Weekend Dubai

Weekend i Dubai

En weekend i Dubai kan innehålla precis allt du kan föreställa dig. Upptäck den fantastiska shoppingen i världens största shoppingcenter, skidåkning inomhus, afternoon tea på Burj Al Arab - världens enda 7-stjärniga hotell och härligt strandliv. Räcker inte det har du vattenland, restauranger och häftiga takterrasser att uppleva. Unna dig en weekend i Dubai – en världsmetropol av rang! Paketera din weekend till Dubai själv och bestäm på egen hand hur länge du vill vara borta. 

Dubai Marina

3 anledningar att åka på weekend i Dubai

  1. Shopping i världsklass! Ingen annanstans kan du shoppa som i Dubai! Här finns världens största shoppingcenter, Dubai Mall, som erbjuder inte mindre än 1200 olika butiker att strosa runt i. Utmaningen? Att inte spräcka resebudgeten eller gå vilse bland alla butiker…
  2. Arkitektur som får det att kittla i magen! I Dubai hittar du världens högsta byggnad, Burj Khalifa, som lockar med sin slående utsikt. Burj Khalifa har, precis som Dubai i övrigt, slagit flera världsrekord. Bland annat för att ha den högst belägna poolen i världen och dessutom för sina hissar som ska vara de snabbaste i världen. Dessutom finns det flera andra häftiga byggnader att besöka, det är bara att ta en promenad i Dubai Marina.
  3. Gigantiska nöjesparker och vattenland! I Dubai kan du bland annat upptäcka parkerna Aquaventure, Wild Wadi Water Park, Dubai Parks and Resorts och IMG Worlds of Adventure. Dubais parker är kända för att vara av internationell toppklass och en av de största parkerna är inte mindre än 420 fotbollsplaner stor… 

Restips i Dubai

Burj Al Arab – lyx på hög nivå

Besök Burj Al Arab, det magnifika hotellet som har sju stjärnor (av fem möjliga)! Här kan du boka en svit med egen butler, hyra en Rolls-Royce med chaufför eller varför inte beställa helikoptertransfer till hotellet och göra en storslagen entré.

Läs mer

Gå ut och ät i Dubai

Att hitta god mat i Dubai är inga svårigheter! Här hittar du allt från gourmetrestauranger till snabbmatskedjor från alla världens hörn. Vi har valt ut några av våra egna favoriter för att göra det lättare för dig att navigera bland Dubais stora utbud av restauranger.

Läs mer

Nattliv i Dubai

Utelivet i Dubai är något alldeles speciellt! Ta dig till stadskärnan och upplev det extravaganta moderna, som står i kontrast till det traditionellt reglerade. Vi ger dig våra bästa tips på barer och nattklubbar med härlig stämning i Dubai. 

Läs våra tips

8 tips på saker att göra i Dubai

I Dubai finns mycket mer än bara skyskrapor, här kan du strosa runt i det hippa området La Mer, besöka parker utöver det vanliga, spela högklassig golf eller varför inte unna dig en härlig spa-upplevelse! 

Läs mer!

Klipp: Weekend i Dubai

Följ med vår danska kollega på en härlig och fartfylld weekendresa till den livliga staden Dubai! Inklusive besök vid världskända Burj Khalifa, häftiga Burj Al Arab, färgglada Dubai Miracle Garden, mysiga Dubai Marina och enorma Dubai Mall.

Se klippet