Rumstyper på Tamaris

Dubbelrum

Fina dubbelrum belägna i den nya delen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Vissa rum har havsutsikt från fönstret. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Fina superiorrum med två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet med ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Dörrbredd in i rum: 100 cm
Dörrbredd till balkong: 125 cm
Dörrbredd till badrum: 94 cm

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Trerumslägenheter superior

Fräscha trerumslägenheter superior, byggda 2013. Två separata sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med bad/dusch och wc samt en liten separat toalett. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum. och ett kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Fina tvårumslägenheter superior som består av ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med bäddsoffa och matplats. Kokplattor, kylskåp, bra köksutrustning och mikrovågsugn. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost kan lånas i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-61 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.