1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ilirija

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Birgitta,
Gävle

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Sandra,
Varberg

+
Bra läge. Fin pool. Trevliga kvälls aktiviteter med liveband och dans.
-
Drinkarna i baren var riktigt dåliga.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Agneta,
Stockholm

+
Matsalen, som för en gångs skull var ljus och tyst.
-
I stället för ett gammalt databord borde det funnits förvaringsutrymmen.

Bekräftad gäst: 2018-09-26


5 av 10

,

+
Möjligheten till aktiviteter
-
Rummet var litet och inredningen kändes omodern

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Paula,
Täby

+
Havsutsikten från rummet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Daniel,
Stockholm

+
Frukostbuffén, servicen och läget. Jättesköna sängar också!
-
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


7 av 10

Anders,
Stockholm

+
Bra läge med närhet till strand o stad
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


8 av 10

,

+
Läget
-
Mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


7 av 10

,

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


8 av 10

Sigrid ,
Västerhaninge

+
Över lag en bra och trevlig service. Trevlig gest att mötas av lite dryck och chark/osttallrik på rummet då vi kom dit sent på kvällen. Dock en trist frukost och kaffe som inte var gott. Vi fick låna ett rum gratis på SPA-avdelningen då det var 6 timmar från utcheck till transfer.
-
Bättre kvalitet på kaffe och mer omväxlande högre kvalitet på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-05-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

256 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
87
Bra
 
57
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-06-07

Inlägg av 9igs Örebro, Sverige

Väldigt bra Hotell

Det här hotellet har ett perfekt läge nära stranden ,kan man få balkong mot hamnen så har man sol hela efm. Väldigt bra frukost och middagsbuffe .Vi gick till vattnet på 3 min och badade från stegar så man behövde inga badskor väldigt bekvämt

 
2017-10-28

Inlägg av Mangosteenlover Tromsø, Norge

Trevligt läge och bra spaservice

Helt okej hotell vad gäller service, städning och miljö. Dock lyhört och tråkig mat. Vi beställde room service vid ett par tillfällen vilket var prisvärt men kvalitén på det som serverades var mycket medelmåttig och förde tankarna till skolmatsals-måltider. Läget är fint och trevligt direkt på strandpromenaden. Relax-avdelningen med bubbelbad helt okej med fin utsikt mot havet. Gym-rummet var dock väldigt trångt och inte egentligen avpassat för träning. Två små hotellrum man slagit samman och ställt dit ett löpband och några vikter i. De flesta i personalen var tillmötesgående. Bäst service fick vi av städerskan som var vänlig och hjälpte till med allt vad vi önskade. I spa-avdelningen var Marinas sportmassage verkligen i världsklass! Mycket, mycket bra!

 
2016-09-14

Inlägg av mariafK6526RD Säffle, Sverige

Ligger perfekt!

Det här är ett väldigt trevligt hotell med väldigt bra läge i den lilla staden Biograd na Moru. Du har stranden åt ena hållet och restauranger och affärer åt andra. Stränderna är av grus, både mindre och större grus. Även havsbotten är ganska stenig så det är bra att använda badskor. Vi var här i september och det började dra sig mot slutet på säsongen då de flesta matställena vid stranden hade stängt de sista dagarna vi var där. Restaurangerna är mycket bra och det är väldigt billigt att äta ute i Biograd. En tvårätters middag för två med ett par stora öl till gick på ca 300 kuna. Hotellet är också riktigt bra, dock ganska hårda sängar. Rummet på tredje våningen hade en stor balkong och allt är rent och snyggt. Hotellfrukosten var också mycket uppskattad av oss, det fanns mycket gott att välja på. Vi kommer gärna tillbaka, vi hade en fantastisk vistelse i Kroatien och i Biograd!

 
2016-07-29

Inlägg av leife2016 Adeje, Spanien

Pensionär

Är där just nu, får återkomma efter vistelsens slut. Har besökt Hotel Ilirija, ett mycket trevligt och välskött hotell, bra mat och servicen var också till belåtenhet. Nära till fina bad, men stenig botten, men med badskor var det inga problem. Bra underhållning på kvällarna.

 
2016-06-03

Inlägg av Arne S Nyköping, Sverige

Bra hotell i trevlig omgivning

Vi hade ett rum på 4:e våningen med utsikt över trädgården och havet. Bra rum, något hårda sängar. Badrummet bra med dusch som hade dörr. Frukosten helt OK och då vi hade halvpension åt vi middag, som var bra med fräscha grönsaker och flera rätter att välja på, på hotellet.