Resor till Ras Al Khaimah

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Därför ska du resa till Ras Al Khaimah:

– Vita härliga sandstränder & solsäkert
– Kristallklart vatten & vajande palmer
– Prisvärda och fina hotell
– Spännande utflykter som t ex världens längsta zipline

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Veckans erbjudande

Just nu får du 500 kr rabatt på resor till Förenade Arabemiraten!

Boka en resa med flyg & hotell och få 500 kr rabatt per person. Erbjudandet gäller avresor under perioden 1/8-2024 - 14/4-2025

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden "veckans deal" under steget "uppgifter". Boka innan 28/7- 2024.


Fakta om Ras Al Khaimah

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, svensk tid +2 timmar sommartid.

Transfer

Transfer till hotellen i Ras al Khaimah från flygplatsen i Dubai tar ca 1,5-2 timmar beroende på trafiksituationen. Observera att Dubais flygplats har mycket strikta regler för parkering för bussar, minibussar och bilar på flygplatsen. På grund av detta kan väntetiden inne på flygplatsen vara ca 30-60 min. Det beror på att bussarna inte får komma in i terminalen förrän alla gäster har lämnat bagageområdet. Trafiken på flygplatsen kan också påverka väntetiden. Under nyårshelgen (31/12-1/1) kan transfern ta upp till 1 timme extra på grund av olika event.

Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Mer fakta

Väder

jan 22°c
feb 23°c
mar 26°c
apr 30°c
maj 34°c
jun 37°c
jul 37°c
aug 37°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 25°c
8,0 av 10 Ras Al Khaimah
Våra gästers betyg, baserat på 264 omdömen

Alla resmål Förenade Arabemiraten

Dubai

Boka en resa till Dubai, en metropol som uppfyller alla drömmar! Under din semester i Dubai kan du spela golf på morgonen, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med lite skidåkning på kvällen. Här väntar förstklassig mat, underbara stränder och aktiviteter i oändlighet! Och som pricken över i:et – flygresan till Dubai tar bara 6,5 timmar.

Ajman

Upptäck Dubais okända lillebror - res till Ajman! Ajman är Förenade Arabemiratens allra minsta emirat. Till den sprudlande storstaden Dubai är det bara en kort bilfärd och ändå väntar en helt annan atmosfär i Ajman med ett lugnare tempo. Här kan du bo på fina hotell mitt på den långa, vita sandstranden.

Abu Dhabi

Res till Abu Dhabi för en solsäker semester med futuristiska skylines, internationell mat i alla prisklasser och vidsträckta sandstränder. Abu Dhabi är ett emirat i Förenade Arabemiraten. Det är också namnet på landets huvudstad, där modern lyx möter kultur och tradition. På Yas Island i utkanten av Abu Dhabi stad finns flera nöjesparker, vattenland och matupplevelser samlade på ett ställe, medan stadskärnan är fylld av historiska platser och den arabiska kulturen.