Primordia

Primordia är ett populärt lägenhetshotell som ligger precis vid strandpromenaden i Podgora. Precis nedanför hotellet ligger stranden och det är nära till restauranger, butiker och barer. Primordia erbjuder lägenheter i olika storlekar och utförande, och många har en härlig havsutsikt från uteplatsen.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Kroatien till låga priser! 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i etage för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget! Trevlig personal, rent och snyggt, fantastisk utsikt och lugnt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 60 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Primordia, som ligger vid strandpromenaden, är ett hotell med välkomnande atmosfär. Hotellet består av två byggnader. Detta är ett perfekt alternativ för den som värdesätter läget mer än många faciliteter. I bottenvåningen ligger en mycket populär restaurang.

Wifi ingår i receptionen och restaurangen. Vid ankomst stannar bussen ca 300 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte. Nära klapperstensstranden, shopping och restauranger.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Kontinental frukost som serveras kl. 07.00-11.00.

Alla hotell, Podgora

Villa Lara

Villa Lara är ett trivsamt lägenhetshotell som ligger uppe på en höjd i Podgora. Från flera av balkongerna syns havet och öarna Hvar och Brač. Strandpromenaden når du via en trappa och längs den finns mysiga caféer och restauranger.

Natalia

Lägenhetshotellet Natalia bjuder på en genuin och mysig atmosfär och ett perfekt läge nära strand, nöjen och restauranger i Podgora. Lägenheterna är fräscha och bekväma. Vill du ha extra skön semesterkänsla rekommenderas en lägenhet med havsutsikt.

Villa Mandarina

Villa Mandarina är ett fint lägenhetshotell som ligger nära hamnen i Podgora. Här bor du med restauranger, butiker, bagerier och bad runt knuten. Hotellets ägare driver dessutom restaurangen Konoba Borak som ligger nere på strandpromenaden med en terrass med utsikt över havet.