som varnade för brännmaneter. Mycket bra säkerhetstänk. Man har även flaggor som varnar för undervattenströmmar. Röd flagga betyder att det är farligt och att man inte får bada. Ganska många solstolar men även här måste man vara lite tidig annars blir man hänvisad till solstolarna vid poolerna. Pooler finns det många av och likaså stolar. Den veckan vi var där så var det inte många i poolen och många lediga stolar där. Matsalens inredning är enkel och strukturen hur man lagt ut mat på 3 olika ställen förstår jag mig inte på. Utrymmet är inte helt optimalt då det är svårt att ta sig fram och alla springer till höger och vänster och medurs och moturs. Maten smakade relativt bra. Det fanns mycket att välja på och de bytte tema på maten varje dag vilket uppskattades. Vi fick alltid bra service av personalen även när det var fullt med gäster. En morgon stal en av personalen min partners stol när jag satt vid bordet. Utan att fråga bara tog han stolen. Jag blev förbannad och gormade. Han lämnade då tillbaka stolen och bad om ursäkt. Ett par dagar senare gör Apollos reseledare samma sak fast när vi båda är uppe och hämtar mat. Där var vårt nykokta kaffe upphällt i kopparna men inga stolar. Denna gång behärskade jag mig och fråga i lugn ton om hennes stol kanske kom från vårt bord. Vi fick tillbaka stolen och ännu en ursäkt. Problemet är ju inte att folk tar stolar. Det är symtomet på att man har en för full matsal. Jag har faktiskt aldrig tidigare blivit av med en stol vid bordet fast jag reser minst 2 gånger om året och nu hände det 2 gånger på 5 dagar. Det går att promenera till andra restauranger och affärer men det är långt. Närmaste restaurang är ca 2 km bort och man får gå i gruset längs med vägen. Dibba som ligger åt andra hållet når man också genom promenad i gruset längs med vägen. Det finns ett par motionsspår på drygt 6 km och 8 km för den som vill springa lite terräng. Lite dåligt uppmärkt med plastband som blåst bort på sina håll. Bergen är svåra att gå i då alla bergen har en ganska skarp rygg som är besvärlig att ta sig över. Man kan även jogga längs med den 500 meter långa strandpromenaden men det blir många rundor fram och tillbaka om man vill få ihop några km. Hotellet har även ett gym med lite löpband och vikter. Där finns även vatten och handdukar. Gymmet är obemannat. Hotellet saknar butik som säljer snacks eller dricka. Däremot kan man köpa en päls om man vill. Hotellet bjuder ganska frikostigt på vatten. Hotellets största tillgång är närheten till havet och frånvaro av möjligheter att göra annat än att sola och bada. Hotellets personal är väldigt engagerade även om en del vill mer än de kan. Vi fick alltid den hjälp vi bad om och det var alltid snabb service. Incheckning och utcheckning gick väldigt smidigt. Bagaget kom snabbt upp till rummet och när vi åkte tog de omhand om bagaget tills taxin kom och stoppa in bagaget i taxin. Vi valde att tillbringa de 2 sista nätterna i Dubai då det finns mycket att se och göra i Dubai och för att det är både långt och dyrt att åka fram och tillbaka. Taxin kostade 260 AED till ett hotell i närheten av Dubai Mall. Hotellets limousine service kostade 420 AED men det hade kanske varit fina bil vad vet jag. Vi var nöjda med vår taxi. En annan fördel att avsluta med Dubai var att vi kunde åka taxi till flygplatsen klockan 06:00 istället för 03:35 som busstransfern var ifrån Radisson. Jag har kanske varit lite negativ i vissa saker men vad jag kommer att ta med mig från denna resan är hotellpersonalen som var kanske den trevligaste personal som jag mött. Ett stort tack till alla dessa människor. Möjligen med undantag för mannen som stal stolen.

 
2019-03-09

Inlägg av Lovevaycay

Fantastiskt!

Härligt, familjevänligt hotell, sköna sängar. Mycket nära strand/hav och fri Wi-Fi överallt. Rent och fräscht överallt. Bra mat och mycket trevlig serviceinriktad personal speciellt servitören Valentine

 
2019-03-04

Inlägg av gosta98 Malmö, Sverige

Avkoppling

Här fanns allt man behövde inom hotellområdet.Mycket barnvänligt.Vi höll oss i stort sett på hotellområdet då det var både hav&pool nära.Alla rum hade havsutsikt och vi hade både pool&hav och entertainment=Trevligt! Fanns gott om personal,lifeguard osv och alla var super trevliga.Vi lämnade hotellet 03.35 och fick en GIGANTISK frukost kasse med oss.LYXIGT!

 
2019-02-02

Inlägg av Swedishmaffia

Swedish maffia

Underbart hotell med massor av god mat, bra service och privat strand. Personalen är mycket serviceinriktad. Hotellet erbjuder många bra träningspass och Apollo erbjuder lika många, vilket ger möjlighet till ca 10 pass om dagen