1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Crvena Luka

Superiorrum

Fina superiorrum som ligger i huvudbyggnaden. Alla rum har mörkt parkettgolv och ljus inredning. Dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Ljusa och luftiga trerumslägenheter med vardagsrum med välutrustat kök samt två sovrum. Köken har kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, frys, diskmaskin, och tvättmaskin. Vissa lägenheter har även ugn. Kaffekokare mot förfrågan. Köken är av varierande storlek och vissa har även ugn. Ett av rummen har dubbelsäng och eget badrum och ett sovrum har två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 80-100 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumsvilla

Ljusa och luftiga trerumsvillor som antingen ligger helt fristående eller tillsammans två och två. Precis nedanför villorna finns klippor där det går att bada. Vardagsrum med kök samt två sovrum. Köken har kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, frys, diskmaskin, och tvättmaskin. Vissa villor har även ugn. Kaffekokare mot förfrågan. Ett av rummen har dubbelsäng och eget badrum och ett sovrum har två enkelsängar. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Markbalkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 95 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.