Semester i Sverige

Välkommen till Sverige! Självklart ska du passa på att uppleva vårt vackra land i sommar. Vi på Apollo har valt ut fantastiska hotellupplevelser på flera spännande resmål. Välj mellan Båstads kust, klipporna i Grebbestad, Åres fjällvärld eller storstadsresor till både Stockholm och Göteborg. Och mycket mer. Dessutom erbjuder vi fantastiska träningsupplevelser på hemmaplan med Apollo Sports. Alltid med öppet köp och fria ombokningar fram till 7 dagar innan avresa.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Upptäck våra svenska hotell

Riviera Strand

I sommar hittar du återigen Apollos familje-koncept, Apollo Mondo Family, på Riviera Strand i Båstad. Hotellet ligger vid stranden och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitets-program. Ät gott på restaurangen som använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön eller ta ett dopp i poolen som är öppen året runt. 

Läs mer och boka

TanumStrand

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och spaupplevelser och till hotell TanumStrand vid klipporna i Grebbestad kommer besökare för såväl avkoppling, lek, strandbad och kulinariska upplevelser.

Läs mer och boka

Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Upplev Göteborg och bo på Hotell Radisson Blu Scandinavia Göteborg! Hotellet erbjuder bästa läge för upptäcktsfärder, och bjuder in till avkoppling på Hagabadet Spa & Yoga studio. 

Läs mer och boka

Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

På fint och med perfekt läge på Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre. Här finns mycket att uppleva för alla åldrar. Åk skidor på Åreskutan, träna på SATS-gym med utsikt över Åresjön och ät gott på hotellets nya restaurang Glow som fokuserar på näringsrik mat för aktiva gäster.

Läs mer och boka

Varbergs Kusthotell

Upptäck härliga Varbergs Kusthotell, ett unikt Svanenmärkt hotell beläget vid sandstranden Kåsa, bara femtiotvå steg från havet. Njut av härliga strandpromenader, vällagade rätter i hotellets bistro och att koppla av i Sveriges enda Thalassospa. 

Läs mer och boka

Scandic Visby

Scandic Visby är perfekt för dig som vill upptäcka medeltidsstaden – bra läge vid havet, nära hamnen och med gångavstånd till centrum. Under sommaren finns en utomhuspool på hotellet men den uppvärmda bubbelpoolen är öppen året om.

Läs mer och boka

Ekerum, Öland

Välkomna till härliga Ekerum Resort Öland! Med ett brett utbud av aktiviteter och bekvämligheter är det upplagt för en komplett semester i vacker miljö. Njut av mäktig utsikt över Kalmarsund och närheten till bad och lugnet på det öländska Alvaret

Läs med och boka

Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Radisson Blu Waterfront, Stockholm ligger bara några minuters promenad från shopping, restauranger, nöjen och kultur i centrala Stockholm. Bo i modern miljö, ladda upp för dagen vid den omfattande frukosten och njut sedan av allt staden har att erbjuda. 

Läs mer och boka

Träna med oss på hemmaplan

Nu erbjuder vi träning runt om i Sverige med Apollo Sports.
 

Läs mer om träning i Sverige med Apollo Sports


Upplev en semester i Sverige

Staycation

Nya spännande upplevelser finns oftast närmare än du tror. Här får du tio tips på hur du semestrar i din egen hemstad!

Läs mer om Staycation

Våra bästa tips för en Hemester

Hemester handlar om att skapa den semesterkänsla du upplever under en resa fast i ditt eget hem. Se till att få en riktigt skön hemester i sommar!

Läs mer om Hemester

Hemester, Staycation eller Svemester?

Hemester, Staycation eller Svemester - vilken är skillnaden och vilken passar dig? Här reder vi ut vad begreppen är för oss. 

Läs mer