Kundomdömen om Doubletree By Hilton Dubai Business Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sara,
Göteborg

+
läge och crevice
-
vet inte

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Läget var toppen, perfekt med gratis buss till strand och Dubai mall. Poolen bra, allt mycket rent och fintm mycket bra service
-
När vi bokade resan så stod det på vår bekräftelse att vi hade utsikt, men när vikom till hotellet fick vi ingen utsikt. Men hotellet löste det så vi fick byta rum med utsikt mot Burj Kalifa trots att det var Apollo som skrivit fel i bokningsbekräftelsen

Bekräftad gäst: 2019-03-13


9 av 10

Rachad,
Kristianstad

+
-
Middag var dålig de servera gamal maträtter

Bekräftad gäst: 2019-02-25


10 av 10

Håkan,
Borås

+
Fräscht, bra läge, lugnt, service, buss till strand
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


10 av 10

Lisbeth,
Göteborg

+
Bra kvalitet på maten, familjär stämning, service minded personal
-
Det luktade lite avlopp från badrummet när man varit ute.

Bekräftad gäst: 2018-12-26


10 av 10

Håkan,
Simrishamn

+
Service av personalen m bl a taxi o fixa med allt praktiskt Läget i Dubai
-

Bekräftad gäst: 2018-12-19


10 av 10

Anna-Lena ,
Linköping

+
Allt med hotellet var bra. Fina rum, underbar personal. Enormt fin service. Fantastiskt god frukost. Har absolut inget att klaga på. Vi bodde i ett rum med balkong och hela intrycket av resan är 10 poäng.
-
Finns inget. Kanske att Apollo skulle ha några bilder på hotellrummen på hemsidan. Fanns inget när vi tittade på hotellens information. Rummen är jättefina och väl värt att visa på bild.

Bekräftad gäst: 2018-12-06


7 av 10

Nina,
Växjö

+
-
Fint hotell men ligger i ett tråkigt område. Hela området är under uppbyggnad och det fann inte mycket att göra där och inte så trevliga kvarter att gå på promenader i heller pga alla byggprojekt och dåliga eller inga trottoarer. Vi hade gärna velat ha mer tydlig information om det så vi kunde valt annat hotell på annan plats.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


10 av 10

Oscar ,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


10 av 10

Jeanette,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1138 omdömen
Utmärkt
 
887
Väldigt bra
 
205
Bra
 
25
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-12-04

Inlägg av pontuswiklund Dubai, Förenade Arabemiraten

Lyxig känsla

Rummen är rena och fräscha. Vi tog ett kingsize bed rum med balkong. Det är högt i tak, snyggt inrett, säkerhetsskåp, kylskåp med minibar. 3 hissar med 32 st solstolar runt poolen. Finns även runda dubbelsängar man kan sola på högra sidan av poolen. Poolen ligger på plan 2. Matsalen ligger på plan 1. Arje dag har du 1-2 badvakter som övervakar så det inte händer olyckor. Vi har nu varit här en vecka, och dom har tagit prover av poolen så klorhalten mm ska vara bra. Vilket ger ett riktigt seriöst intryck. Finns även utrymmen där man kan ha konferenser/Möten. Finns ä en en väldigt fin träningsanläggning för dom som vill träna på semestern. På vänster framsida av hotellet är utsikt över burj kaliffa (världens högsta byggnad i skrivande stund.) det är 20 minuters avstånd till burj kaliffa härifrån. Men det går ej att gå dit. Utan man tar en taxi. Som kostar ungefär 30-40 AED. Enda negativa med hotellrummet är att graderna går inte att ställa in på termostaten och det blir svinkallt på natten. Ett tips är att antingen stänga av termostaten det sista man gör innan läggdags. Eller att man ställer in på högsta värmen och samtidigt ställer ner blåsten till minimum. Då brukar det landa på 22-24 grader. Tips nr 2. Vi kände oss lurade av en taxichauffören en dag. Så hädanefter använder vi bara taxi som har en stor display framför växelspaken och har en övervakningskamera i framrutan.. Detta tips har ej någon påverkan på betyget på detta hotell att göra.

 
2018-11-29

Inlägg av annapanna66 Helsingborg, Sverige

Utomordentlig service

Hotellet ligger nära Burj Khalifa och Dubai Mall, på 20 minuters gångavstånd. Men en annan fördel är att det är beläget i ett lugnt kvarter dit trafikbruset inte når, en riktig oas! Det finns gott om lunchrestauranger och småbutiker som apotek i kvarteret. På kvällen kan man stanna på hotellets fina restauranger och barer eller besöka något ställe i närområdet. Servicen är mycket omtänksam, snabb, vänlig och proffsig. Man är mycket mån om oss gäster och att vi har det bra. Det finns ett mysigt poolområde och även ett gym. Om man har halvpension ingår mat från buffén i hotellets restaurang. Maten är mycket bra och vällagad, det finns mycket att välja på för alla smaker. Frukostbuffén likaså, stort utbud och man vill gärna veta om vi har några särskilda önskemål som de inte har. Överlag måste man ge ett högt betyg, både till personalen på hotellet och i dess restauranger! Mycket vänliga och serviceminded!

 
2019-09-20

Inlägg av Shakira N Sandton

Awesome stay at this hotel

Travelled to Dubai with my son, and we absolutely loved our stay here. lobby so beautiful. staff so friendly. hotel exceptionally clean. breakfast buffet out of this world. memorable, clean, beautiful. There's a 7/11 downstairs and many restaurants. room, bathroom, amenities exceptional! thank you for an awesome stay!

 
2019-09-19

Inlägg av Leszek K

Nice location, outstanding service

Hi Everyone, I like Double Tree on Bay Square for nice design, convenient location walking distance from Dubai Mall and Old Town, but what is exceptional is their staff. Thank you Naila Al Mazroui and your Team Ruth, Marites, Dipendra, Shilpa and Gladys for making us feel at home! We’ll be back!!!

 
2019-09-19

Inlägg av jane5314

Great hotel

The country is great but it couldnt ne a nice vacation without a hotel thats so nice. Everything is clean the crew is kind and is always ready to help. The bar is cozy only the breakfast should be more attractive. A give DT BB a 8.5