Dubbelrum

Dubbelrum, ingen uteplats men vissa rum har havsutsikt från fönstret. Rummen ligger i den nya hotelldelen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och bra köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dörrbredd in i rum: 100 cm
  • Dörrbredd till balkong: 125 cm
  • Dörrbredd till badrum: 94 cm

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong och begränsad havsutsikt. Två sovrum samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med en eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och bra köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter med 3 ord. bäddar

Trerumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och bra köksutrustning Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller ddusch och wc samt en liten separat toalett. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med balkong och begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och bra köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.