Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 261 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rummet var väldigt fräscht och smidigt med pentry!
-
Att man själv behövde bära ner solstolarna till stranden var ett minus. Dessutom fanns det inte så många stolar så det var lång kö redan innan de ”öppnade” stolarna för dagen kl 7. Det skapade rätt mycket hets för gästerna att stå i kö långt innan de var tillgängliga. Kom man kl 7:30 var alla stolar borta. Sen kunde man se att många utlämnade stolar stod tomma under dagen medans gästerna låg vid poolen. Strandhanddukarna byttes var tredje dag, ville man byta oftare var det kostnadstillägg. Varannan dag hade kanske varit fräschare… Beställningstjänsten som hotellet hade via sin app var väldigt smidig. Prismässigt var varorna i de flesta fall bättre jämfört med närmsta butik.

Bekräftad gäst: 2024-07-17


10 av 10

+
Rent o snyggt bra personal. Väljer ett barnfritt Hotell nästa resa. Gap o skrik i restaurangen o föräldrar som inte bryr sig. Även i polområdet det var bara barn som bada där .😡
-
Som jag skrev aldrig ett Hotell med barn.Vad har hänt kan inte folk uppföra sig .

Bekräftad gäst: 2024-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Bästa restaurangen!
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
närheten till havet. måste dock tycka till om det stora hotellet intill som flera kvällar spelade mycket hög musik till sen kväll
-

Bekräftad gäst: 2024-07-10


10 av 10

+
Rummen, ballkongen och omgivningen. Rummet var tyst, mörkt och svalt.
-
Maten drog ner upplevelsen.

Bekräftad gäst: 2024-07-10


8 av 10

+
Trevlig personal, bra service med att kunna köpa vatten m.m med service till rummet.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-10


10 av 10

+
Läget och rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Läget o personalen.
-
Inget som vi kan komma på.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Trevlig personal
-
Bara bra.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

324 omdömen
Utmärkt
 
274
Väldigt bra
 
43
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-05-08

av toml401 Vasa, Finland

Sä nära 5 stjärnor man kan komma!

Så nöra 5 stjörnor man kan komma. Personalen fenomenal. Väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi möttes alltid av leende. Rummena fräscha och väldigt fint städade. Lungt ställe med väldigt god mat i restaurangen. Rekommenderar detta ställe stort!

 
2023-12-18

av Victor S Strömsund, Sverige

Fantastiskt hotell med fullbetyg!!

Helt fantastiskt hotell med bra service, städning, personal och utsikt! Fräscha och renoverade rum!! Finns inget att klaga på överhuvudtaget. Kommer definitivt att åka hit igen! Nytt favoritställe helt klart.

 
2023-09-16

av Caroline E Karlskrona, Sverige

Tack för en fantastisk vecka på Tamaris!

Ett mycket trevligt hotell med fantastisk utsikt. Tyvärr fick vi ett rum på första våningen men kunde ändå njuta av havsutsikten från vår balkong. Städningen var mycket bra och personalen trevlig. Hotellet rekommenderas varmt. Ett extra plus för en underbar frukostbuffe och trevlig serveringspersonal.

 
2024-06-23

av Gona K

Hotel Tamaris ❤️

Bästa servicen någonsin. Absolut bästa personal jag mött hittills. Tack för allt❤️. Vi kommer att komma tillbaka. Tucepi är väldigt mysigt och vacker plats. Vi är mer än nöjda. Lägenheten var stor och de skötte städningen varje dag. Väldigt hjälpsamma personal ❤️.

 
2023-06-07

av helenacW1309UX

Underbart litet familjehotell

Jag kan bara tala gott om detta fantastiska hotell och all dess personal. Från städerskorna till managern var servicen och bemötandet otroligt bra! Jag var inte beredd på att det skulle vara så här bra, super fräscha rum, frukosten var toppen och på kvällen hade vi en särskild 3-rätters meny. Vi var där slutet på maj till början på juni och vädret var toppen, 24-27grader och då det ej var högsäsong fanns det gott om solstolar och var väldigt lugnt och skönt för oss med småbarn. Summa summarum kan jag varmt rekommendera detta hotell och kommer gladeligen återvända.