Tamaris

apollo mondo local

  • Precis vid strandpromenaden
  • Omtyckt restaurang
  • Många nöjda gäster
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Tamaris, ett av våra mest omtyckta hotell längs Makarska rivieran. Tamaris ligger precis intill strandpromenaden i Tučepis utkant och har en av rivierans finaste och mest omtyckta restauranger. Familjen som äger och driver hotellet gör verkligen allt för att gästerna ska trivas, vilket gör det till en älskad medlem i vår Apollo Mondo Local-familj.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Handikappvänlig tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer/2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Städning, läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 271 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Tamaris ligger i lugna omgivningar vid utkanten av den café- och restaurangtäta strandpromenaden i Tučepis.

Svalkande bad
På hotell Tamaris kan du koppla av med sköna dopp i den lilla poolen som har barnsektion och kostnadsfria solstolar samt parasoller. Handduksservice mot avgift. Vill du bada i havet ligger en fin klapperstensstrand precis nedanför hotellet med solstolar, parasoller och vissa vattensporter mot avgift.

Njut av lokal och internationell mat
Hotellets à la carte-restaurang Freyja är en av Tučepis mest populära och serverar både internationella rätter och mat från det kroatiska köket. Hotellet har också en liten butik som säljer goda ostar, vin och souvenirer.

Träning och välmående
På hotellet finns ett litet men välutrustat gym och bastu. Vill du koppla av lite extra erbjuds massage och annan skön spabehandling mot avgift.

Övrigt om hotellet
Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen, samt på stranden nedanför hotellet. Hotellet är byggt i sju våningar och har reception och restaurang på bottenvåningen. Till hotellet hör också en helt nybyggd flygel med rum och lägenheter. Reser du med barn erbjuds barnsäng och sulky, lägg till vid bokning för att vara garanterad. Kostnadsfri parkering. Musik från de närliggande hotellens poolområden kan uppfattas som störande. Begränsad trafik.

Upptäck omgivningen
Från hotell Tamaris är det nära till restauranger och caféer som ligger längs med strandpromenaden.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Lägenheterna: Inga måltider ingår. Frukostbuffé eller halvpension kan köpas till. Rummen: Frukostbuffé ingår. Halvpension mot tillägg.

Säsongsinformation

Halvpension mot tillägg är tillgängligt för ankomster från och med den 25 september 2021.

Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi