Doubletree By Hilton Dubai Business Bay

  • Nära Dubai Mall & Burj Khalifa
  • Läcker takpool
  • Köp till halvpension

Doubletree by Hilton Dubai Business Bay är ett fint hotell i den moderna stadsdelen Dubai Downtown. Här har du nära till såväl shoppingcenter som till världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Närmsta strand, dit hotellet även erbjuder gratis transport är läckra strandområdet La Mer. Spendera sköna dagar vid poolområdet eller ge dig ut på upptäcktsfärd i Dubai!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

läge och crevice
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1179 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 8 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde med en läcker utsikt över området. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar som även är öppen kvällstid. Bufférestaurangen My Square erbjuder ett brett urval av internationella rätter i en trevlig bistromiljö. På hotellets finns även PizzaExpress live, den första utanför Storbritannien, som kombinerar en italiensk meny med musik, stand up comedy och live sportsändningar. Le Petis Belge är en belgisk restaurang som serverar klassiker som till exempel moules frites.

Gratis wifi. Gratis gym (åldersgräns 16 år) som är öppet dygnet runt. Gratis hotellbuss till bland annat strandområdet La Mer och shoppingcentrumet Dubai Mall. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Alla måltider serveras på bufférestaurangen My Square.

Bra att veta

Dubai är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet. I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.