Kundomdömen om Doubletree By Hilton Dubai Business Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Anett Dr.,
Öjersjö

+
Gratis shuttle till närmaste beach och Dubai mall.
-
Allt bara toppen.

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

Kerstin Märta,
Sundsvall

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-16


10 av 10

Oscar Emil,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Sara,
Sävedalen

+
läge och crevice
-
vet inte

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Lena Maria Nordström,
Nykvarn

+
Läget var toppen, perfekt med gratis buss till strand och Dubai mall. Poolen bra, allt mycket rent och fintm mycket bra service
-
När vi bokade resan så stod det på vår bekräftelse att vi hade utsikt, men när vikom till hotellet fick vi ingen utsikt. Men hotellet löste det så vi fick byta rum med utsikt mot Burj Kalifa trots att det var Apollo som skrivit fel i bokningsbekräftelsen

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Jeanette Marie,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-04


9 av 10

Rachad,
Kristianstad

+
-
Middag var dålig de servera gamal maträtter

Bekräftad gäst: 2019-02-25


10 av 10

Stefan,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Björn Erik,
Bromma

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Anna Sofia Gunnesson,
Trelleborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1236 omdömen
Utmärkt
 
960
Väldigt bra
 
227
Bra
 
26
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-12-06

Inlägg av elinivarssonah Växjö, Sverige

Toppenbra hotell!

Ett superfint hotell med bra personal. Poolområdet var väldigt bra och lugnt. Inga problem att få solstol. Nära dubai mall, endast 15 min promenad. God mat och olika restauranger att välja emellan i närheten.

 
2018-12-04

Inlägg av pontuswiklund Dubai, Förenade Arabemiraten

Lyxig känsla

Rummen är rena och fräscha. Vi tog ett kingsize bed rum med balkong. Det är högt i tak, snyggt inrett, säkerhetsskåp, kylskåp med minibar. 3 hissar med 32 st solstolar runt poolen. Finns även runda dubbelsängar man kan sola på högra sidan av poolen. Poolen ligger på plan 2. Matsalen ligger på plan 1. Arje dag har du 1-2 badvakter som övervakar så det inte händer olyckor. Vi har nu varit här en vecka, och dom har tagit prover av poolen så klorhalten mm ska vara bra. Vilket ger ett riktigt seriöst intryck. Finns även utrymmen där man kan ha konferenser/Möten. Finns ä en en väldigt fin träningsanläggning för dom som vill träna på semestern. På vänster framsida av hotellet är utsikt över burj kaliffa (världens högsta byggnad i skrivande stund.) det är 20 minuters avstånd till burj kaliffa härifrån. Men det går ej att gå dit. Utan man tar en taxi. Som kostar ungefär 30-40 AED. Enda negativa med hotellrummet är att graderna går inte att ställa in på termostaten och det blir svinkallt på natten. Ett tips är att antingen stänga av termostaten det sista man gör innan läggdags. Eller att man ställer in på högsta värmen och samtidigt ställer ner blåsten till minimum. Då brukar det landa på 22-24 grader. Tips nr 2. Vi kände oss lurade av en taxichauffören en dag. Så hädanefter använder vi bara taxi som har en stor display framför växelspaken och har en övervakningskamera i framrutan.. Detta tips har ej någon påverkan på betyget på detta hotell att göra.

 
2018-11-29

Inlägg av annapanna66 Helsingborg, Sverige

Utomordentlig service

Hotellet ligger nära Burj Khalifa och Dubai Mall, på 20 minuters gångavstånd. Men en annan fördel är att det är beläget i ett lugnt kvarter dit trafikbruset inte når, en riktig oas! Det finns gott om lunchrestauranger och småbutiker som apotek i kvarteret. På kvällen kan man stanna på hotellets fina restauranger och barer eller besöka något ställe i närområdet. Servicen är mycket omtänksam, snabb, vänlig och proffsig. Man är mycket mån om oss gäster och att vi har det bra. Det finns ett mysigt poolområde och även ett gym. Om man har halvpension ingår mat från buffén i hotellets restaurang. Maten är mycket bra och vällagad, det finns mycket att välja på för alla smaker. Frukostbuffén likaså, stort utbud och man vill gärna veta om vi har några särskilda önskemål som de inte har. Överlag måste man ge ett högt betyg, både till personalen på hotellet och i dess restauranger! Mycket vänliga och serviceminded!

 
2019-12-06

Inlägg av john233292

[email protected] - The BEST supervisor

Wow, what can I say, the service myself and my family received from Prakash, when dining at the square restaurant was first class. His charisma and positive energy made our dining experience. This guy needs a promotion! There was another young male waiter from Nepal too who served us on our second night who was amazing too! Whilst the buffet food needs improving, the food the chefs cooked us from the menu was absolutely delicious! We thoroughly enjoyed our stay at the Hilton.

 
2019-12-05

Inlägg av Sayed_Iqbal Dubai, Förenade Arabemiraten

Double trouble not doubletree

I liked the location of this hotel cause it's in a quiet area and nearby the downtown. there was only one agent at the reception the time I came in for check-in and she saw that I was waiting for a long time and I heard her calling the back office for assistance. later Cathy came to assist me and I was surprised that she was a team leader and chewing gum. it didn't feel appropriate however she assisted me pretty well for upgrade and check-in. she did not take her time and share hotel facility and she didn't ask if this was the first time visiting the hotel so I didn't bother to ask and use any facility in the hotel except the room service. I booked breakfast in another hotel. I didn't like the attitude of the bell boys and the concierge captain was rude. he left the car key inside the car with the window open not bothered at all that someone could easily take the car and leave. irresponsible action from him and when I confronted about it, he reacted rudely and he didn't even bother to apologise. when I asked the bell boy what's wrong with this guy he simply replied by saying that " he is crazy". I was like wooooow what the hell. anyway the check out was smooth and there was a lovely lady who checked me out and she was professional. Spacious room and I loved the bathroom structure. I did the booking through booking.com under name of Aamna Al Shehhi check in date 30th Nov and stayed for 2 nights.