Enrumslägenheter

Enrumslägenheter av varierande storlek med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong av varierande storlek med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande utseende, med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. I vissa tvårumslägenheter förekommer trappsteg. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass i varierande storlekar, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med sovrum en trappa upp. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa på nedre plan. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Små balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer, varav 1 barn.