Kundomdömen om Doubletree By Hilton Dubai Business Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Anett Dr.,
Öjersjö

+
Gratis shuttle till närmaste beach och Dubai mall.
-
Allt bara toppen.

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

Kerstin Märta,
Sundsvall

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-16


10 av 10

Oscar Emil,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Sara,
Sävedalen

+
läge och crevice
-
vet inte

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Lena Maria Nordström,
Nykvarn

+
"Läget var toppen
-
perfekt med gratis buss till strand och Dubai mall. Poolen bra, allt mycket rent och fintm mycket bra service","När vi bokade resan så stod det på vår bekräftelse att vi hade utsikt, men när vikom till hotellet fick vi ingen utsikt. Men hotellet löste det så vi fick byta rum med utsikt mot Burj Kalifa trots att det var Apollo som skrivit fel i bokningsbekräftelsen"

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Jeanette Marie,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-04


9 av 10

Rachad,
Kristianstad

+
""
-
Middag var dålig de servera gamal maträtter

Bekräftad gäst: 2019-02-25


10 av 10

Stefan,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Björn Erik,
Bromma

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Anna Sofia Gunnesson,
Trelleborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1218 omdömen
Utmärkt
 
945
Väldigt bra
 
225
Bra
 
26
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-12-04

Inlägg av pontuswiklund Dubai, Förenade Arabemiraten

Lyxig känsla

Rummen är rena och fräscha. Vi tog ett kingsize bed rum med balkong. Det är högt i tak, snyggt inrett, säkerhetsskåp, kylskåp med minibar. 3 hissar med 32 st solstolar runt poolen. Finns även runda dubbelsängar man kan sola på högra sidan av poolen. Poolen ligger på plan 2. Matsalen ligger på plan 1. Arje dag har du 1-2 badvakter som övervakar så det inte händer olyckor. Vi har nu varit här en vecka, och dom har tagit prover av poolen så klorhalten mm ska vara bra. Vilket ger ett riktigt seriöst intryck. Finns även utrymmen där man kan ha konferenser/Möten. Finns ä en en väldigt fin träningsanläggning för dom som vill träna på semestern. På vänster framsida av hotellet är utsikt över burj kaliffa (världens högsta byggnad i skrivande stund.) det är 20 minuters avstånd till burj kaliffa härifrån. Men det går ej att gå dit. Utan man tar en taxi. Som kostar ungefär 30-40 AED. Enda negativa med hotellrummet är att graderna går inte att ställa in på termostaten och det blir svinkallt på natten. Ett tips är att antingen stänga av termostaten det sista man gör innan läggdags. Eller att man ställer in på högsta värmen och samtidigt ställer ner blåsten till minimum. Då brukar det landa på 22-24 grader. Tips nr 2. Vi kände oss lurade av en taxichauffören en dag. Så hädanefter använder vi bara taxi som har en stor display framför växelspaken och har en övervakningskamera i framrutan.. Detta tips har ej någon påverkan på betyget på detta hotell att göra.

 
2018-11-29

Inlägg av annapanna66 Helsingborg, Sverige

Utomordentlig service

Hotellet ligger nära Burj Khalifa och Dubai Mall, på 20 minuters gångavstånd. Men en annan fördel är att det är beläget i ett lugnt kvarter dit trafikbruset inte når, en riktig oas! Det finns gott om lunchrestauranger och småbutiker som apotek i kvarteret. På kvällen kan man stanna på hotellets fina restauranger och barer eller besöka något ställe i närområdet. Servicen är mycket omtänksam, snabb, vänlig och proffsig. Man är mycket mån om oss gäster och att vi har det bra. Det finns ett mysigt poolområde och även ett gym. Om man har halvpension ingår mat från buffén i hotellets restaurang. Maten är mycket bra och vällagad, det finns mycket att välja på för alla smaker. Frukostbuffén likaså, stort utbud och man vill gärna veta om vi har några särskilda önskemål som de inte har. Överlag måste man ge ett högt betyg, både till personalen på hotellet och i dess restauranger! Mycket vänliga och serviceminded!

 
2019-11-18

Inlägg av dianeO9763BR Ottawa, Kanada

Good location.. but difficult to walk anywhereanywhere

Clean and welcoming hotel close to the Dubai mall. Hard to walk anywhere. The electronic lighting system in the room was very confusing and it was hard to turn off or on the various lights..very frustrating....but overall a good experience

 
2019-11-17

Inlägg av Ghazoola88 Jedda, Saudiarabien

Great manager

The hotel is satisfying overall The lobby staff are very nice but the housekeeping are very rude I have to call many time to get my service The rooms is clean and comfortable Down at the lobby many services.. supermarket , Starbucks.. Hotel near dubai mall There is a shuttle to dubai mall and lamer beach every day But to be honest the hotel manager mr frederick was so nice and polite .. He talked to me and apologized and made my trip đŸ‘ŒđŸŒthank you for the great manegment

 
2019-11-15

Inlägg av Jdogfunk calif

Quiet and well appointed

The rooms have a high level of decor and are very nice. The noise level is very low as well It's close to a few stores and places to eat. The staff was friend and accommodating. Very high quality stay for the price. Some small quibbles: We had to ask for small washcloths; the pillows weren't that great; the elevator security card system doesn't work very well, and the lighting system was confusing. Overall, still 5 stars.