Rom hotell

Hotell i Rom

Letar du efter boende i Rom till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell i Rom - alla med minst 3 stjärnor. Fundera på vilket område i Rom som lockar mest och använd sökboxen för att hitta ditt hotell. 

Vilket område i Rom passar dig?

Rom är en stor stad med hotell både mitt i stadskärnan och en bit utanför. Välj ett hotell som ligger mitt bland sevärdheterna, som i Roma Termini, eller ett mer trendigt och avkopplat område som Trastevere.

Roma Termini - nära till allt

Kring järnvägsstationen Roma Termini ligger många hotell. Med gångavstånd till stadens historiska centrum och alla dess fantastiska sevärdheter är det ett populärt område för många resenärer. Det ligger även nära stadsdelen San Lorenzo.

Starkt uteliv vid Pantheon

Området kring Pantheon är fullt av restauranger, barer och butiker och är ett utmärkt val om du vill ha nära till sightseeing, shopping och nattliv. Här bor du nära sevärdheter som Piazza Navona och Fontana di Trevi.

Trendiga Monti

Vill du bo nära Colosseum och Forum Romanum rekommenderar vi att välja ett hotell i trendiga stadsdelen Monti. Även här finns det gott om utmärkta restauranger och barer.

Bohemiska Trastevere 

Trastevere i Rom är en välbevarad del av Roms historiska centrum som lockar med kulturupplevelser, en härlig atmosfär och snirkliga kullerstensgator.