Dubbelrum

Dubbelrum, ingen uteplats men vissa rum har havsutsikt från fönstret. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen är belägna i den nya delen.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dörrbredd in i rum: 100 cm
  • Dörrbredd till balkong: 125 cm
  • Dörrbredd till badrum: 94 cm

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong och begränsad havsutsikt. Två sovrum samt ett kombinerat vardagsrum/minikök. med bäddsoffa och matplats. Ett rum med en dubbelsäng och ett med en eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.