Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Lägenheterna och balkongerna är av varierande storlek. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass i varierande storlekar, vissa balkonger har havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. I vissa tvårumslägenheter förekommer trappsteg. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med små balkonger med havsutsikt. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa i vardagsrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.