Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 357 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Städning, läget
-
Dåligt att informera om olika reglar och platser i hotellet. Saknas lobby Förlänga utcheckning till bussen kommer.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Sängarna
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
-
Bättre köksutrustning, t ex äggkoppar, liten kastrull, bättre vinglas

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Mycket trevlig och vänlig personal. Att vi fick mat samma kväll vi kom trots att klockan var kring 22, en nycket positiv överraskning.
-
Litet Pool område, om man inte gick och lade sig tidigt vid poolen eller okuperade en stol så var det inga lediga lite senare.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Trevlig personal, ligger bra till, skönt med änden av stranden som var den finaste, riktigt bra frukost och mat.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
nära till stranden
-
information när man hyr lägenhet att man kan få fler köksateraljer i receptionen samt att man även kunde beställa hem visa varor genom dem, det fick vi veta av ett annat par på hemresan i bussen. det hade varit skönt att slippa bära tung drycker

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Läget, servicen. Att man kan beställa matvaror för leverans till rummet.
-
Det var mycket störande musik från grannhotellet, men det är inte så mycket som "vårt" hotell kan göra åt det.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


3 av 10

+
Läget vid stranden
-
Störande musik från grannhotellet. Dålig städning

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
Läget i förhållande till stranden.
-
Fönster i sovrummet, rum 112 och 209. Passage genom restaurangen av gäster i badkläder. Oerhört störande och hög volym på musiken från grannhotellet vilket innebar att vi fick byta rum. Musiken trängde in i rummet 112 trots att balkongdörren var stängd. I Apollos hotellbeskrivning står det att musiken ”kan upplevas som störande”. Det var svårt att koncentrera sig vid ex.läsning. Störningen var långt mer än en upplevelse snarare gränsande till kraftigt buller. Inte acceptabelt för en semestervistelse i lugn och ro.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


5 av 10

+
Läget
-
Få tyst på musiken från intilliggande hotell. Utbilda vissa receptionister i kundbemötande.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

271 omdömen
Utmärkt
 
227
Väldigt bra
 
38
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-09-11

av crille01 Djurhamn, Sverige

Inte ok

Vi var där för två år sedan och var då riktigt nöjda. Det blev vi inte denna gång. Hotellets läge är perfekt men det skulle kunna göra jobbet SÅ mycket bättre. Musiken som spelas från hotellet intill är extremt störande. Varje dag, mellan 11-12 och 16-18 spelas värsta sortens meningslösa ”pop” som gör att du inte vill sitta på balkongen. Receptionspersonalen var rejält ojämn. Silva var helt ok men när vi pratade med de två andra (vi försökte lågmält och ödmjukt byta rum) så blev det direkt obehagligt. Trots fina förutsättningar kan vi tyvärr inte rekommendera detta hotell.

 
2020-09-19

av Rodolfodelpino Stockholms län, Sverige

Närmast stranden kan man inte komma:)

Super trevlig hotel men mycket engagerad personal, 15 meter från stranden och super utsikt! Tack alla för trevliga bemötande och service! Bra frukost och gång avstånd till många restauranger. All the best Rodolfo & Petra del Pino

 
2020-09-06

av PA-Traryd Skiathos, Grekland

Utmärkt!

Stort sovrum och vardagsrum. Fräsch toalett och stor balkong med utsikt över havet. Rent överallt. Trevlig och vänlig personal. Bästa av allt närheten till stranden. Man kunde ha en solstol på hotellet och gå ner till stranden för bad. Frukost var bra. I dessa covid 19 tider fick man peka på vad man ville ha så plockade servitrisen tallriken full. Åt lunch ett par gånger på hotellet. Väldigt god pizza. Trevlig strandpromenad in till centrum. Kantade av flera restauranger längs havet. Finns absolut inget att klaga på. Rekommenderar!

 
2020-08-10

av 300miki Nis, Serbien

Perfekt

Bra standard i hotellet, vi är jättenöjda med vår lägenhet och med det stora balkongen.Frukosten var jättebra. Stranden precis utanför, inte mycket folk alls. Man kunde vila på riktigt. Restaurangen har jättegod mat. Gratis badhanddukar varje dag. Bra städning. Bra service. Har absolut inget att klaga på. Jättebra semester, vi kommer tillbaka även nästa år.

 
2019-09-10

av 237margretj Askim, Sverige

Underbart,

Allt var toppen! Underbart boende när till bad fantastisk personal! Rent o fräscht överallt underbara lägenheter,men tyvärr hade vissa lägenheter badkar som varväldigt högt och svårt att komma i,välj lägenhet med dusch.