Vacker strand med kristallklart vatten i Kroatien

Upptäck Kroatien

- hitta din favorit!

Kroatien har allt man kan önska sig för en innehållsrik och avkopplande semester, och passar både dig som vill upptäck en större stad, en liten mysig hamnstad eller en vacker ö. Oavsett vilken ort du väljer kan du se fram emot mysiga badorter, små fiskebyar, kilometerlånga klapperstenstränder och undangömda badvikar.


Våra resmål i Kroatien

Hitta din favorit bland en mängd orter med olika karaktär – vilken är din favorit?


Hotell med bästa strandläge

Här hittar du några av våra favorithotell i direkt anslutning till stranden på Makarska Rivieran.


Hotell med pool

Många av våra hotell i Kroatien har pool, här har vi samlat några av våra favoriter där du kan njuta av dagar fyllda med sol och bad längs poolkanten.


Hitta din resa till Kroatien

Sök efter en resa till härliga Makarska Rivieran, Brac eller Split & Podstrana.


Tips & inspiration

Bli inspirerad av våra restips för Kroatien.

Hitta ditt Kroatien

Med mysiga badorter, små fiskebyar kilometerlånga klapperstensstränder och undangömda badvikar – att hitta rätt i Kroatien kan ibland vara svårt. Här har vi samlat lite tips kring de olika orterna så att du enklare ska hitta till just din semesteroas.

Läs restips

Kroatiens bästa stränder

Kroatiens har flera vackra stränder – många av dem med klapperstenstränder och kristallklart vatten. Här har vi samlat våra bästa tips på de bästa stränderna i Kroatien.

Läs restips

De bästa tipsen från lokalbefolkningen

Marija Babić kommer ifrån Makarska och jobbar som lokalguide. Det här är hennes bästa tips till det bästa Kroatien har att erbjuda, med allt från matupplevelser till stränder och mindre kända platser. 

Läs mer!