Kritvitstrand och skyskrapor i Dubai

Weekend i Dubai

En weekend i Dubai kan innehålla precis allt du kan föreställa dig. Upptäck den fantastiska shoppingen i världens största shoppingcenter, skidåkning inomhus, afternoon tea på Burj Al Arab - världens enda 7-stjärniga hotell och härligt strandliv. Räcker inte det har du vattenland, restauranger och häftiga takterrasser att uppleva. Unna dig en weekend i Dubai – en världsmetropol av rang! Paketera din weekend till Dubai själv och bestäm på egen hand hur länge du vill vara borta. 


Boka en weekend till Dubai

Välj kortvecka under reslängd i bokningsboxen nedan för att få fram reslängder som passar för en weekend.

Dubai Marina

3 anledningar att åka på weekend till Dubai

 1. Shopping i världsklass! Ingen annanstans kan du shoppa som i Dubai! Här finns världens största shoppingcenter, Dubai Mall, som erbjuder inte mindre än 1200 olika butiker att strosa runt i. Utmaningen? Att inte spräcka resebudgeten eller gå vilse bland alla butiker…

 2. Arkitektur som får det att kittla i magen! I Dubai hittar du världens högsta byggnad, Burj Khalifa, som lockar med sin slående utsikt. Burj Khalifa har, precis som Dubai i övrigt, slagit flera världsrekord. Bland annat för att ha den högst belägna poolen i världen och dessutom för sina hissar som ska vara de snabbaste i världen. Dessutom finns det flera andra häftiga byggnader att besöka, det är bara att ta en promenad i Dubai Marina.
 3. Gigantiska nöjesparker och vattenland! I Dubai kan du bland annat upptäcka parkerna Aquaventure, Wild Wadi Water Park, Dubai Parks and Resorts och IMG Worlds of Adventure. Dubais parker är kända för att vara av internationell toppklass och en av de största parkerna är inte mindre än 420 fotbollsplaner stor… 

Restips för Dubai

Ta del av våra bästa tips på saker som du inte får missa under din resa till Dubai

Burj Al Arab – lyx på hög nivå

Besök Burj Al Arab, det magnifika hotellet som har sju stjärnor (av fem möjliga)! Här kan du boka en svit med egen butler, hyra en Rolls-Royce med chaufför eller varför inte beställa helikoptertransfer till hotellet?

Läs mer

8 saker att göra i Dubai

I Dubai finns mycket mer än bara skyskrapor, här kan du strosa runt i det hippa området La Mer, besöka parker utöver det vanliga, spela högklassig golf eller varför inte unna dig en härlig spa-upplevelse!

Läs mer

Unika matupplevelser i Dubai

Vad sägs om en middag 50 meter upp i luften eller en middag under stjärnorna i Dubais magiska öken? Läs våra 10 bästa tips på unika matupplevelser i Dubai!

Läs mer

Shoppa i Dubai Mall

Dubai Mall är världens största shoppingcenter. På en markyta lika stor som femtio fotbollsplaner huserar här inte mindre än 1 200 butiker.

Läs mer

 

5 tips på aktiviteter under en weekend i Dubai

 1. Koppla av på en av Dubais vackra stränder, som Jumeirah Beach eller Kite Beach

 2. Besök någon av Dubais temaparker, som Dubai Parks and Resorts eller Wild Wadi Waterpark

 3. Utforska Dubais öken på en spännande safari, inklusive kamelridning och sandboarding

 4. Njut av en gourmetmåltid på någon av Dubais lyxiga restauranger, som At.mosphere eller Nobu

 5. Upplev Dubais nattliv på någon av stadens många nattklubbar och barer

Klipp: Weekend i Dubai

Följ med vår danska kollega på en härlig och fartfylld weekendresa till den livliga staden Dubai! Inklusive besök vid världskända Burj Khalifa, häftiga Burj Al Arab, färgglada Dubai Miracle Garden, mysiga Dubai Marina och enorma Dubai Mall.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Dubai, hitta och boka en resa till Dubai eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Dubai

Dubai är fullt av överraskningar och utflyktsutbudet är näst intill obegränsat. Läs våra restips för att bl.a. hitta spännande sevärdheter, fantastiska stränder och makalös shopping.

Se all våra restips för Dubai

Dubai

 • Nonstop-flyg med prisbelönta Emirates
 • Weekendresor till Dubai
 • Kombinera stad och strandliv
Se alla resor till Dubai

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här